صبانت چطوره؟شبا چند تا چند رایگانه؟![]()
صبانت چطوره؟شبا چند تا چند رایگانه؟![]()
سلام دوستان من از مخبرات 2 مگ گرفتم نامحدود بعد مشکل اینجاست که سرعت دانلود من رو 60 هس بعضی موقه هام میره رو 260 میخوام بدونم کسی هس داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلش کجاست؟؟؟
دوست من، مخابرات دیگه نامحدودش بدرد نمیخوره و سرعتش کاهش میابه ولی مثل آسیاتک نیست که فقط در روز میتونستی تا یک حجمی بگیری و بعد سرعتت 1/3 بشه، مخابرات با هر بار کانکت کردن سرعت اسمی را بهت میده و بعد از حدود 10 دقیقه سرعتت نصف میشه اما باز میتونی با یک قطع و وصلی مجدد دوباره سرعت اسمی ات را بگیری... در مورد سرویسهای محدود که خودم فعلا به این سرویسها هجرت کرده ام هم شما در ساعات رایگان با چند دانلود همزمان یا با نهایت تعداد کانکشنها که فکر کنم در idm تا 32 تاش هم اومده میتونی سرعت اسمی سرویس را بگیری فقط فراموش نشه که هر سرویسی که میگیری همون قدر هم سرعت دانلود شبانه ات است پس در این ضمینه بهتره از سرویسهای دو مگ استفاده شود. راستی فراموش نکنم مخابرات بی پدر و مادر آی پی های 188 را برداشته و فقط آی پی های 5 را در اختیار کاربرهای بیچاره قرار داده است پس فکر دیدن کلیپهای آنلاین را از فکر و ذهنت به کل فراموش کن زیرا سرعت تک کانکشنه نهایتا در حدود 16 کیلوبایت در ثانیه است. پینگ هم در حدود 160 تا 300 متغیره و تایم اوتهای متعددی در هنگام پینگ گیری مشاهده میشود. در کل اگر فقط هدفت دانلود است با اومدنت به مخابرات و انتخاب سرویسهای محدود نیازت به کل برطرف میشود ولی دیگه قید مابقی استفاده هایی که اینترنت میتونه به بشر اهدا کنه را بزن.... موفق باشی
Last edited by mohamax7; 30-04-2014 at 20:29.
باید هر 10 الی 15 دقیقه یکبار دیسکانت و مجددا کانکت کنی، برای این منظور باید مودمت در حالت bridge باشه
داداش منظورت از bridge چیه؟؟؟؟؟
میشه واضح تربگی...
ممنون
ممنون!
آسیاشت تا یک ماه دیگه تمومه!
قیمتای 1 مگ و دومگ محدود 5 و زیر 5 گیگ چقدره؟
در مورد نامحدود، قانوتنشون در مورد سرویسای پایین هم اجرا میشه؟ مثلا 256؟
p30world کی میخواد مشکلشو با IE11 برطرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ویرایش کار نمیکنه! جواب به پست هم به سختی!
opera هم که هر دفعه 20 مگ آپدیت داره! با این نت محدود....
قیمت 256 نامحدود چنده؟ 12500؟
گیمر داریم اینجا؟
bridge یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب ما رو بی زحمت بدین.....
شما ازشون اکانت داری
چند وقته؟
افت سرعت داره ؟
خودم چند ساله از یه سایت میگرفتم تا دو ماه پیش خوب بود ولی دو ماهه کند کنده هیچی نمیشه دانلودکرد
دوست عزیز کارای که گفتی رو انجام دادم ولی سرعت همونه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)