خوب یعنی الان من زنگ بزنم به خودشون بگم؟
اتفاقا از وقتی ما سیمامونو عوض کردیم اینجوری شده!!! ولی آخه سیم تازه ست چرا باید مشکل از اون باشه!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب یعنی الان من زنگ بزنم به خودشون بگم؟
اتفاقا از وقتی ما سیمامونو عوض کردیم اینجوری شده!!! ولی آخه سیم تازه ست چرا باید مشکل از اون باشه!!!
آره زنگ بزن بگو سرعتت رو کم کنن.خیلی تاثیر داره.
اگه تازه ست فکر نکنم مشکل از سیم باشه.سیم ما زیاد کهنه نبود ولی مثل این که توش آب رفته بود.واسه همین بعضا هر 3-4 دقیقه یه بار قطع میشد.SNR هم از 5 تا 20 متغییر بود.
اگه نوسان SNR زیاد باشه احتمالا سیم اصلی مشکل داره.برای من که اینطور بود.اگر هم مودم نزدیک وسایل الکترونیکی بزرگ مثل تی وی هست یکی دو متر مودمو دور کن.
دوستان از امروز صبح نت من سرور بازی پیدا نمیکنه نه تو هیچ کدوم از بازی های ارجینال (تو garena مشکلی ندارم) اگه میتونین راهنمایی کنین تا دیروز مشکلی نداشتم امروز مرض پیدا کرده پینگ و سرعت هم عوض نشده و کلا همه چی مرتبه نمیدونم چشه دارم دیوونه میشم
الان نت شما هم نامحدوده به خاطر سرعت زیادتون میپرسم چون 3 برابر مال منه فکر کنم مال سرویس محدود باشه (قبلا که نامحدود داشتین) شاید عوض کردین درسته؟
نه من تا حالا نامحدود نداشتم به غیر از ایرانسل
در ضمن در مورد اون مشکلت باید بگم که ip هایی که رنج ۴۶ دارن تو گیم انلاین به درد نمیخورن
بهتره که برای انلاین از رنج ۹۵ یا حدالمکان از ۱۰۹ استفاده کنی
آخه 7-8 روزه که این سرویس رو دارم تا الان هم مشکلی نداشتم بلعکس خیلی هم عالی جواب میداد حالا این رنج که میگین چی هست؟
ببین الان من خودم انلاین میزدم
واسه همین با ۹۵ بازی میکردم که پینگم با خارج بهتر باشه
![]()
میشه یادم بدین چطور عوضش کنم؟
ممنون میشم
تو هر بار که دیسکانکت میکنی یه IP به شما اختصاص داده میشه
این کار تو مودم من راحته چون لازم نیست که مودم رو روشن و خاموش کنم
اون دکمه دیسکانکت رو که بزنم در عرض ۲ ثانیه هم دیس میشه و بعد اون خودکار وصل میشه
اگه مودم شما هم همچین امکانی داشت میتونید از این روش استفاده بکیند
ولی اگه نداشت باید مودم رو روشن و خاموش بکیند
در ضمن ای پی رو میتونید تو صفحه تنظیمات مودم و تب استاتوش ببینید
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
این با ۴۶
اینم با ۹۵
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)