تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 956 از 1174 اولاول ... 45685690694695295395495595695795895996096610061056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض گوتی: دعوای من با راموس

گوتی از رفتار خوانده راموس به شدت ناراضی است و تصمیم گرفته همه چیز را بگوید.

سایت گل: گوتی از لیست رئال مادرید برای دیدار با مایورکا خط خورد. حرف‌های زیادی در این باره زده شد و حالا گوتی اوضاع را از زاویه دید خود بررسی کرده است. او از اتفاقاتی که در این زمینه روی داد می‌گوید: «از مربی خواستم شنبه در کنار تیم نباشم و او اجازه داد. سپس به او گفتم می‌توانم یکشنبه بازی کنم، اما او گفت بازیکنان دیگری را انتخاب خواهد کرد. همه چیز تقصیر خوان‌ده راموس شد. حرف‌های راموس بی‌منطق بود. او قبل از بازی گفت به دلایل فنی من را کنار گذاشته و وقتی سه بر یک باختیم اوضاع عوض شد. راموس انسان فرصت‌طلبی است و در طول فصل همین طور بوده. او حتی به هم‌تیمی‌ها هم نگفت چرا من بازی نکردم. آنها خودشان می‌دانند حق با کیست و از من حمایت می‌کنند. چهار بازی است به میدان نرفته‌ام و در هر چهار دیدار باخته‌ایم. حالا او می‌گوید تقصیر من بوده که گلف بازی کرده‌ام.»

گوتی درباره لیگ قهرمانان هم گفته: «اگر بگویم دوست دارم بارسلونا قهرمان شود دروغ گفته‌ام. روشن است که من منچستر یونایتد را ترجیح می‌دهم.» او درباره انتخابات ریاست باشگاه هم گفته: «رییسی می‌خواهم که کارهای خوبی انجام دهد و مثلا در انتقالات خوب کار کند و رئال مادرید را به جایگاهش بازگرداند. فلورتنینو پرس کاندیدای بزرگی است. همه می دانند اوضاع تحت نظارت او چقدر خوب بود. او اوضاع مالی را هم به خوبی اداره می‌کند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پرز به راحتی رییس رئال مادرید

رییس سابق باشگاه رئال مادرید به احتمال زیاد از هفته دیگر به تخت ریاست باشگاه رئال مادرید می نشیند.

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:

به نظر می آید که پرز از 1 ژوئن یعنی هفته دیکر که رقابتهای فوتبال اروپا به پایان می رسد به ریاست باشگاه منصوب شود، چرا که تنها رقیب وی نیز به دلیل کمبود بودجه از دور رقابت کنار رفت.

گزارشها و خبرها حاکی از آن است که ادوآردو گارسیا که تنها رقیب پرز مانده بود هم نتوانست مبلغ 57.4 میلیون یورو که برای برگزاری انتخاب نیاز است را برآورده کند. این مبلغ معادل 15 درصد از بودجه باشگاه است و حتما باید تا قبل از 31 می ارائه شود.

اگه تا روز مقرر شده گارسیا نتواند مبلغ مورد نظر را تامین کند و به هیئت انتخابات ارائه دهد، پرز به عنوان تنها کاندید ریاست باشگاه بدون انتخابات به عنوان زیاست باشگاه منصوب می شود.

این خبرها دقیقا چند روز بعد از اینکه خوان اونیوا هم خود را کنار کشید به چاپ رسیده است.

هر چند که همه مطمئن هستند که حتی اگر انتخابات هم برگزار شود پرز به راحتی در انتخابات رای می آورد و این مسئله فقط به این دلیل است که پرز در دوره قبلی ریاست خود آمار و ارقام خوبی از خود به جا گزاشته است.

اگه پرز از هفته دیگر در 1 ژوئن به عنوان رییس باشگاه منصوب شود، وقت بیشتری برای برنامه های خود خواهد داشت. همچنین به نظر می رسد که وی خورخه والدانو و زیدان را هم به کادر خود اضافه کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض آنچلوتی: داشتم به رئال می‌رفتم

کارلتو سه سال پیش چیزی نمانده بود هدایت رئال را در دست بگیرد.

سایت گل: کارلو آنچلوتی در کتاب زندگی‌نامه خود نکته جالبی را فاش کرده. این کتاب با نام 30 سال فوتبال طعنه‌آمیز و فراتر از آن نوشته شده است و در آن آمده: «در سال 2006 با رئال مادرید گفتم بله و پیش‌قراردادی سه ساله به ارزش 15 میلیون یورو امضا کردیم.» اما میلان مانع انجام این قرارداد شد.
    این خبر جالبی است چرا که آنچلوتی در تابستان احتمالا میلان را ترک می‌کند و گفته می‌شود چلسی به احتمال زیاد او را به خدمت خواهد گرفت. شایعه شده رئال مادرید بیشتر متمایل بود با ژوزه مورینیو مربی اینتر کار کند، اما «آقای خاص» تصمیم به تمدید قراردادش با نراتزوری گرفت. آنچلوتی همچنین در کتابش درباره مورینیو هم نوشته: «او عالی ارتباط برقرار می‌کند و می‌داند چطور به بهترین شکل دیگران را تحریک کند. اما کسی تردیدی ندارد که او مربی ویژه‌ای است.» هنوز معلوم نیست آنچلوتی در تابستان میلان را ترک کند یا نه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گوتی از رفتار خوانده راموس به شدت ناراضی است و تصمیم گرفته همه چیز را بگوید.

سایت گل: گوتی از لیست رئال مادرید برای دیدار با مایورکا خط خورد. حرف‌های زیادی در این باره زده شد و حالا گوتی اوضاع را از زاویه دید خود بررسی کرده است. او از اتفاقاتی که در این زمینه روی داد می‌گوید: «از مربی خواستم شنبه در کنار تیم نباشم و او اجازه داد. سپس به او گفتم می‌توانم یکشنبه بازی کنم، اما او گفت بازیکنان دیگری را انتخاب خواهد کرد. همه چیز تقصیر خوان‌ده راموس شد. حرف‌های راموس بی‌منطق بود. او قبل از بازی گفت به دلایل فنی من را کنار گذاشته و وقتی سه بر یک باختیم اوضاع عوض شد. راموس انسان فرصت‌طلبی است و در طول فصل همین طور بوده. او حتی به هم‌تیمی‌ها هم نگفت چرا من بازی نکردم. آنها خودشان می‌دانند حق با کیست و از من حمایت می‌کنند. چهار بازی است به میدان نرفته‌ام و در هر چهار دیدار باخته‌ایم. حالا او می‌گوید تقصیر من بوده که گلف بازی کرده‌ام.»

گوتی درباره لیگ قهرمانان هم گفته: «اگر بگویم دوست دارم بارسلونا قهرمان شود دروغ گفته‌ام. روشن است که من منچستر یونایتد را ترجیح می‌دهم.» او درباره انتخابات ریاست باشگاه هم گفته: «رییسی می‌خواهم که کارهای خوبی انجام دهد و مثلا در انتقالات خوب کار کند و رئال مادرید را به جایگاهش بازگرداند. فلورتنینو پرس کاندیدای بزرگی است. همه می دانند اوضاع تحت نظارت او چقدر خوب بود. او اوضاع مالی را هم به خوبی اداره می‌کند.»
    گوتی جان :
    پرز گمگشته باز اید به مادرد غم مخور
    کهکشانی دیگری آید به میدان غم مخور
    --------------------
    اینها همش میگذره
    والا من هم یه جورایی به کارای این خوانده شک کردم
    چطوری ممکنه که مقابل بارسا اونقدر فاجعه بازی کنه تیم
    یا مقابل تیم لیورپول اونقدر افتضاح
    به نظرم همش زیر سر خوانده هستش.
    درسته خیلی خوب کار کرد اما با این کارای که میکنه بدتر از یه نفوذی کار میکنه.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض آخرين خبر از كاكا

Kaka Can Leave Milan For €65m - Report

Real Madrid could have been given a green light to move for Kaka as Milan appear to be ready to let him leave...

AC Milan are preparing to tell interested parties that Kaka can leave if they are willing to pay €65 million to help pay off debts that the club accumulated last season.

معنيشو كه حتما خودتون ميدونيد اما در كل چراغ سبز رو ميلان به رئال مادريد داده و تصميم قطعي گرفته كه كاكا رو بفروشه و قيمتش هم هست 65 ميليون يورو !!!

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خدا کنه بارسا ببره !!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب بردن: دی

خوب شد روی اینگلیسی ها و فرگوسن کم شد!!!

اما ایشالا این بارسایی ها هم جنبش رو داشته باشن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

چقد راحت جام رو از چلسی گرفتن..!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

خوب بردن: دی

خوب شد روی اینگلیسی ها و فرگوسن کم شد!!!

اما ایشالا این بارسایی ها هم جنبش رو داشته باشن!!!
    الان میان اینجا باز شروع می کنن !
    جنبه هم خوب چیزیه !
    سال بعد تو ورزشگاه خودمون تو 55 امین فینال , 10 امین جام رو می بریم. عمو پرز کجایی !؟
    کاکا اگه نیومد من اسممو عوض می کنم ! ببینین دیگه !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان میان اینجا باز شروع می کنن !
    جنبه هم خوب چیزیه !
    سال بعد تو ورزشگاه خودمون تو 55 امین فینال , 10 امین جام رو می بریم. عمو پرز کجایی !؟
    کاکا اگه نیومد من اسممو عوض می کنم ! ببینین دیگه !
    باشه عوض کن!

فقط من اسم جدیدت رو انتخاب می کنم: دی

الان احتمال اومدن رونالدو هم بیشتر شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •