منم تهرونم
سلام دوستان آموزشی 04 بیرجند ن زمینی ارتش چطوریه؟ کسی اطلاعی داره؟ دوستان بین من که فوق دیپلمم با دیپلم و زیر دیپلم در دوره آموزشی تفاوتی هست از لحاظ سختی؟
سلام ...اقا تو سپاه ریش زدن ممنوعه؟...اصلا اهل ریش نیستم
سلام من بیش تر از ده روزه مدارک در خواست اعزامم ثبت کردم ولی هنوز نامه در خونه نیومده چی کار کنم
بعد الان مشخصه کدوم نهاد (سپاه ارتش .. ) افتادم یا بعدا مشخص می شه البته تلفنی پلیس +10 گفت اعزامم اول ابانه
اگه با تیغ باشه بله بعضی جاها گیر میدن
برادر هنوز زوده اول برگ سبز میاد بعد برگ سفید میاد که توش نوشته کجا افتادی بله اعزامی های شهریور دیگه تکمیل شدند و شما میوفتید ابان
امروز يه نفس راحت كشيدم. مداركم رو اسگلا به نام يكي ديگه زده بودن. نميشه بگم كي بهم اطلاع داد ولي خداوكيلي از من به شما نصيحت.
هر چند وقت يه بار واسه اينكه مطعن بشين كارتون در چه مرحله اي از ارسال هست به يگان يا پليس +10 يا نظام وظيفه سر بزنيد...
يه ماه اول با يگان در تماس باشيد. تلفني هم كه دادن واسه درخواتس كارت در دسترس باشه...
سلام
یکی اگر بخواد معافیت پزشکی اعصاب و روان بگیره چه مدارکی می خواد یعنی باید از چند سال قبل پرونده داشته باشه ؟ یا میشه همین الانم کاری کرد ؟ بعد باید مثلا کارش در چه حدیه ؟ باید حسابی قاطی باشه یا نه ؟ مثلا میشه طرف استرس می گیره زیاد میره دستشویی رو ازش معافیت گرفت یا نه ؟![]()
رفیق معافیت اعصاب و روان سابقه نمیخواد ولی اگر سابقه ی بستری شدن داشته باشید راحت تر بهتون معافی میدن
ولی از من به شما نصیحت به هیچ عنوان این کار رو نکنید. معافیت اعصاب و روان یکی از بدترین معافیت هاست که در اینده براتون مشکلات جدی به وجود میاره
مشکلاتی که میتونه نابودتون کنه
مثلا موقع زن گرفتن حق طلاق کامل با زن هست
موقع تقسیم ارث هیچ گونه ارثی به شما نمیرسه
در کوچکترین نزاع و درگیری مقصر شناخته میشید
و هزاران مشکلات دیگه که میتونه براتون خیلی بد باشه
سلام /
همه چیز بسته به نظر پزشک نظام وظیفه داره و اینکه چقدر بتونید در بروز علائم بیماری خوب نقش بازی کنید ؛ و حتی نظر پزشکان بیمارستانهایی نظیر امام سجاد که برای معاینه ی اولیه معریفی میشید از طرف نظام وظیفه ، صرفا حکم مشورتی داره نه ایجابی /
زمانی که برای انجام امور معافیت خودم به کمیسیون پزشکی رفته بودم شخصی رو دیدم که خودش رو به افسردگی زده بود ، و صم بکم نشسته بود یک گوشه ، دکتر ازش پرسید مشکلت چیه ؟ و ایشون چون خیلی آماتور بود گفت افسردگی دارم ، پزشک محترم هم به راحتی هرچه تمام تر بهش گفت میفرستم خدمت تا مشکلت برطرف بشه !!!!! اونجا بود که این دوستمون نطقش باز شد ولی خیلی دیر شده بود دیگه
و از طرفی آشنایی داشتیم که دانشجوی روانشناسی بود و به بیماریها و علائمشون آشنا ، و با تشکیل پرونده و ایفای یک نقش بی نقص در برابر پزشکان تونست به راحتی معافیت یگیره ( که البته این معافیت گرفتن به قیمت انصراف از دانشگاه براش تموم شد ) /
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)