تا دیروز هیچکی مارو پشم هم حساب نمیکردادنیا رو می بینی تورو خدا
![]()
دوستان همه لطف دارن اما gift دادن 1 سری شرایط میخواداین season که رفت حالا season بعدی اگه وضعه مالی خوب بود شاید گیفت دادم
![]()
تا دیروز هیچکی مارو پشم هم حساب نمیکردادنیا رو می بینی تورو خدا
![]()
دوستان همه لطف دارن اما gift دادن 1 سری شرایط میخواداین season که رفت حالا season بعدی اگه وضعه مالی خوب بود شاید گیفت دادم
![]()
آقا پایان فصل 3 مبارک، ما که با چنگ و دندون رفتیم سیلور، بنده خدا برونز های که نتونستن بیان بیرون.
شرم دارم بگم با 500 تا win تو برونز بودم حالا باز یه چیزی. خیلی تابلو نیست.
500 تا وین رنک داشتی یه نرمال؟؟
اگه نرمال داشتی که چیزی نیست من یکی را دیدم با 3000 تا نرمال هنوز تو برنز بود
اصلا کلا نرمال با رنک زمین تا آسمون فرق داره اگه کسی زیاد نرمال وین داشت دلیل نمیشه بازیش تو رنکم خوب باشه رو همین حساب شما نمی خواهد زیاد شرم کنی![]()
اگر به دلیل باگ یا قطعی نت یا هر دلیلی از بازی خارج بشی تا چند دقیقه وقت داری بر گردی به بازی؟
تا وقتی بازی تمام بشه
آخرین ساعات Season 3 هست
به یاد همه برد و باخت ها ، به یاد همه troll/feed/flame/blame/afk ها ، به یاد همه اعصاب خردی ها و خنده ها ، به یاد همه لیگ هایی که توی رنک جا به جا کردیم ، به یاد همه IP/RP هایی که خرج کردیم ، به یاد کل کل ها ، به یاد بن ها و اخطار ها ، به یاد friend های جدید و ignore/mute ها ، به یاد tribunal ، به یاد LCS,World Champion Ships ، به یاد Summoner Showcase های Nikasaur که دیگه توی riot نیست ، به یاد سرور های بازی چه جدیداش چه مشکلاتشون ، به یاد همه patch ها الاخصوص champion های جدید و nerf/buff هاش ، و در آخر به یاد همه ساعت هایی از عمرمون رو که پای این بازی گذروندیم
کی تموم میشه؟ season3
یا مقلب القلوب والابصار
یا مدبر و ...
اماده باشید
از الانی که این پستو میتایپم تا 1 ساعت دیگه تموم میشه!![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)