تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 956 از 1185 اولاول ... 45685690694695295395495595695795895996096610061056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض معرفی گروههای بویایی مختلف با ذکر چند نمونه از هرگروه(بانوان)

عطرهای سرد معمولا بوی تمیزی ،جوانی وانرژی می دهند. درون مایه رایحه این قبیل عطرها بوی اقیانوس ها را در ذهن زنده می کند. در اسم چنین عطرهایی اغلب نام " آب " ، " یخ "، "باران " ویا " خنک" به کار می رود ومعمولا در شیشه های آبی تولید شده وجعبه های بسته بندی آنها نیز به رنگ آبی انتخاب می شوند. خانواده این قبیل عطرها بیشتر برای خانم های فعال وورزش دوست پیشنهاد می شود. از مشهورترین انواع این عطرها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
    Issey Miyake l’Eau de Issey
    Bulgari Blu Notte
    Marc Jacobs Rain
    Giorgio Armani Acqua di Gio
    Davidoff Cool Wate

عطرهای میوه ای رایحه این نوع عطرها در لطافت وانرژی کمی شبیه به رایحه عطرهای خنک است ، با این تفاوت که قدری شیرینی نیز در آن احساس می شود. درون مایه اصلی این قبیل عطرها معمولا دربردارنده رایحه مرکبات است ؛ مانند: لیمو، پرتقال وگریپ فروت . البته برخی از انواع عطرهایی که در این گروه جای می گیرند بوی سیب ، انگور، گیلاس ، هلو وتمشک می دهند. خانم هایی که این قبیل بوها را دوست دارند معمولا خوشبین وخوش مشرب بوده وبه راحتی می توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. از جمله معروف ترین عطرهای میوه ای که این روزها از طرفدارهای زیادی برخوردار هستند ، عبارتند از :
    Fresh Suger
    Acqua di parma Colonia
    L.A.M.B by Gwen Stefani
    Cartier Eau de Cartier

عطرهای گلی خیلی راحت می توانید بوی این قبیل عطرها را تشخیص دهید. بوی یک یا دو گل در آنها به راحتی قابل تشخیص است . درون مایه اصلی این نوع عطرهادر بردارنده رایحه گل های مختلفی نظیر رز، یاسمن ، یاس ومریم است . این قبیل عطرها مختص خانم های رمانتیک با روحیه زنانه است .اغلب خانم ها نسبت به این نوع عطرها علاقه خاصی دارندو می توان گفت که این گروه ازجمله محبوب ترین عطرهای انتخابی توسط بانوان است . از جمله معروف ترین عطر های این گروه نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

Dior J’Adore
    Stella McCartney Stella
    Yves Saint Laurent Baby Doll
    Salvatore Ferragamo Incanto Charms

عطرهای خوراکی این قبیل عطرها بوی مواد غذایی می دهند. این گروه نسبت به گروه های دیگر قدمت کمتری داردو تازه چند سال است که به بازار عرضه می شوند. درون مایه اصلی بوی این عطرها ، رایحه شکلات ووانیل را در بردارد. این قبیل عطرها معمولا برای خانم های خونگرم ، مهربان و خانواده دوست پیشنهاد می شود. چند نمونه از محبوب ترین عطرهای خوراکی عبارتند از :

Aquolina Chocolovers
    Thierry Mugler Angel
    Britney Spears Fantasy
    Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot

عطرهای شرقی این قبیل عطرها دارای رایحه ای گرم ، تند ومعطر هستند. درون مایه اصلی این عطرها بوی دارچین وعنبر می دهد.این قبیل عطرها معمولا مورد انتخاب خانم هایی قرار می گیرند که درعین سادگی بسیار متشخص هستند وبدشان نمی آید که مورد توجه جمع قرار بگیرند. ازجمله معروف ترین عطرهایی که می توان در این گروه جای داد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

Gucci Rush
    Fendi Palazzo
    Miss Boucheron

عطرهای زمستانی گاهی اوقات زمستان می تواند خشن وبی رحم باشدو به پوست شما آسیب وارد کند وسلامت کلی بدنتان را با مشکل مواجه سازد.خوب می توانیم به راحتی وبا استفاده از عطرهای مخصوص زمستان با رایحه های تر وتازه ، هم خودمان را خوشبو کنیم و هم کاری کنیم تا بدنمان احساس گرمای بیشتری کند. اسپری و عطر های مختلفی را می توان در زمستان استفاده کرد، اما بهتر است هر عطری را که انتخاب می کنید از زیر گروه عطرهای چوبی باشد وبوی درخت سرو در خود داشته باشد. بوی چوبی که در این نوع عطرها احساس می شود که گرمای بیشتری را احساس کنید و دمای بدن به طور نرمال بالاتر برود.

منبع : مجله آسیا

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام من یدونه عطر ajmal chemistery خریده ام از کجا بدونم اصله؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوست عزیز عطرتون به احتمال خیلی زیاد اصله چون محصولات اجمل براش تقلبی نیست

5. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام دوست عزیز عطرتون به احتمال خیلی زیاد اصله چون محصولات اجمل براش تقلبی نیست
    یه سوال دیگه.رنگ شیشه این عطر بخصوص درش سبزه یا بی رنگه.مال من بی رنگه و فقط خود مایع عطر رنگش سبزه.

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

سلام
    من قصد دارم عطر marly herod رو بخرم چند تا سوال دارم
    کسی تجربه خریدشو داره ؟نظر شما؟
    برای این عطر تقلبی هم هست؟
    فروشگاه معتبر عطر تو تهران کجاهست؟
    چه عطر خاص دیگه ای با پخش بوی بالا (حدود 400 تومن) پیشنهاد میدید؟
    ممنون

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و عرض معذرت خدمت دوست گرامی جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم اشتیاق زیادی به خریدajmal chemistery دارم ولی تست بهم ندادن میشه تجربتون را از بوی این ادکلن و بازخورد از بقیه دوستان به طور کامل بگید تا منم از سردرگمی واسه خریدش در بیام
    در ضمن اگه قیمت خرید رو هم بنویسید خیلی ممنون میشم.
    با تشکر از لطف شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من قصد دارم عطر marly herod رو بخرم چند تا سوال دارم
    کسی تجربه خریدشو داره ؟نظر شما؟
    برای این عطر تقلبی هم هست؟
    فروشگاه معتبر عطر تو تهران کجاهست؟
    چه عطر خاص دیگه ای با پخش بوی بالا (حدود 400 تومن) پیشنهاد میدید؟
    ممنون
    مارلی هرود رو من دارم.ماندگاری و پخشش زیاده. ته مایه بوش مثل آلبالو و توتون می مونه.یکم شیرینی داره من که خیلی دوسش دارم.تام فورد نویر هم عالیه اولش بوش ادویه ایه اما یکم که می گزره یه بویه شیرین و خیلی خاص ازش می مونه که خیلی جذابه.دیور اینتنس هم که دیگه نیازی به تعریف نیست ازش.

10. 2 کاربر از robin_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

درود
    پاشا کارتیر به نطرتون واسه 24 سال مناسب هست؟ دیشب تست گرفتم رو کاغذ در ابتدا به نظرم خیلی بوی سنگینی داشت اما بعد از گذشت 24 ساعت رایحش خیلی عالی شده .
    تو رنج 200-300تا الان لانوئیت و پاشاکارتیرو پسندیدم .
    پیشنهاد شما چی هست؟
    نت های a scent ایسی میاکه رو میشه بگید؟ پیدا نکردم .

12. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درود
    پاشا کارتیر به نطرتون واسه 24 سال مناسب هست؟ دیشب تست گرفتم رو کاغذ در ابتدا به نظرم خیلی بوی سنگینی داشت اما بعد از گذشت 24 ساعت رایحش خیلی عالی شده .
    تو رنج 200-300تا الان لانوئیت و پاشاکارتیرو پسندیدم .
    پیشنهاد شما چی هست؟
    نت های a scent ایسی میاکه رو میشه بگید؟ پیدا نکردم .
    --------------------------------
    یاسمن،سنبل،سدر
    گل شاهپسند و لیمو

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

با سلام و عرض معذرت خدمت دوست گرامی جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم اشتیاق زیادی به خریدajmal chemistery دارم ولی تست بهم ندادن میشه تجربتون را از بوی این ادکلن و بازخورد از بقیه دوستان به طور کامل بگید تا منم از سردرگمی واسه خریدش در بیام
    در ضمن اگه قیمت خرید رو هم بنویسید خیلی ممنون میشم.
    با تشکر از لطف شما
    سلام من تازه خريدمش و امروز اولين روزيه كه زدمش بوش واسه من خوبه و ازش خوشم مياد پخش بو و ماندگاريش هم خوبه.در ضمن من 60000 تومن خريدمش با حجم 90 ميل

16. 2 کاربر از ar.tmu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •