سلام
چند نمونه عطر مردونه مناسب پاییز و فاقد طعم شیرین یا کم شیرین تا حدود 200 تومن معرفی میکنید موندگاری و پخش بو هم داشته باشه
اگر کاری هست که که 50 میلشم تو این رنج قیمت باشه بگید لطفاً
سلام
چند نمونه عطر مردونه مناسب پاییز و فاقد طعم شیرین یا کم شیرین تا حدود 200 تومن معرفی میکنید موندگاری و پخش بو هم داشته باشه
اگر کاری هست که که 50 میلشم تو این رنج قیمت باشه بگید لطفاً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیور هاوانا از برند تری ماگلر
نت انتهایی بوی پیپ میده
![]()
ممنون
قیمتش چنده ؟
از قیمت جدیدش دقیق اطلاع ندارم اما احتمالا بین 220 تا 240 هزار تومن![]()
حقیقتش 220 تومن برای یه ادکلن زیاده ( لا اقل برای من ) ... از این ادکلن fakeش نیومده ؟ .... یا یه ادکلن با بویی شبیه همین با قیمت مثلا 60- 70 ؟
خب مشابه این عطر که اگر هم باشه متاسفانه من اطلاع ندارم اما در همون سبک بویایی(قاعدتا با کیفیت به مراتب پایینتر و متفاوت تر) شاید بشه این مثال رو اورد که تقریبا با بودجه ای که فرمودید سازگاره
به نقل از سایت معرفی کننده:((ادکلنی بسیار خوشبو با رایحه ای گرم و مجلسی و اسانس توتون کاپیتان بلک می باشد.))
دوستان عطر بیک که اینقدر تبلیغش هست به نظرتون چطوره؟
کدوم رایحش بهتره . شنیدم 14 خیلی پر فروشه
بهترین همینه که دوستمون معرفی کرد اما متاسفانه قیمتش خیلی زیاد شده!
من جدیدا با این عطر نیز برخورد کردم میتونید تست کنید قیمتشم مناسبه و به بودجه شما میخوره
![]()
سایتای خرید اینترنتی رو سرچ کردم ... یه جا نوشته بود 60 تومن .... یه جا 45 تومن بود .... یه جا 28 تومن ... کدومش درسته ؟
عطری نیست که بخواد تقلبی براش باشه! احتمالا سایتهایی که خیلی ارزون زدن قیمت رو ، بروزرسانی نکردن! یعنی تا مراحل سفارش رو انجام بدید بهتون میگن اون قیمت قبلی بوده و...
من همون 60 منظورم بود که تازه همون هم ممکنه به روز نبوده باشه! باید باهاشون تماس بگیرید تا مطمئن بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)