برای من صفر نمیشد از 30 تا 70 متغیر بود
با این تفاسیر که مشکلامون فرق می کنه احتمالا" خرابی موقت هست و درست میشهیعنی امیدوارم
![]()
برای من صفر نمیشد از 30 تا 70 متغیر بود
با این تفاسیر که مشکلامون فرق می کنه احتمالا" خرابی موقت هست و درست میشهیعنی امیدوارم
![]()
عجب آپلود خوفی داری !!!!!!!!!
خیلی مشکوک میزنه !![]()
سلام به همه منم میخوام از بازس انلاین adslبگیرم ولی دفعه اولمه خواهش میکنم کمک و راهنمایی کنید
با این شرایط :مودم 3بورت+وایرلس دار55 تومان+128 سرعت+6 گیگ+اشتراک 3 ماهه 55 تومان
لطفا نظر بدین
ممنونم![]()
کسی نیست کمک کنه؟
1- لازم نيست
2- نميدونم
داداش من 128ــم و حداکثر 400 میگیرم ، 2 گیگ خیلیه هااااا : دی
خودشون که میگن نامه ی اداری میخوان ولی فقط حرفه اگه برای ماهه اول نامه دارید کارت دانشجویی خودتون یا کسی میتونید بگیرید ولی بعد 1 ماه خودتون از طریق تمدید انلاین میتونید همه ی سرویس هارو بگیرید
2.تا اونجایی که میدونم بیشتر سرعت به منطقه ی مخابراتیتون ربط داره من 256 دارم با 50 دانلود میکنم
بعضیام با این سرعت خیلی بیشتر از من سرعتشونه
شما منطقه ی خودتون رو بگید شاید دوستان بتونن کمکتون کنن
فعلا 128 دارم(14 گیگ حجم) و بالاترین سرعتم روی 145 هست(مرکز مخابراتی قدس)
با توجه به اینکه میزان دانلودم زیاده تصمیم گرفتم 1 مگ (2 گیگ حجم) بگیرم و دانلودهامو بزارم شبانه، بنظر دوستان ارزش داره؟
مگه میشه 900 ؟ حتما اشتباه میکنی . این میشه 9 mb
بابا شما چی میگید؟
128 سرعتش 240 هست پس 256 سرعتش تا 1 مگ میره؟ تو میدونی 1 مگ یعنی چی؟
یعنی باید یه adsl که 10 مگا بیت باشه به اون طرف داده باشن... که خودش سرعت یه isp هستش...
همه اینا حداکثر که بیان روی 2 مگ ببندن واسه هر کسی سرعتش میشه 230 یا 240 در بهترین حالت...
ولی پارس آفلاین تقریبا واسه همه روی 1 مگ میبنده که سرعتشون میشه 130 ... حالا یه سری چیزای عجیب وغیر عادی هم هست مثل این آقای amin_v30 که سرعتش خیلی غیر عادی و مشکوکه... وگرنه که دیگه کسی سرعت بالاتر از 240 kb نداره اینجا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)