تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 956 از 1759 اولاول ... 456856906946952953954955956957958959960966100610561456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دوستانی که نیاز به راهنمایی خرید مودم adsl خوب داشتند
    به صرفه ترین و مناسب ترین مودم مودم روتر TP-Link 8811 می باشد
    از چند نظر بررسی شده
    این مودم در اصلی ترین مرحله با تمامی سیتمهای مخابراتی کشور هم خونی دارم
    قیمتش خیلی به صرفه هستش بین 20 تا 25 هستش من دوسال پیش برای تست یکی خریدم 37 هزار تومان
    و هم مودم هستش و هم روتر
    از ADSL 2 پشتیبانی می شه
    یعنی می توانید از اینترنت هم زمان بدون استفاده از سویچ هاب به دو کامپیوتر اینترنت بدید
    یکی از طریق Lan و دیگری از طریق usb
    البته سرعت Lan همیشه بالا تر بوده
    و اینکه قابل Config کردم هستش
    حتی می شه Nat رو روی این روتر به سادگی پیاده سازی کرد
    و تا به حال با هیچ سرویس دهنده ای مشکل نداشته
    سلام
    شما که اینقده TP-link 8811ـرو خوب میشناسی یه لطفی کن بگو چطور از usbـش استفاده کنم ؟
    درایورشو از سی دیش نصب کردم ولی کانکت نمیشه !! وین7
    و کجاشو تنظیم کنم تا درصورت دَون شدن شبکه لاینو ریکانکت کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه کارت شبکه وایرلس USB
    TPLINK TL-WN321G
    54MBPS
    خریدم به لپتاپ وصل میکنم میشناسه زوذ و باهاش میشه شبکه هارو هم پیدا کرد
    ولی به PC که وصل میکنم انگار نه انگار
    وقتی به لپتاپ وصل میشه چراغ روش شروع میکنه به چشمک زدن ولی روی PC اصلا هیچی نمیشه
    درایورشو نصب کردم و شناخته هم شده .ولی غیر فعاله میرم تو network که کتنکشن ها رو ببینم غیر فعاله enable هم مییکنم مینویسه enabled ولی باز غیر فعاله و بازم میشه enable کرد.در ضمن کانکشن شماره 3 میسازه یعنی با چیزی تداخل داره ترو خدا کمک

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان یه کارت شبکه وایرلس USB
    TPLINK TL-WN321G
    54MBPS
    خریدم به لپتاپ وصل میکنم میشناسه زوذ و باهاش میشه شبکه هارو هم پیدا کرد
    ولی به PC که وصل میکنم انگار نه انگار
    وقتی به لپتاپ وصل میشه چراغ روش شروع میکنه به چشمک زدن ولی روی PC اصلا هیچی نمیشه
    درایورشو نصب کردم و شناخته هم شده .ولی غیر فعاله میرم تو network که کتنکشن ها رو ببینم غیر فعاله enable هم مییکنم مینویسه enabled ولی باز غیر فعاله و بازم میشه enable کرد.در ضمن کانکشن شماره 3 میسازه یعنی با چیزی تداخل داره ترو خدا کمک

ویندوزت چی بود؟

4. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من چند هفته ایه adsl از پارس انلاین گرفتم مشکلی نداشتم ولی دو سه روزه که چراغ لینک مودم چند دقیقه خاموش میشه و بعد خودبخود روشن میشه و بعد از یه مدتی کارکردن دوباره این اتفاق میفته و بعضی موقعها هم طولانی میشه میخواستم بپرسم از چی میتونه باشه
    مودمم هم alfex هست با دو خروجی که یکیش یو اس بی و به دو کامپیوتر متصله حتی وقتی کامپیوترها خاموشن این اتفاق میفته از همه اتصالات هم مطمئنم
    موقعی هم که چراغ میخواد خاموش شه اینترنت اکسپلورر هنگ میکنه
    خلاصه چند دقیقه تو اینترنتم و چند دقیقه باید صبرکنم تا چراغ لینک دوباره روشن بشه وقتی روشنه دیتا اصلا قطع نمیشه و سرعتشم خوبه فقط بعضی از سایتا رو باز نمیکنه
    اصلا علت خاموش و روشن شدن چراغ لینک چی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.سرويس اينترنت من شاتل 512 است.چند روزه كه در حين كار با اينترنت ارتباطم قطع مي شه و مودم وصل نميشه.وقتي كه گوشي تلفن رو بر مي دارم و بوق آزاد زده مي شه دوباره اينترنتم وصل مي شه. يه مدت وصله و دوباره قطع مي شه و اين روند ادامه داره.در ضمن سرعت دانلود هم پايين امده و از 50 تا 60 به حدود 20 تا 30 رسيده. مارك مودمم Shiro هست.اسپليتر هم استفاده مي كنم. مشكل چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان من چند هفته ایه adsl از پارس انلاین گرفتم مشکلی نداشتم ولی دو سه روزه که چراغ لینک مودم چند دقیقه خاموش میشه و بعد خودبخود روشن میشه و بعد از یه مدتی کارکردن دوباره این اتفاق میفته و بعضی موقعها هم طولانی میشه میخواستم بپرسم از چی میتونه باشه
    مودمم هم alfex هست با دو خروجی که یکیش یو اس بی و به دو کامپیوتر متصله حتی وقتی کامپیوترها خاموشن این اتفاق میفته از همه اتصالات هم مطمئنم
    موقعی هم که چراغ میخواد خاموش شه اینترنت اکسپلورر هنگ میکنه
    خلاصه چند دقیقه تو اینترنتم و چند دقیقه باید صبرکنم تا چراغ لینک دوباره روشن بشه وقتی روشنه دیتا اصلا قطع نمیشه و سرعتشم خوبه فقط بعضی از سایتا رو باز نمیکنه
    اصلا علت خاموش و روشن شدن چراغ لینک چی هست
    با سلام
    وضعیت جراغ لینک مودم به مخابرات مربوط میشه
    ممکنه روی خطتون دارن عملیاتی انجام میدن که قطع و وصل میشه

سلام دوستان.سرويس اينترنت من شاتل 512 است.چند روزه كه در حين كار با اينترنت ارتباطم قطع مي شه و مودم وصل نميشه.وقتي كه گوشي تلفن رو بر مي دارم و بوق آزاد زده مي شه دوباره اينترنتم وصل مي شه. يه مدت وصله و دوباره قطع مي شه و اين روند ادامه داره.در ضمن سرعت دانلود هم پايين امده و از 50 تا 60 به حدود 20 تا 30 رسيده. مارك مودمم Shiro هست.اسپليتر هم استفاده مي كنم. مشكل چيه؟ لطفا راهنمايي كنيد.
    با سلام
    شما نیز مشکلتون بر میگرده به خطتون
    از سر خط امتحان کنید ارتباط رو ببینید بازم همین مشکل رو دارید

موفق باشید.

8. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام،چندتا سوال داشتم:
    1-ایا هر مودم ای دی اس ال2+ ای دی اس ال 1+ را هم ساپورت می کنه؟
    2-ایا با مودم ای دی اس ال1+ می شه از شرکتهایی که ای دی اس ال 2+ می دن ای دی اس ال گرفت؟
    3-فرق ای دی اس ال 2+ با 1+ چیه؟
    4-ای دی اس 2+ سرعت 128 چند کیلوبایت در ثانیه دانلود داره؟ ای دی اس ال 1+ 128 چه قدر؟
    5-راجب مودم ای دی اس ال اینترنال یکی از دوستان به من گفتند که گرون و خریدش به صرفه نیست در حالی که یکی از دوستان در این تاپیک گفتند زیر20 تومن هست!!و همین طور ایشون و بعضی دیگه از دوستان خرید این نوع مودم را پیشنهاد نمی کنند،می خواستم ببینم علتش چیه؟ایا اگه من مودم اینترنال بگیرم می تونم از ای دی اس ال 2+ استفاده کنم؟ایا در سرعت دانلود کیفیت پایینتری داره نسبت به مودم های اکسترنال؟ایا این مودم در اصفهان راحت پیدا می شه؟اگه مودمی سراغ دارین لطفا با قیمت معرفی کنین؟
    6-نظرتون راجب به شرکت پارس انلاین(اصفهان)چیه؟با 128 این شرکت کسی تست کرده سرعت دانلود را؟
    7-در استفاده از مودم ای دی اس الی مثل تی پی لینک 8811 ایا این مودم اماده به کار هست و فقط کافیه که من کانت یا دیسکانت کنم یا اینکه هر وقت خواستم روشنش کنم و هر وقت نخواستم خاموش؟اگه اینجور باشه که جالب نیست!
    8- راجب به استفاده ار اسپلیتر می خواستم ببینم ایا می تونم یک اسپلیتر به پریز تلفن اتاق وصل کنم و بعد قسمت ای دی اس الشا ببرم واسه کام و قسمت تلفنش خالی باشه و برای استفاده ار تلفن هم که جایی دیگه هست یه اسپلیتر دیگه بزنم به پریز تلفن و تلفنا به قسمت تلفن و قسمت ای دی اس ال را خالی بزارم؟یا نه باید سیم ای دی اس ال را به همون اسپلیتر که تلفن وصل هست وصل کنم و ببرم واسه اتاق؟!!اخه فاصله ی تلفن ما تا اتاق زیاده اما تو اتاق پریز تلفن هست حالا چه طور باید از اسپلیتر استفاده کنم؟
    9-اسپلیتر،میکروفیلتر و نویز گیر هر سه تاشون یکی هستند؟
    خیلی ممنون که حوصله کردین سوالای زیاد منا خوندین و راهنمایی کردین

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام،چندتا سوال داشتم:
    1-ایا هر مودم ای دی اس ال2+ ای دی اس ال 1+ را هم ساپورت می کنه؟
    2-ایا با مودم ای دی اس ال1+ می شه از شرکتهایی که ای دی اس ال 2+ می دن ای دی اس ال گرفت؟
    3-فرق ای دی اس ال 2+ با 1+ چیه؟
    4-ای دی اس 2+ سرعت 128 چند کیلوبایت در ثانیه دانلود داره؟ ای دی اس ال 1+ 128 چه قدر؟
    5-راجب مودم ای دی اس ال اینترنال یکی از دوستان به من گفتند که گرون و خریدش به صرفه نیست در حالی که یکی از دوستان در این تاپیک گفتند زیر20 تومن هست!!و همین طور ایشون و بعضی دیگه از دوستان خرید این نوع مودم را پیشنهاد نمی کنند،می خواستم ببینم علتش چیه؟ایا اگه من مودم اینترنال بگیرم می تونم از ای دی اس ال 2+ استفاده کنم؟ایا در سرعت دانلود کیفیت پایینتری داره نسبت به مودم های اکسترنال؟ایا این مودم در اصفهان راحت پیدا می شه؟اگه مودمی سراغ دارین لطفا با قیمت معرفی کنین؟
    6-نظرتون راجب به شرکت پارس انلاین(اصفهان)چیه؟با 128 این شرکت کسی تست کرده سرعت دانلود را؟
    7-در استفاده از مودم ای دی اس الی مثل تی پی لینک 8811 ایا این مودم اماده به کار هست و فقط کافیه که من کانت یا دیسکانت کنم یا اینکه هر وقت خواستم روشنش کنم و هر وقت نخواستم خاموش؟اگه اینجور باشه که جالب نیست!
    8- راجب به استفاده ار اسپلیتر می خواستم ببینم ایا می تونم یک اسپلیتر به پریز تلفن اتاق وصل کنم و بعد قسمت ای دی اس الشا ببرم واسه کام و قسمت تلفنش خالی باشه و برای استفاده ار تلفن هم که جایی دیگه هست یه اسپلیتر دیگه بزنم به پریز تلفن و تلفنا به قسمت تلفن و قسمت ای دی اس ال را خالی بزارم؟یا نه باید سیم ای دی اس ال را به همون اسپلیتر که تلفن وصل هست وصل کنم و ببرم واسه اتاق؟!!اخه فاصله ی تلفن ما تا اتاق زیاده اما تو اتاق پریز تلفن هست حالا چه طور باید از اسپلیتر استفاده کنم؟
    9-اسپلیتر،میکروفیلتر و نویز گیر هر سه تاشون یکی هستند؟
    خیلی ممنون که حوصله کردین سوالای زیاد منا خوندین و راهنمایی کردین
    با سلام
    در مورد adsl و adsl2 كه گفتيد:

ADSL
    1-تکنولوژی سال 1987 میلادی
    2-قطع سرویس در صورت وجود NOISE
    3-حداکثر سرعت 8Mbs
    4-ارتیاط اولیه در 10 ثانیه
    5-برد سرویس تا 5 کیلومتر
    6-مصرف برق ثابت

ADSL2+
    1-تکنولوژی سال 2003 میلادی
    2-تطبیق سرعت و کیفیت در صورت وجود Noise
    3-حداکثر سرعت 25Mbs
    4-ارتباط اولیه در کمتر از 3 ثانیه
    5-برد سرویس تا 7 کیلومتر
    6-تنظیم مصرف برق بر اساس کارکرد

اما در مورد مودم هاي اينترنال كه گفتيد: تكنولوژيش چون قديمي هست و خيلي كم به كار گرفته ميشه

مودم هاش هم 10 تومن هست

اصلا توصيه نميشه اين مودم

سوال 9 تون هم بله - همشون يكي هست
    و مثلا اسپيليتر تفكيك صدا و ديتا رو انجام ميده

در مورد اينترنت در اصفهان هم به تاپيك زير برويد و مطرح كنيد :

Adsl/ شهر اصفهان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

11. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    در مورد adsl و adsl2 كه گفتيد:

ADSL
    1-تکنولوژی سال 1987 میلادی
    2-قطع سرویس در صورت وجود NOISE
    3-حداکثر سرعت 8Mbs
    4-ارتیاط اولیه در 10 ثانیه
    5-برد سرویس تا 5 کیلومتر
    6-مصرف برق ثابت

ADSL2+
    1-تکنولوژی سال 2003 میلادی
    2-تطبیق سرعت و کیفیت در صورت وجود Noise
    3-حداکثر سرعت 25Mbs
    4-ارتباط اولیه در کمتر از 3 ثانیه
    5-برد سرویس تا 7 کیلومتر
    6-تنظیم مصرف برق بر اساس کارکرد

اما در مورد مودم هاي اينترنال كه گفتيد: تكنولوژيش چون قديمي هست و خيلي كم به كار گرفته ميشه

مودم هاش هم 10 تومن هست

اصلا توصيه نميشه اين مودم

سوال 9 تون هم بله - همشون يكي هست
    و مثلا اسپيليتر تفكيك صدا و ديتا رو انجام ميده

در مورد اينترنت در اصفهان هم به تاپيك زير برويد و مطرح كنيد :

Adsl/ شهر اصفهان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.
    سلام دوست من این همه سوال کردم خداییش فقط به جواب دو سه تاش رسیدم!!!!
    خوب منم می خوام بدونم واسه چی توصیه نمی شه اینترنال دلیلش چیه؟سرعتش پایین تره یا مشکل دیگه داره بگین؟
    ایا تو اصفهان راحت گیر می یاد؟
    ای دی اس ال 2 ساپورت می کنه؟
    هرچند می گین توصیه نمی شه اما اگه مدلی مد نظر دارین که نسبت به بقیشون بهتر باشه بگین؟
    تو cdتبلیغاتی نداگستر،قسمت اموزش نصب مودم نوشته: تنظیمات برخی از مودم های معروف را به شما اموزش می دیم که مود اینترنال 388w,388tرا هم داره،خوب پس اگه خوب نیستند چرا نوشته مودم های معروف!! شما قیمت این 2مودم را دارین در بازار هستند؟
    لطفا راجب بقیه ی سوالاتم هم راهنمایی کنند دوستان......

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوست من این همه سوال کردم خداییش فقط به جواب دو سه تاش رسیدم!!!!
    خوب منم می خوام بدونم واسه چی توصیه نمی شه اینترنال دلیلش چیه؟سرعتش پایین تره یا مشکل دیگه داره بگین؟
    ایا تو اصفهان راحت گیر می یاد؟
    ای دی اس ال 2 ساپورت می کنه؟
    هرچند می گین توصیه نمی شه اما اگه مدلی مد نظر دارین که نسبت به بقیشون بهتر باشه بگین؟
    تو cdتبلیغاتی نداگستر،قسمت اموزش نصب مودم نوشته: تنظیمات برخی از مودم های معروف را به شما اموزش می دیم که مود اینترنال 388w,388tرا هم داره،خوب پس اگه خوب نیستند چرا نوشته مودم های معروف!! شما قیمت این 2مودم را دارین در بازار هستند؟
    لطفا راجب بقیه ی سوالاتم هم راهنمایی کنند دوستان......
    با سلام
    خوب دوست عزيزم جواب چهار الي 5 سوالتون يه مضمون داشت
    همشون در اين مورد بود كه adsl2 , adsl چين كلا!!
    كه منم توي دو قسمت بهتون همه رو توضيح داد م
    براي شهر اصفهان هم آدرس تاپيك شهرتون رو دادم تا اونجا ببينيد و با دوستانتون كه همشهري هستين مطرح كنيد - اونا بهتر ميدونن در مورد اصفهان و بهتر ميتونن راهنماييتون كنن
    اون مدل مودم هايي هم كه گفتيد رو من نميشناسم
    شايد معروف باشن - اما كلا استفاده از مودم اكسترنال بيشتر توصيه ميشه
    حالا انتخاب با خودتون هست
    قيمت اكثر مودم هاي اينترنال توي بازار هم همونطور كه خودتون گفتيد زير 20 تومن هست

موفق باشيد.

14. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •