امسال کنکور ریاضی سخت بود و در طی 30 سال گذشته بی سابقه بود و فقط آنهایی موفقند که شیمی را خوب زده باشند
امسال کنکور ریاضی سخت بود و در طی 30 سال گذشته بی سابقه بود و فقط آنهایی موفقند که شیمی را خوب زده باشند
ای ی ی بابا هر سال همین بساطه میگن کنکور امسال فرق داشت !
پارسالم همین طور بود ... سال قبلشم یادمه.... دلیلشم اینه چون هر کسی از دید خودش نگاه میکنه به قضیه
ولی اخرش همونی میشه که همه می دونیم (:
نه مخاطبم شما نبودی ... مگه سال دومی هستی؟
من مخاطبم مهسا بود (:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
تهران شمال که فکر کنم طرفای زعفرانیه باشه !!تهران شمال هست اگه اشتباه نکنم.
در هر صورت ممنون
من یه سوال دارم !
اونائی که تهرانن شاید بدونن !
میخواستم بدونم تو خیابون ایران زمین ( شهرک غرب و اون طرفا ! ) چه واحدی از دانشگاه ازاد هست ؟
اسمش چیه؟؟؟؟
البته با ایران زمین تا جایی که میدونم فاصلش زیاده
تا جایی که من میدونم مرکز هستش و تا چند سال پیش کامپیوتر نرم افزار- سخت افزار اینا بودش اونجا حالا شاید چیزای دیگه هم باشه مطمئن نیستم
اونجایی که میگی من رفتم پارسال کارت گرفتم اما اسمش یادم نیست!
نه! من سال اولیم!
ولی نتایج که اومد همه چی معلوم میشه! شاید من اشتباه میکنم!
چند دلیل داره که شما اینو میگی یکی اینه که سال سوم هست که شرکت میکنید پس تجربتون از من یکی بیشتر هست
یکی از دوستام که ریاضیاتش خیلی خوبه و توی آزمونا زیر 60 70 نمیومد الان 40 زده. شیمی رو 0.5% زده (البته تقصیر خودش بود که یک ساعت و 45 دقیقه صرف ریاضی کرد)
ریاضی بسیار سخت فیزیک از اون سخت تر و شیمی بسیار آسون در حد هلو یا هویج یا گلابی عمومی ها ادبیات سخت بود ولی عربی و دینی راحت بودند
ببین شرایط کنکور با آزمون هم حتی فرق داره ... من تو آزمونا عربی رو به زور میزنم .... خیلی مسخره س ولی سر کنکور که میشه کاملا برعکسه !
به هر حال نتیجه ها بیاد مشخص میشه ... اونم نسبت به نفرات اول کنکور و درصداشون ... اگه اونا هم نسبت به اولی های سالای قبل ( مثلا پارسال ) بدتر بودن ! خوب مشخص میشه واقعا امسال یه جور دیگه بوده !
اون موقع من دیگه حرفی ندارم![]()
اینم درصدهای من
ادبیات : 62
عربی : 56
دینی : 68
زبان : 50 !!!!
ریاضی : 47
فیزیک : 51
شیمی : 44
با این درصدها رتبم تو منطقه 2 چند میشه ؟؟؟
موافقتم وای میستیم تا مرداد
راستی رتبه 999 هم 3 رقمی محسوب میشه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)