مفید بود مرسی
مفید بود مرسی
با سلام به همه دوستان
تو ورد برای page boder یک سری حاشیه هنری داریم . اما برای پاراگراف همچین امکانی نیست.
آیا یه راه هست که برای پاراگراف هم از این حاشیه ها هنری استفاده کرد ؟
(می دونم که میشه ازحاشیه های آماده دیگه استفاده کرد. من می خوام بدونم که از همون حاشیه های page border میشه استفاده کرد یانه)
با سلام به همه دوستان
تو ورد برای page boder یک سری حاشیه هنری داریم . اما برای پاراگراف همچین امکانی نیست.
آیا یه راه هست که برای پاراگراف هم از این حاشیه ها هنری استفاده کرد ؟
(می دونم که میشه ازحاشیه های آماده دیگه استفاده کرد. من می خوام بدونم که از همون حاشیه های page border میشه استفاده کرد یانه؟)
درود
page border را چطوری میشه فقط تو یه صفحه اعمال کرد یا تو یه صفحه اعمال نکرد و page number نمیشه از صفحه دوم شروع بشه
Last edited by meshkiposh2200; 20-10-2014 at 15:07.
پسسسسسسسسسسسسسسسست دوتایی شد
Last edited by meshkiposh2200; 21-10-2014 at 23:52.
سلام دوستان و عرض خسته باشید
میخواستم بدونم توی word 2013 با کدوم ابزار میشه قسمتی از جدول رو پاک کرد؟
توی word 2010 به جای این ابزاری که با فلش نشون دادم یه پاک کن بود که به راحتی پاک می کرد.ممنون میشم از اساتید یه راهنمایی بکنن بنده رو.
من یه فهرست دستی درست کردم ولی شماره صفحه ها زیر هم قرار نمیگیرند و تو کامپیوتر های مختلف بهم میریزند . لطفا راهنمایی کنید .
![]()
دوستان من یه فایل دارم باید صد در صد یونیکد باشه
از طریق more symbole امکانش هست ولی با find و replace کرد روش سریعتری میخواستم بدونم موجود هست یا نه
یا برنامه ای که اینکار را سریع انجام یده
میخوام تمام کاراکترهای 06CC در وسط کلمه با 064A جایگزین بشند
و تمام کاراکترهای 06CC در انتهای کلمه با 0649 جایگزین بشند
این کدها مربوط به حرف ی هستش که باید استاندارد بشه
سلام دوستان عزیزم
خسته نباشید همگی ...
دوستان؛برای مدته بسیار طولانی با Word کار نکردم و واسه همین یه سری چیزای پیش ِ پا افتاده از یادم رفته کاملا ...![]()
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...
- چطور میشه در Office Word 2013 اعداد رو به فارسی نوشت؟ الان حتی در زمانی که دارم فارسی تایپ میکنم اعداد به صورت لاتین نوشته میشن ...
چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
-چطور میشد در Word2013 صفحه رو به حالت افقی یا عمودی تغییرش داد ؟!! (شرمنده به خدا که همچین چیزه ساده ای یادم رفته!)
بسیار سپاسگذارم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)