تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 956 از 1049 اولاول ... 4568569069469529539549559569579589599609661006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببین من نمیخوام باهات وارد بحث بشم فقط بگم که
    من کسی مجبور به خرید نمیکنم
    اگر قیمت های سفاراشات بالاست بخاطر سرویسی که من در اختیار مشتری میزارم
    من اجناس از سایت های معتبر میخرم. کالا به آدرس امریکا یا اروپایی من ارسال میشه از اونجا به آژانس مسافربری داده میشه مسافر تا ایران حمل میکنه من تحویل میگیریم تفکیک میکنم و با پیک خودم برای مشتری ارسال میکنم
    این پروسه خرید و ارسال از اون سر دنیا برای من هزینه زیادی داره که با نیم درصد سود من کمی گرون میشه
    2.5 بار قیمت اصلی
    1 برابر پول خود جنس
    1 برابر پول کسی که تحویل میگیره و مسافری که کالا تا ایران حمل میکنه
    نیم درصد سود من
    میتونی درک کنید
    ببین آقای عزیز. این روضه هارو برای کسی بخون که تو عمرش از شاه عبدالعظیم دورتر نرفته. اگه شما 30-40 تا دیسک 100 گرمی میاری داری دوبله سوبله پول از مردم بدبخت میگیری و کسی صداش در نمیاد، فکر نکن شاخ غول رو شکستی و یه کار نشدنی داری میکنی که کسی نمیتونه! هر سال صدها کیلو جنس میخرم. شما کاسبی با پول مردم براشون میخری 5 برابر هم سود میگیری، ما یه مشت علاقمند که از روی علاقه سعی می کنیم یه سری قطعات مورد نیاز کارهای تحقیقاتی رو با هزینه های شخصی بیاریم و این وسط ریالی از احدی استمداد نکردیم و نمی کنیم. فکر نکن با دسته کورا طرفی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
    هم شنژن هم جبلعی رابط ثابت داریم جنس امریکایی رو تحویل میگیره دایورت میکنه ایران هم از آلمان و اسپانیا و ایتالیا و هلند و جمهوری چک و انگلیس جنس 100 کیلو 200 کیلو پالتی گروپاژ میاریم ایران. فکر سرکیسه کردن مصرف کننده بیچاره هم نیستیم چون ما کاسب نیستیم مثل شما وگرنه یه 50 کیلو بلوری بخریم بیاریم اینجا 3 سوت پته در میاریم ریالی هم شیتیل و گمرکی به احدی نمیدیم. دیسک 10 دلاری هم نهایتا 15 دلار میتونیم بدیم دست مصرف کننده، ولی ما آدم اینکار نیستیم. این کارا کاذبه. دلالیه. ما دغدغه کار فنی داریم و خدا رو شکر نیازی به این شندغاز که نفرین مردم پشتش هست نداریم.

این درصدایی هم که گفتی خیلی مضحکه. یه دفعه 2.6 برابر میشه بی دلیل احتمالا میره به حساب 100 خزانه دار عمریکای جهانخوار! یه برابر کسی که جنس رو تحویل میگیره! یه بار مسافری که جنس رو میاره! یه بار گیت کیپر فرودگاه مبدا یه بار مقصد! آخر آخرش هم فقط و فقط و فقط نیم درصد 0.5% ناقابل! یعنی از گوشت سگ نجس تر باشه اگه حتی به 0.51% برسه! این بساط رمّالی رو جمع کن. نون درست بخور. اینا هموطنای خودت هستن، آدم اند!
    Last edited by flipp; 08-11-2014 at 23:56.

2. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببین آقای عزیز. این روضه هارو برای کسی بخون که تو عمرش از شاه عبدالعظیم دورتر نرفته. اگه شما 30-40 تا دیسک 100 گرمی میاری داری دوبله سوبله پول از مردم بدبخت میگیری و کسی صداش در نمیاد، فکر نکن شاخ غول رو شکستی و یه کار نشدنی داری میکنی که کسی نمیتونه! هر سال صدها کیلو جنس میخرم. شما کاسبی با پول مردم براشون میخری 5 برابر هم سود میگیری، ما یه مشت علاقمند که از روی علاقه سعی می کنیم یه سری قطعات مورد نیاز کارهای تحقیقاتی رو با هزینه های شخصی بیاریم و این وسط ریالی از احدی استمداد نکردیم و نمی کنیم. فکر نکن با دسته کورا طرفی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
    هم شنژن هم جبلعی رابط ثابت داریم جنس امریکایی رو تحویل میگیره دایورت میکنه ایران هم از آلمان و اسپانیا و ایتالیا و هلند و جمهوری چک و انگلیس جنس 100 کیلو 200 کیلو پالتی گروپاژ میاریم ایران. فکر سرکیسه کردن مصرف کننده بیچاره هم نیستیم چون ما کاسب نیستیم مثل شما وگرنه یه 50 کیلو بلوری بخریم بیاریم اینجا 3 سوت پته در میاریم ریالی هم شیتیل و گمرکی به احدی نمیدیم. دیسک 10 دلاری هم نهایتا 15 دلار میتونیم بدیم دست مصرف کننده، ولی ما آدم اینکار نیستیم. این کارا کاذبه. دلالیه. ما دغدغه کار فنی داریم و خدا رو شکر نیازی به این شندغاز که نفرین مردم پشتش هست نداریم.

این درصدایی هم که گفتی خیلی مضحکه. یه دفعه 2.6 برابر میشه بی دلیل احتمالا میره به حساب 100 خزانه دار عمریکای جهانخوار! یه برابر کسی که جنس رو تحویل میگیره! یه بار مسافری که جنس رو میاره! یه بار گیت کیپر فرودگاه مبدا یه بار مقصد! آخر آخرش هم فقط و فقط و فقط نیم درصد 0.5% ناقابل! یعنی از گوشت سگ نجس تر باشه اگه حتی به 0.51% برسه! این بساط رمّالی رو جمع کن. نون درست بخور. اینا هموطنای خودت هستن، آدم اند!
    تو آدم بی اذب و خطرناکی هستی درش شکی نیست
    مشتری من به این صفحات نمیاد
    17-18 نفر از سایت هوم تیاتر هستند که همگی از دوستان اقای برزین که به این صفحات نمیان
    اکثر مشتری های من خانوم های هستن که برندهای معتبر میخرن و اونها هم به این صفحات نمیان
    پس شما و دوستی که سعی دارن من تخریب کنن بدونی مشتری من به این فروم ها نمیاد
    نمونه سفارشاتی که همین هفته رسیده ببینید. چند درصد فیلم و موزیک هست.

خودتو اینقدر هرجا میری خراب نکن من طرفاً عشقی میام این فروم و ازش هیچ مشتری ندارم تو که داری خودتو خراب نکن. حرفی ندارم هرچی میخوای بیا بگو. در من تاثیری نداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو آدم بی اذب و خطرناکی هستی درش شکی نیست
    مشتری من به این صفحات نمیاد
    17-18 نفر از سایت هوم تیاتر هستند که همگی از دوستان اقای برزین که به این صفحات نمیان
    اکثر مشتری های من خانوم های هستن که برندهای معتبر میخرن و اونها هم به این صفحات نمیان
    پس شما و دوستی که سعی دارن من تخریب کنن بدونی مشتری من به این فروم ها نمیاد
    نمونه سفارشاتی که همین هفته رسیده ببینید. چند درصد فیلم و موزیک هست.

خودتو اینقدر هرجا میری خراب نکن من طرفاً عشقی میام این فروم و ازش هیچ مشتری ندارم تو که داری خودتو خراب نکن. حرفی ندارم هرچی میخوای بیا بگو. در من تاثیری نداره

سعدی شیرین سخن چقدر قشنگ میگه "... جاهلان چون به خصم از منطق فروبمانند، دشنام و سقط گویند..." حکایت کار توئه. حرف حق شنیدی جواب منطقی رو نمیتونی بدی حالا فحش بده فرار کن. باشه تو درست میگی
    من اصلا قصدم تخریب نبوده و نیست. اگه با کمی روشنگری دچار اضمحلال و پروپاشی میشی، شرمنشاء این قضیه به نحوه عملکرد خودت بر میگرده که نوعی کاسبی و دلالی راه انداختی که با هیچ منطقی قابل توجیه نیست. نیازی به عکس نبود. so what؟! خواستی نشون بدی چه سمساری هستی؟! خب فهمیدیم. از آفتابه و کاسه بشقاب و گیوه و ساعت سیکو میفروشی تا فانوس تیزعلی. آورین بر تو. شما هم مطمئن باش پی سی ورد اونقدر بازدیدکننده داره و اونقدر هم فهیم هستند که دیالوگ من و شما رو بخونن خودشون بر اساس ادراک و فهم خودشون بتونن تمیز بدهند که کی درست میگه. شما هم الکی پوز راکفلری نگیر که اینجا مشتری ندارم و ... اگه مشتری نداشتی ایمیل و تابلو اعلانات کسب و کارت توی امضات نمیذاشتی!

5. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سعدی شیرین سخن چقدر قشنگ میگه "... جاهلان چون به خصم از منطق فروبمانند، دشنام و سقط گویند..." حکایت کار توئه. حرف حق شنیدی جواب منطقی رو نمیتونی بدی حالا فحش بده فرار کن. باشه تو درست میگی
    من اصلا قصدم تخریب نبوده و نیست. اگه با کمی روشنگری دچار اضمحلال و پروپاشی میشی، شرمنشاء این قضیه به نحوه عملکرد خودت بر میگرده که نوعی کاسبی و دلالی راه انداختی که با هیچ منطقی قابل توجیه نیست. نیازی به عکس نبود. so what؟! خواستی نشون بدی چه سمساری هستی؟! خب فهمیدیم. از آفتابه و کاسه بشقاب و گیوه و ساعت سیکو میفروشی تا فانوس تیزعلی. آورین بر تو. شما هم مطمئن باش پی سی ورد اونقدر بازدیدکننده داره و اونقدر هم فهیم هستند که دیالوگ من و شما رو بخونن خودشون بر اساس ادراک و فهم خودشون بتونن تمیز بدهند که کی درست میگه. شما هم الکی پوز راکفلری نگیر که اینجا مشتری ندارم و ... اگه مشتری نداشتی ایمیل و تابلو اعلانات کسب و کارت توی امضات نمیذاشتی!
    من با شما بحث نمی کنم چون دوست ندارم حرف زشت بشنوم
    نه واقعا اینجا یک مشتری ندارم! این ایمیل فقط یه تبلیغ کسی خواست در خدمت هستم
    دیدی مشتری های من اصلا کاری به این صفحات ندارن. پندتا کیف و کفش زنونه بود و چندتا سی دی و فیلم.
    من اگر مشتری در اینترنت و فروم ها داشتم اینقدر بی خیال حرف ها و حدیث ها نبودم برام مهم نیست

شما سعی کن حرف بد نزنی مشتری بهت اعتماد کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما مدل آمپ بزار شاید من باهاش کار کرده باشم و بتونم برای تنظیمات راهنماییت کنم

میشه بگید از کجا سیستم خریدی
    آمپ یاماها RX-V377 هستش. من سعی کردم تنظیمش کنم و انواع حالت های موزریک و فیلم و اکولایزرهای از پیش تنظیم شده ی خودش رو امتحان کردم. دیگه غیر از این سر از تنظیمات جانبی و دستی آمپ درنمیارم و نمیدونم قضیه اون میکروفونی که همراهش هست چیه. در هرحال من به توصیه ی دوستم کلا دو تا اسپیکر پشت سری یا همون به اصطلاح surround ها رو از مدار خودش خارج و به عنوان اسپیکرهای فرونت یا جلو دارم ازش صدا میگیرم و حالا کیفیت صدا توی موزیک خیلی بهتر شد و صدا زنده تر و شفاف تر شده و بطور یکسان از هر 4بلندگو پخش میشه. قبلا صدا خفه بود و انگار پتو دور اسپیکرها چیده بودی و بخصوص دو تا اسپیکر ساراند مشارکت ضعیفی داشتن
    از آکوستیک خریداری کردم. فروشنده تاکید زیادی داشت که تنها گزینه ی مناسب موزیک و مناسب سایز اتاق من اسپیکر فوکال هست و قویا با جامو و پایونیر مخالف بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آمپ یاماها RX-V377 هستش. من سعی کردم تنظیمش کنم و انواع حالت های موزریک و فیلم و اکولایزرهای از پیش تنظیم شده ی خودش رو امتحان کردم. دیگه غیر از این سر از تنظیمات جانبی و دستی آمپ درنمیارم و نمیدونم قضیه اون میکروفونی که همراهش هست چیه. در هرحال من به توصیه ی دوستم کلا دو تا اسپیکر پشت سری یا همون به اصطلاح surround ها رو از مدار خودش خارج و به عنوان اسپیکرهای فرونت یا جلو دارم ازش صدا میگیرم و حالا کیفیت صدا توی موزیک خیلی بهتر شد و صدا زنده تر و شفاف تر شده و بطور یکسان از هر 4بلندگو پخش میشه. قبلا صدا خفه بود و انگار پتو دور اسپیکرها چیده بودی و بخصوص دو تا اسپیکر ساراند مشارکت ضعیفی داشتن
    از آکوستیک خریداری کردم. فروشنده تاکید زیادی داشت که تنها گزینه ی مناسب موزیک و مناسب سایز اتاق من اسپیکر فوکال هست و قویا با جامو و پایونیر مخالف بود.
    خوب چرا آمپ سینمایی خریدی وقتی موزیک دوست داری
    برای ستاپ با میکروفون این مطلب از سایت htcenter.ir بخون

شما اطمینان داشته باش بلندگوی فوکال از بهترین های سینمایی جم و جور هست

در مورد جامو فروشنده بسیار اشتباه کرده
    پایونیر سری جدید فقط میدونم از htcenter چهار ستاره گرفته

9. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب چرا آمپ سینمایی خریدی وقتی موزیک دوست داری
    برای ستاپ با میکروفون این مطلب از سایت htcenter.ir بخون

شما اطمینان داشته باش بلندگوی فوکال از بهترین های سینمایی جم و جور هست

در مورد جامو فروشنده بسیار اشتباه کرده
    پایونیر سری جدید فقط میدونم از htcenter چهار ستاره گرفته

اینکه بعضی دوستان میگن صدای امپ یاماها بیشتر سینمایی و آمپ دنون موسیقایی هست چیزیه که نظر شخصیه اونهاست و من درآوردیه و مبنای مستدل و مشخصی نداره. در سایت های معتبر که آمپ ها رو بررسی میکنن هم به صدا و هم به تصویرشون نمره میدن و طبق چیزی که من دستگیرم شد توی قسمت صدا یاماها بطور متوسط و میانگین بالاترین نمره رو گرفته بود و بالاتر از دنون بود! البته میدونم که مدل با مدل فرق داره و من هم گفتم نمره ی یاماها بطور میانگین بالاتر بود و کلا چه تو صدا چه تصویر اول هست...
    فروشنده در کل مخالف جامو نبود و تاکیدش این بود که چون اتاق من کوچیک هست به هیچ وجه نباید جامو ببرم و باید بلندگوهای ست لایت ببرم نه ایستاده. من این نظر هم چندان قبول ندارم و بعید میدونم بلندگوهای ایستاده مثل جامو 426 در اتاقهای معمولی قابل استفاده نباشه.
    Last edited by saeid_61u; 09-11-2014 at 01:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینکه بعضی دوستان میگن صدای امپ یاماها بیشتر سینمایی و آمپ دنون موسیقایی هست چیزیه که نظر شخصیه اونهاست و من درآوردیه و مبنای مستدل و مشخصی نداره. در سایت های معتبر که آمپ ها رو بررسی میکنن هم به صدا و هم به تصویرشون نمره میدن و طبق چیزی که من دستگیرم شد توی قسمت صدا یاماها بطور متوسط و میانگین بالاترین نمره رو گرفته بود و بالاتر از دنون بود! البته میدونم که مدل با مدل فرق داره و من هم گفتم نمره ی یاماها بطور میانگین بالاتر بود و کلا چه تو صدا چه تصویر اول هست...
    فروشنده در کل مخالف جامو نبود و تاکیدش این بود که چون اتاق من کوچیک هست به هیچ وجه نباید جامو ببرم و باید بلندگوهای ست لایت ببرم نه ایستاده. من این نظر هم چندان قبول ندارم و بعید میدونم بلندگوهای ایستاده مثل جامو 426 در اتاقهای معمولی قابل استفاده نباشه.
    طبق نظرات مدیر همین سایتی که دادم در چند سال پیش شاید یاماها و پایونیر در موزیک از دنون عقب تر بودن اما الان یاماها و پایوینر به راحتی با دنون رقابت میکنند
    البته همه میدونن یاماها در سینمایی از دیگر برندها بهتره

بله میشه از جامو ایستاده استفاده کرد اما محدودیت وولوم و نهایت لذت از قدرت بلندگو پیش میاد

12. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این دوتا مطلبو هم بخون در رابطه با ستاپ هست

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست من سیستمت مبارک باشه.
    مشخصا شما مشکل تنظیمات داری.شک نکن که با تنظیمات صحیح صدایی عالی می گیری.
    با نظر فروشنده هم در رابطه با جامو مخالفم.جامو 426 برای اتاق های کوچک طراحی شده.
    همونطوری که شما نظرات دوستان در اینجا من درآوردی میدونی بدون که نظرات اون سایت هایی هم که نام می بری من درآوردی هستش.چرا؟؟؟؟ چون کسی هم که تو اون سایت مقاله مینویسه با گوشای خودش تست می کنه و از تجربه خودش مینویسه.بهتر بود به نظرات هموطنانی خودت هم اعتماد می کردی.
    شما لطافت و نرمی صدای بلندگوهای فوکال سیب با اسپیکر 906 مقایسه نکن که کاملا اشتباست.

16. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •