دوستان اینترنت ففن آوا خوبه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینترنت ففن آوا خوبه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اهل کاشانم. از شرکت فراارتباط وایرلس گرفتم. اوایل خیلی خوب بود. اما الان بعد از دو ماه قطعی کامل، میگن دیگه وصل نمیشه، چون ما پایین شهریم و تعداد مشترکین بالاشهر زیاد شده... من موندم یه انتن وایرلس که دیگه به کارم نمیاد. اگه کسی خریداره بگه... ضمنا اینو میخواستم اشاره کنم که هرگز از شرکت فراارتباط خدمات نگیرید... اصلا پاسخگوییشون خوب نیست و از هر کاری شونه خالی میکنن... عزیزان کاشانی اگه اینترنت خواستن از بایت بگیرن بهتره... بالا شهری ها هم اگه انتن وایرلس خوب خواستن، نصف قیمت بهشون میدم...![]()
منم کاشون زندگی می کنم و بگم کلا هیچ کدوم سرویس دهنده ها خوب نیستن تو کاشون
من حدود 4 سال یا بیشتر بایت داشتم بد نیست ولی پشتیبانیش عالیه اگه میخوای از پارس انلاین بگیر یکی از دوستام گرفته خیلی راضیه
من اینترنت پر سرعت از مخابرات اردبیل گرفتم...سرعت ماه اول 100%
ماه دوم 90%
ماه سوم 85%
ماه چهارم70%
..
.
الان یک سال گذشته...به نظرتون سرعتم چند درصده؟
ماهی 28 تومن میدم واس 15 کیلو بایتمیبینین؟؟؟ دیوونه شدم!!!
Last edited by A.Green.H; 16-02-2013 at 00:00.
میخوام یه اینترنت وایمکس بگیرم برای دورکاری
نمی دونم حالا شاید اگه ببینم کیفیتش خوبه کلا اینترنت خودم رو بدم بره و وایمکس رو شارژ کنم
حالا به نظرتون با توجه به شرایطی که پایین میگم کدوم سرویس دهنده وایمکس برای من بهتره
1. ارزون باشه. خطای DSL که هیچ فرقی نداره یعنی یه مگ با 64 یه سرعته. البته اینقدر سرعت بالا نمیخوام زیاد دانلود ندارم مختصره و معمولی. ارزونی رو با قیمت مودم جیبیش و اینا بگید
2. من احتمالا طرفای شمال و مازندران باشم آنتن دهیش درست باشه میخوام کار کنم هی فرتی فرتی قطع نکنه
3. هزینه نصب و راه اندازی هم داره اصلا؟ یه مدت اگه مثلا شارژ نکنیم چی میشه؟
4. پشتیبانی درست و درمون داشته باشه البته تا حالا نشده پشتیبانی توی ایران یه بار هم درست عمل کنه ولی خوب دلم خوش باشه
لطفا قیمتاش رو هم بگید
5. اصلا به درد میخوره به جای DSL ازش استفاده کنم و دیگه شاتل رو شارژ نکنم؟ دانلود شبانه ندارم
ثبت نام V.P.N ملی شرع شد(فعلا برای اشخاص حقوقی)
سایت رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شرایط
- این ثبت نام صرفا برای ارتباط بین داخل و خارج از کشور می باشد و شامل VPN های داخلی نمی باشد؛
- این VPN جهت دور زدن فیلترینگ نیست و در صورت استفاده برای این منظور، سوء استفاده محسوب شده و پیگرد قانونی خواهد داشت. متقاضیان برای گذر از فیلترینگ می بایست با کمیته مصادیق مذاکره داشته باشند.
- در حال حاضر، این پیش ثبت نام تنها برای متقاضیان حقوقی اعم از سازمان ها، موسسات، دانشگاه ها، نمایندگی های خارجی و شرکت ها صورت می پذیرد.
- با توجه به اینکه ارتباطات بعدی با متقاضیان از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه خواهد بود، مسئولیت عدم تکمیل صحیح این موارد بر عهده متقاضی خواهد بود.
- پس از تکمیل مراحل پیش ثبت نام و دریافت کد رهگیری، لازم است تا مدارک خواسته شده به آدرس دبیرخانه ارسال گردد و چنانچه تا دو هفته این امر صورت نگیرد، پیش ثبت نام صورت گرفته ملغی خواهد شد.
Last edited by bsireza; 17-02-2013 at 22:14.
سلام
دوستان توی کرج Adsl با سرعت خوب برای دانلود و حجم مناسب یا محدود تا قیمت 15 چی هست؟
اگه کسی اینترنت مخابرات داره یه کم راجع به تعرفه های جدید و سرعتشون اطلاعات بده.چون قیمت ها خیلی عجیبه مثلا 256 نامحدود12600 و 512 نامحدود 20500
من شیراز 512 نامحدودش گرفتم 24 تومن سرعت دانلودش حدود 90 تا 100 است. ولی بعضی از ساعات روز کاملا اینترنت قطع میشه .نمیدونم مشکلش چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)