تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 955 از 3017 اولاول ... 4558559059459519529539549559569579589599651005105514551955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,541 به 9,550 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تمام کاربران فیبرنوری را به اسیاتک منتقل کردند.تا حالا از سرعت کم مینالیدیم از الان به بعد باید از قطعی های طولانیش بنالیم.از دیروز نتم را قطع کردند بهم یه شماره دادند میگن به این شماره اسمس کن تا نتت را وصل کنن البته 4 روز طول میکشه تا جواب بدن.پشتیانیش حتی به خودش زحمت نمیده خودش اسمس بفرسته به کاربرا میگن آخه شما کدوم شرکت را دیدید اینجوری با مشترکانش برخورد کنند.دوستان قدر مخابرات رابدونید
    فامیلمون که خطش فیبره هنوز ماناماده هنوز همه ی کاربرا منتقل نشدن رفیقم هم میخواست ثبت نام کنه رفتیم اسیاتک 4تا منشی اونجا بودن که هیچی از adsl و اینترنت نمیدونستن فقط رو کاغذ اسم مینوشتن و میگفتن خودمون تماس میگیریم اما گفت معلوم نیست کی(ممکنه 2روز-2هفته یا 2ماه دیگه) و درباره ی قیمت هم گفت که معلوم نیست قیمت مخابرات باشه یا اسیاتک فکر کنم وقتی سروسامون پیدا کرد وضع شما هم خوب بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این دیگه چه مسخره بازییه خسته شدم دیگه

Last edited by farshad0123; 25-02-2014 at 18:55.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این دیگه چه مسخره بازییه خسته شدم دیگه

داداش واسه من از دیشب که درست شد همونطور مونده :

گیت وی : 2.185.75.1

4. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش واسه من از دیشب که درست شد همونطور مونده :

گیت وی : 2.185.75.1

برا من صفحه باز کردن به شدت کند-پینگ از 60 پایین تر نمیاد-سرعت دانلود فاجعه-فقط تنها چیزی که هیچوقت افت نمیکنه سرعت اپلوده
    عجیبه گیت وی های من فرق میکنن یا میفتم رو گسترش ارتباطات که خیلی سرعتش بده یا میفتم رو گیت وی های 52-53-50-94 که نسبت به گسترش ارتباطات بهترن اینم وضع الان با گیت وی 94:
    فقط از ساعت 4:30تا 7 صبح سرعتم مثل شما میشه و مواقعی که میفتم رو گیت وی 9 که اونم هر چند روزی یک بار گیر میاد دیگه نمیدونم چیکارش کنم مودم رو چند بار ریست هم کردم اما فایده ای نداشت
    Last edited by farshad0123; 26-02-2014 at 00:44.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برا من صفحه باز کردن به شدت کند-پینگ از 60 پایین تر نمیاد-سرعت دانلود فاجعه-فقط تنها چیزی که هیچوقت افت نمیکنه سرعت اپلوده
    عجیبه گیت وی های من فرق میکنن یا میفتم رو گسترش ارتباطات که خیلی سرعتش بده یا میفتم رو گیت وی های 52-53-50-94 که نسبت به گسترش ارتباطات بهترن اینم وضع الان با گیت وی 94:
    فقط از ساعت 4:30تا 7 صبح سرعتم مثل شما میشه و مواقعی که میفتم رو گیت وی 9 که اونم هر چند روزی یک بار گیر میاد دیگه نمیدونم چیکارش کنم مودم رو چند بار ریست هم کردم اما فایده ای نداشت
    اجازه هست من يه چيزي بگم؟
    آقا شما نبايد توقع داشته باشيد وقتي سرعت 2 مگ داريد تست سرعت اسپيد تست شما هم 2 مگ باشه. شما خط با حداقل ضريب اشتراك 8 گرفتيد يعني اگه تست سرعت شما 0.25 هم باشه طبيعيه! فقط توي سرعت دانلود مهمه كه هميشه سرعت مناسب با سرويستون داشته باشيد. و گرنه قطعا توي ساعات پر ترافيك و اوج مصرف حتي اگه ضريب اشتراك 4 هم باشه باز اين تست 0.56 طبيعي و نرماله.
    اگه هميشه سرعت تست 2 مگ باشه كه ميشه خط اختصاصي!
    در كل اينجايي كه ما زندگي مي كنيم تست سرعت سرويس 2048 اگه حداقل 256 باشه نرماله!
    اين تك لينكه ولي گفتم با دانلود منيجر بايد همون 2 مگ باشه.

7. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اجازه هست من يه چيزي بگم؟
    آقا شما نبايد توقع داشته باشيد وقتي سرعت 2 مگ داريد تست سرعت اسپيد تست شما هم 2 مگ باشه. شما خط با حداقل ضريب اشتراك 8 گرفتيد يعني اگه تست سرعت شما 0.25 هم باشه طبيعيه! فقط توي سرعت دانلود مهمه كه هميشه سرعت مناسب با سرويستون داشته باشيد. و گرنه قطعا توي ساعات پر ترافيك و اوج مصرف حتي اگه ضريب اشتراك 4 هم باشه باز اين تست 0.56 طبيعي و نرماله.
    اگه هميشه سرعت تست 2 مگ باشه كه ميشه خط اختصاصي!
    در كل اينجايي كه ما زندگي مي كنيم تست سرعت سرويس 2048 اگه حداقل 256 باشه نرماله!
    اين تك لينكه ولي گفتم با دانلود منيجر بايد همون 2 مگ باشه.
    این فرق میکنه از 10روز پیش یه دفعه اینجور شد پینگ رفت بالا سرعت اومد پایین حتی با دانلود منیجر اول میره بالا بعد میاد پایین و دیگه بالا نمیره خود پشتیبانی هم نتونست درستش کنه گفت پهنای باند درسته خطت هم کیفیتش بالاست فقط با سایتای داخلی میشه دانلود کرد و سایتای خارجی سرعتشون حدود 50 کیلوبایت به پایین حتی تا 5 کیلوبایت هم میاد اگه مثل قبلا شده باشه و دیگه سرعتم خوب نشه باید خط تلفن تخلیه و دوباره رانژه بشه اما دلیلش چیه نمیدونم
    Last edited by farshad0123; 26-02-2014 at 01:50.

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمیدونم قضیه چیه از ساعت 2 یه لحظه سرعت و پینگ خوب میشه بعدش یه دفعه خراب میشه حدس میزنم ضریب اشتراکو بردن بالا

داره خودمونی میشه totayma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت كامپيوتر

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من خودم تهران هستم یکی از اقوام تو دزفول هستش می خواستم برای اینترنت راهنماییش کنم چی بگیره...نظر شما درباره مخابرات چیه؟ سرویس ۱مگ نامحدود؟
    من خودم اینجا دو مگ دارم خیلی راضیم ماهی 350 360 گیگ ترافیک مصرف میکنم...اونجا چطوریه؟ ممنون میشم کمک کنید

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من خودم تهران هستم یکی از اقوام تو دزفول هستش می خواستم برای اینترنت راهنماییش کنم چی بگیره...نظر شما درباره مخابرات چیه؟ سرویس ۱مگ نامحدود؟
    من خودم اینجا دو مگ دارم خیلی راضیم ماهی 350 360 گیگ ترافیک مصرف میکنم...اونجا چطوریه؟ ممنون میشم کمک کنید
    براي نامحدود مخابرات خوبه. من خودم 256 دارم قبلا هم 512 داشتم. سرعتش هم اندازه سرويس هست يه خورده بالاتر. اگه هزينه اش مشكلي نداشته باشه كه 1 مگ نامحدود سه ماهه 120 تومن ميشه انتخاب خوبيه. ساعتي بالاي 400 مگ مي گيره.
    ميگم شايد فقط هزينه اش براي يه كاربر خونگي كمي زياد باشه ولي حجمي كه ميشه باهاش دانلود كرد عاليه!
    اگه روزي 12 ساعت دانلود كنه ميشه حدود 150 گيگ در ماه! 24 ساعته هم 300 گيگ فقط احتمالا با 24 ساعت سيستمش مي ره روي هوا

13. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ماناماد همه چیز منه کسی حق نداره نگاه چپ بهش بکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •