تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 956 از 3195 اولاول ... 4568569069469529539549559569579589599609661006105614561956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,551 به 9,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا این ایده آل گرایی من داره تبدیل به یه وسواس الکی میشه .
    از خرید یه LCD ، ال جی هفتصد تومنی دارم میرسم به سونی یک میلیون و چهارصد تومنی !!!
    آخرش به این نتیجه رسیدم ببینم اصلاً XBOX 360 و PS3 چه جور خروجی میدن که تلویزیونم بخواد ساپورت کنه یا نه .
    دوستان اگه جایی رو سراغ دارن که اطلاعات تصویر خروجی رو نوشته باشه ممنون میشم معرفی کنن .
    مثلا این کنسول ها خروجی 100Hz میدن که من بخوام یه تلویزیون 100Hz بخرم اونم با این قیمت ها ؟ یا تصاویر Full HD 1080p هستن ؟

ویرایش :
    راستی ، برای صدای Surround چی کار میشه کرد ؟ من یه سیستم سینمای خانواده دارم که 5 سال پیش حدوداً خریدم و زیاد ازش استفاده نمیشه . با چه کابلی و چطوری باید از دستگاه خروجی بگیرم که صدا تفکیک بشه و به معنای واقعی کلمه Surround پخش بشه ؟
    خروجی Xbox 360 بین 2 تا هرتز یعنی 50 و 60 تنظیم میشه که این مورد مربوط به TV های SD و مانیتور های CRT هست.

Xbox 360 در رزولیشن 1080 خودش رو با TV هماهنگ میکنه.

شما اگه واقعا میخوای کیفیت رو ببینی باید 2 ملیون و 700 بدی یه 40 اینچ سامسونگ از سریه LED بخری !!

در غیر اینصورت هر LCD ای که قابلیت 2MP بودن رو داشته باشه میتونه کیفیت خوبی رو به شما بده.

برای داشتن صدای Dullby Surrond شما احتیاج به یک Optic Cable دارید تا بتونید اونو به سینمای خانواده وصل کرده و از آن استفاده کنید.

برای وصل کردن فیش Optical به Xbox 360 نیاز به یک تبدیل صدای Xbox 360 دارید که البته این تبدیل در بسته های Elite موجود هست.

این کابل رو هم میتونید از لوازم های صوتی تصویری و توپ خونه(پاساژ لباف) تهیه کنید.

Last edited by SamGun; 21-10-2009 at 23:26.

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام ! این که میگین کنسول از نظر قیمت اومده پایین دقیقا چند شده ؟؟؟ مدل پرمیوم ؟؟ ارکید چی ؟؟
    اتفاقا محمد جان گرون شده
    arcade تا هفته قبل بود 230 الان زیر 280 نیست
    بعضی جاها تا 300 میدن
    من از کجا بدونم که گیمرتگ من چقدر اعتبار داره من فیفا 10 رو بازی میکنم میگه باید ممبرشیب باشی و نمیزاره میشه یک آموزش برای بازی انلاین بگذاری در ضمن میگن اگه دستگاه پریمیوم باشه روش گلد داره ولی من چیزی پیدا نکردم کمکم میکنی؟
    به این چیز ها ربطی نداره
    شما کنسول رو که میخری میتونی باهاش 3 تا gametrag یا profile درست کنی
    که به ازای هر کدوم از این ها تا 1 ماه بهت gold مجانی بدون point میده یعنی فقط برای بازی

اموزش خاصی هم نداره شما gamertag رو بسازی
    و بعد وصل شی به live زیر قسمت my xbox نوشته member ship gold

البته بدی این 3 بار اینه که هر بار شما یک id جدید داری با 0 تا gamer score که اگه فوق حرفه ای هم باشی باز هم تو محیط live از دید دیگران یک amature محسوب میشی چون نه لیست بازی هات رو داری نه achive هات رو

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام ! این که میگین کنسول از نظر قیمت اومده پایین دقیقا چند شده ؟؟؟ مدل پرمیوم ؟؟ ارکید چی ؟؟
    ما شانس نداریم ، تابستون تموم شد ، مدرسه ها باز شد ، به جای اینکه ارزون بشه ، بدتر گرون شد .
    این مملکت حساب کتاب نداره ، بنزین رو لیتری 1 میلیون تومن هم بکنن ، باز قیمت ماشین میره بالا !!

تو آمریکا ، الیت طرح CoD:MW2 رو با 2 تا دسته ، با یه بازی اصل ، با هارد 250 ، میفروشن 400$ ! اونوقت ما اینجا باید آشغالترین دستگاه رو گرون تر از این قیمت بخریم ، بن هم بشیم ، ساپورت هم نداشته باشیم .

باور ندارین ؟ میتونین از اینجا بخرید .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alixbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بحث سیاسی نشه ولی همینه تو مملکته ما . ایکسباکس 190 دلاره این جا میدادن 450 هزار تومن !!! (اون زمانی که یک مدله جدید اومد قدیمی هارو میدادن) . تو ایران یک شکلاته خارجی که 10 سنته رو تو ایران میدن 2 هزار تومن

8. این کاربر از Alixbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها وقتی اکانت لایو رو ساختین ، میشه از بازی های ویندوز هم باهاش لاگین کرد ؟
    یا سایتی هست که آواتارتون ، امتیازتون و اطلاعات بازی هاتون رو بتونین ببینین ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در ضمن ماكروسافت پوينت هم 4000 امتياز 35 تومان هست آيا ارزش داره بخريم؟
    یه سری بازی های Xbox Live Arcade هستن که هیچ جای دیگه نمیشه پیداشون کرد ، مگر اینکه با مایکروسافت پوینت بخرینشون . مثل The Dishwasher: Dead Samurai . که بازی نسبتاً معروفیه و بازی کردنش خالی از لطف نیست .
    به نظرم اگه پول اضافی داشته باشی که باهاش از اینجور بازیا بخری بد نیست ، البته فکر کنم با 4000 امتیاز بشه 4، 5 تا بازی آرکید گرفت ، نمیدونم نرخش چنده . من باشم این کار رو میکنم !

11. این کاربر از h.a.m.i.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این activate.iso چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماله بازی های جدیده که اگه فریمور 1.6 داری باید اینکارو کنی و اگه درایو هیتاچی داری با فریمور 1.51 میاره . مشکل ماله Wave4 هست .

راهنمای اینگلسی

With the new Wave 4 looming around the corner I thought I would post a small tutorial on how to play them with firmware 1.6.

Hitachi Users ONLY with firmware 1.51 will not need to do this, they will be able to play wave 4 games like they do wave 3.

Tutorial for PC's users ONLY.
    Apple users, sorry I don't have a Mac.

--------
    Step #1
    Users with firmware 1.6 begin by downloading activate.iso from this link.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Step #2

Once you have the activate.iso downloaded
    Insert a blank DVD+R DL
    Note: You must use a dual layer! CD +/- R or DVD +/- R will not work.

Step #3
    Open up IMGburn and set the layerbreak setting to Optimal by going to
    Tools --> Settings... --> Write -->
    Select "Calculate Optimal" on the top left corner.
    Note: Once you burn the Activate.iso you can go back to any other settings.

Step #4
    Burn at 2.4x / 4x / 8x
    I recommend 2.4x since it's a small file you want to make sure you have everything written on there.

Step #5
    IMGburn will bring now bring to your attention that activate.iso is small enough to fit a DVD5 or (DVD +/-/R)
    Ignore it and continue burning on a dual layer. Click Yes

Step #6
    IMGburn will now ask if you would like to write the image on one layer. Since it's small enough to fit on one layer.
    Click Yes

Step #7
    Once the disc is made pop the disc into your xbox360. Let it read, after a while it will say Play DVD.
    Press A on your controller and you should get a message saying to play this game please insert in an
    xbox360 console. You can now eject it.

Step #8
    The next game you insert in your 360 will boot regardless of stealth or Wave structure. Effectively disabling the security measure on 1.6

Warning: This disc is a one-shot boot iso meaning it will only work for the next game you insert. After you eject your wave 4 game,
    1.6 stealth will be re-activated. Meaning you will need to insert your activate.iso disc again to play another wave 4 game.

Other thoughts and FAQ:
    This is a temporary fix while ixtreme 1.7 is released.

Hitachi drives spoofed as anything else do have 1.51 and don't need to do this.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستانی که این Dvd رو میخوان بهتره اماده بخرن که میدن 2000 تومان
    چون Dvd 9 گرونه و اگه بسوزه وسط رایت یا درست انجام ندید مراحل رو نمیصرفه

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستانی که این Dvd رو میخوان بهتره اماده بخرن که میدن 2000 تومان
    چون Dvd 9 گرونه و اگه بسوزه وسط رایت یا درست انجام ندید مراحل رو نمیصرفه
    کجا 2 تومن میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نهایتن یک جا دیدم 3 تومن بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •