آره کلی با هزار بدبختی امروز صبح به 8300 زنگ زدم بعد گفتم واسه نوت بوک بعد اون وصل کرد به
جای دیگه بعد تا به طرف گفتم fw46 می خواست منو بکشه!
که بعدش اون حرفارو زد واقعا حالم گرفته شد اینا چرا ده جور حرف میزنن!!
آره کلی با هزار بدبختی امروز صبح به 8300 زنگ زدم بعد گفتم واسه نوت بوک بعد اون وصل کرد به
جای دیگه بعد تا به طرف گفتم fw46 می خواست منو بکشه!
که بعدش اون حرفارو زد واقعا حالم گرفته شد اینا چرا ده جور حرف میزنن!!
این گرافیک اینتل که توی برخی لپتاپها استفاده میشه در چه حدی هست؟ بهترین گرافیک اینتل در حد کدوم مدل گرافیک GeForce جواب میده؟
من امروز تو نمایندگی سونی (تو مالزی) دیدمش از نزدیک و باهاش کار کردم. قیمتش اینجا 2 میلیون و خورده ای بود.
این مدل که Full HD نیستfw490DFB خریدم که تا حالا خیلی رازی هستم.!! هست؟
من واسم فول اچ دی خیلی مهمه من حداکثر تا آخر شهریور صبر میکنم اگه نیاد که میرم 1640 همون کانفیگ قبلی
رو میگیرم
اما اینطور که طرف حرف زد خیلی نا امیدم کرد![]()
اهان ! چه جالب ..... .
چطور بود حالا ؟
نمیدونید چرا قیمتش اینقدر بالاس ؟
جدی؟ عیب ظاهری یعنی چی دقیقا؟ چون من فکر میکردم عیب باطنیه!
زیاد دقت نکردم. (آخه همه ی مدلاشو گذاشته بود گیج شدم کدوم به کدومه!) ولی فکر کنم به خاطر پروسسورش باشه.
خیلی گرافیک ضعیفیه
بهترینش (4700MHD( در حد 8400G هست
اخه CPU ش که با VGN-FW46GJ/B یکی هسش . هر دو Intel® Core™2 Duo Processor T9600 (2.80 GHz) دارن .
فقط 4 تا تفاوت با هم دارن :
VGN-FW46GJ/B :
4 GB DDR2 SDRAM
400 GB*5 (Serial ATA, 5400 rpm)
Blu-ray Disc™ Combo Drive
3.1 kg
VGN-FW47GY/H :
6 GB DDR2 SDRAM
500 GB*5 (Serial ATA, 5400 rpm)
Blu-ray Disc™ Drive
3.2 kg
ببینید ما کلا 4 نوع کالای تجاری داریم برای فروش ( مخصوصا تو ایران )
ریفربیش = لپ تاپ هایی که بدلیل مشکل ظاهری و زدگی و ... با بسته بندی متفاوت ( معمولا ) و همینطور قیمت پایین تر عرضه میشن شاید هم نشن و خریدار متوجه نشه چون معمولا ایرادها جزئی هستند و به چشم نمیان
استوک= لپ تاپ هایی که پشت ویترینی هستند و برای نمایش و تست استفاده میشن و معمولا بعد از اتمام دوره کالا دوباره پک و بسته بندی میشن و به فروش میرسن و تسخیص این نوع کالاها در ایران راحت تر هست چون فروشنده ها اونقدر حرفه ای نیستند تا بتونند مثل کالای آکبند بسته بندی کنن
آکبند= لپ تاپ هایی که از طرف کارخانه بسته بندی شده و باز نشده هستند و بهترین راه برای تشخیص خریدن از گارانتی معتبر هست که معمولا قیمت بالاتری دارند
آسیب دیده یا Damaged Product = محصولاتی که ایراد جدی و اصلی در قطعات دارند و برای سازنده به صرفه نیست تعمیرات و هزینه زیادی برای بازسازی و تعویض قطعه بکند ، معمولا اینطور کالاها نسبت 1 در 10 هزار برای کالاهای با کیفیت دارند و خیلی بدشانس باشید اینطور کالایی بهتون بندازن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)