با سلام..
من هم کاسپر ۲۰۱۱ سکیوریتی دارم..بلاک شدم...!!
کی جدید چی هست...؟
روس کار را توضیح بدهید ممنون میشم
با سلام..
من هم کاسپر ۲۰۱۱ سکیوریتی دارم..بلاک شدم...!!
کی جدید چی هست...؟
روس کار را توضیح بدهید ممنون میشم
با دروود
پس از بررسی های بسیار و تلاش های شبانه روزی،به این نتیجه رسیدم که تمام مشکلاتی که بر سر راه استفاده از چیز میز با وجود کسپر در ویندوز ویستا به بالا بوده است،استفاده از پروتوکل امنیتی CHAP V2بوده است که از این روی شما می توانید با غیر کاربردی(غیر فعال)کردن این پروتوکل بر روی کانکشن مورد استافده خود،بودن هیچگونه مشکلی از اینترنت بدون محدودیت استفاده نمایید.
اگر نیاز به خرید هم داشتید می توانید با من در تماس باشید
![]()
انجام دادم ولی نشد
اصلا خودش غیرفعال بود!!!![]()
کاسپراسکای اینرتنت سکیوریتی ما تو 7 یه گجت داره رو دسک تاپ که وقتی روش میری قسمت سبزرنگ پر رنگ میشه میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه یا کلا سیز پررنگه انگار چراغش روشنه؟ میدونین چرا اینو پرسیدم؟ چون وقتی سویت رو باز می کنی یه لامپ بزرگ سبز که بالای سوییته وقتی رو اون هم میری همینطور سبز پر رنگ میشه و وقتی روش کلیلک می کنی همیشه این پیغام میاد که نمیخواد با Hide message کردن ازش رد بشم: Anti-Spam: Tarining Wizard هر کاری می کنم این پیام نمیره. میخوام بدونم بخاطر این پیامه که سبز پررنگ نمیشه؟
Last edited by Help118; 05-06-2011 at 02:12.
دروود
شما از چه نوع کانکشنی برای اینترنت(اتصال به مرکز اینترنت)خود استفاده می کنید؟!PPOE یا PPTP؟
![]()
دوستان بنده یه مشکلی پیدا کردم از وقتی که این پچ E نصب شده فکر کنم بوجود آمده!
یه بار که داخل تسک منیجر نگاه کردم 3 تا پروسه Avp دیدم گفتم حتما بخاطر این پچ جدیده هست !!
حالا که با برنامه مالور بایت یه اسکن کردم تو ریجستری یه مسیری آورده که به avp.exe ختم میشه و تو قسمت وندور نوشته Security.Hijackچیکار کنم پاکش کتم ؟
از PPPoE
جالب اینه که وقتی با وایرلس کانکت میشم درست میشه!!!!
ولی خوب همه جا که وایرلس نیست!!!![]()
دروود
اگر خواستید یاهو بیاید شاید راه حلی پیدا شد!!چون دقیقا همین مورد رو من داشتم و همین کاری که گفتم انجام شد.
با سلام میخواستم بدونم این آنتی ویروس در حالت اتصال به اینترنت درصد شناسایی بیشتری دارد؟(هردو حالت realtime & custum scan منظورمه)
با تشکر
Kaspersky Security Suite CBE 11 En Incl Key 130.67 MB
part 1: http://www.wupload.com/file/6435329/Kaspersky.CBE11.part1.rar
part 2: http://www.wupload.com/file/6435325/Kaspersky.CBE11.part2.rar
part 1:part 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 03-06-2011 at 10:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)