تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 956 از 4105 اولاول ... 4568569069469529539549559569579589599609661006105614561956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم تهرونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان آموزشی 04 بیرجند ن زمینی ارتش چطوریه؟ کسی اطلاعی داره؟ دوستان بین من که فوق دیپلمم با دیپلم و زیر دیپلم در دوره آموزشی تفاوتی هست از لحاظ سختی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام ...اقا تو سپاه ریش زدن ممنوعه؟... اصلا اهل ریش نیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من بیش تر از ده روزه مدارک در خواست اعزامم ثبت کردم ولی هنوز نامه در خونه نیومده چی کار کنم
    بعد الان مشخصه کدوم نهاد (سپاه ارتش .. ) افتادم یا بعدا مشخص می شه البته تلفنی پلیس +10 گفت اعزامم اول ابانه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ...اقا تو سپاه ریش زدن ممنوعه؟... اصلا اهل ریش نیستم
    اگه با تیغ باشه بله بعضی جاها گیر میدن

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من بیش تر از ده روزه مدارک در خواست اعزامم ثبت کردم ولی هنوز نامه در خونه نیومده چی کار کنم
    بعد الان مشخصه کدوم نهاد (سپاه ارتش .. ) افتادم یا بعدا مشخص می شه البته تلفنی پلیس +10 گفت اعزامم اول ابانه

برادر هنوز زوده اول برگ سبز میاد بعد برگ سفید میاد که توش نوشته کجا افتادی بله اعزامی های شهریور دیگه تکمیل شدند و شما میوفتید ابان

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

امروز يه نفس راحت كشيدم. مداركم رو اسگلا به نام يكي ديگه زده بودن. نميشه بگم كي بهم اطلاع داد ولي خداوكيلي از من به شما نصيحت.
    هر چند وقت يه بار واسه اينكه مطعن بشين كارتون در چه مرحله اي از ارسال هست به يگان يا پليس +10 يا نظام وظيفه سر بزنيد...
    يه ماه اول با يگان در تماس باشيد. تلفني هم كه دادن واسه درخواتس كارت در دسترس باشه...

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    یکی اگر بخواد معافیت پزشکی اعصاب و روان بگیره چه مدارکی می خواد یعنی باید از چند سال قبل پرونده داشته باشه ؟ یا میشه همین الانم کاری کرد ؟ بعد باید مثلا کارش در چه حدیه ؟ باید حسابی قاطی باشه یا نه ؟ مثلا میشه طرف استرس می گیره زیاد میره دستشویی رو ازش معافیت گرفت یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    یکی اگر بخواد معافیت پزشکی اعصاب و روان بگیره چه مدارکی می خواد یعنی باید از چند سال قبل پرونده داشته باشه ؟ یا میشه همین الانم کاری کرد ؟ بعد باید مثلا کارش در چه حدیه ؟ باید حسابی قاطی باشه یا نه ؟ مثلا میشه طرف استرس می گیره زیاد میره دستشویی رو ازش معافیت گرفت یا نه ؟
    رفیق معافیت اعصاب و روان سابقه نمیخواد ولی اگر سابقه ی بستری شدن داشته باشید راحت تر بهتون معافی میدن

ولی از من به شما نصیحت به هیچ عنوان این کار رو نکنید. معافیت اعصاب و روان یکی از بدترین معافیت هاست که در اینده براتون مشکلات جدی به وجود میاره
    مشکلاتی که میتونه نابودتون کنه
    مثلا موقع زن گرفتن حق طلاق کامل با زن هست
    موقع تقسیم ارث هیچ گونه ارثی به شما نمیرسه
    در کوچکترین نزاع و درگیری مقصر شناخته میشید
    و هزاران مشکلات دیگه که میتونه براتون خیلی بد باشه

11. 2 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    سلام /

همه چیز بسته به نظر پزشک نظام وظیفه داره و اینکه چقدر بتونید در بروز علائم بیماری خوب نقش بازی کنید ؛ و حتی نظر پزشکان بیمارستانهایی نظیر امام سجاد که برای معاینه ی اولیه معریفی میشید از طرف نظام وظیفه ، صرفا حکم مشورتی داره نه ایجابی /

زمانی که برای انجام امور معافیت خودم به کمیسیون پزشکی رفته بودم شخصی رو دیدم که خودش رو به افسردگی زده بود ، و صم بکم نشسته بود یک گوشه ، دکتر ازش پرسید مشکلت چیه ؟ و ایشون چون خیلی آماتور بود گفت افسردگی دارم ، پزشک محترم هم به راحتی هرچه تمام تر بهش گفت میفرستم خدمت تا مشکلت برطرف بشه !!!!! اونجا بود که این دوستمون نطقش باز شد ولی خیلی دیر شده بود دیگه

و از طرفی آشنایی داشتیم که دانشجوی روانشناسی بود و به بیماریها و علائمشون آشنا ، و با تشکیل پرونده و ایفای یک نقش بی نقص در برابر پزشکان تونست به راحتی معافیت یگیره ( که البته این معافیت گرفتن به قیمت انصراف از دانشگاه براش تموم شد ) /

13. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •