تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 955 از 966 اولاول ... 455855905945951952953954955956957958959965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,541 به 9,550 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

یعنی من که فقط دو سه ماه از ترم اول رو رفتم و امتحانات رو هم شرکت نکردم دیگه شهریه نباید بپردازم و فقط کاغذ بازی داره؟ ممنون
    شهریه رو میگیرن کامل.
    کاغذ بازی و هزینه های کاغذبازی هم هست(سمنان رو 100 درصد مطمئنم)

2. این کاربر از Pr0m3en بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام اینجا کسی از دانشگاه پرند هست؟ چجور دانشگاهیه پرسنل درست حسابی دارن؟نمره دادنشون چجوریاس؟

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام اینجا کسی از دانشگاه پرند هست؟ چجور دانشگاهیه پرسنل درست حسابی دارن؟نمره دادنشون چجوریاس؟

اگر کسی هست لطفا راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال؟ دوستم میخواست از دانشگاه سراسری انصراف بده میگفتن ۳ ماه طول میکشه برای تکمیل شدنش
    میخواستم بدونم تو سیستم ازاد چه طوریه؟ انصراف دادن چقد طول میکشه و کلا چقدر کار داره؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال؟ دوستم میخواست از دانشگاه سراسری انصراف بده میگفتن ۳ ماه طول میکشه برای تکمیل شدنش
    میخواستم بدونم تو سیستم ازاد چه طوریه؟ انصراف دادن چقد طول میکشه و کلا چقدر کار داره؟
    ممنون
    سلام من خودم به تازگی مدرکم رو از آزاد پس گرفتم. سال ۹۰ کاردانی قبول شدم دو سه ماه هم کلاس رفتم دیگه اصلا نرفتم حتی نامه از دانشگاه برام اومد که بیا پیگیری کن وگرنه هر تصمیمی بگیریم حق اعتراض نداری باز هم نرفتم تا اینکه سال ۹۱ رفتم کارشناس گفت باید تقاضای انصراف بنویسی رضایت ولی خودت رو هم بیاری دیگه پیگیر نشدم تا یک ماه پیش که رفتم و گفتم اومدم مدرکم رو بگیرم اسمم رو سرچ کرد گفت شما اخراج شدی یه برگه داد که یه پیوست داشت و متنش رای دانشگاه به تاریخ سال ۹۲ بود که تصمیم گرفته بودن من باید اخراج بشم بهم گفت برو امضاهاش رو بگیر دو سه ساعتی طول کشید امضاها رو گرفتم و رفتم از دبیرخانه مدرک پیش دانشگاهی ام رو تحویل گرفتم یعنی شهریه هم پرداخت نکردم برای من که اینطوری شدظاهرا اگر خودتون انصراف بدید باید شهریه ثابت یه ترم رو پرداخت کنید و اگر اخراج بشید معاف میشیدحالا باز شما برید پیش کارشناس گروه رشته تون ببینید چی میگه بالاخره ایرانه دیگه نمیشه خیلی حساب و کتاب قائل شد!

7. این کاربر از mortezaabbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

ما دیروز در به در پی گرفتن کارت ورود به جلسه بودیم بعد تا شب و اون سر دووندنمون گفتن شما بین المللی ثبت نام کردید
    اومدیم خونه دیدیم جفتمون بدون آزمون نوشتبم
    الان با معدل 17 میشه وارد شد به دانشگاه شهر خودمون؟
    چطور شده ما جفتمون با هم یه اشتباه رو تو ثبت نام کردیم؟
    مگه داریم؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه داشتم
    میخواستم بدونم که امکانش هست ادم یه ترمی رو که شروع کرده تو ارشد کاری کنه که اون ترمش حذف بشه کلا؟ مثلا مرخصی رد بشه یا هرچی؟
    دانشجو ارشدم ولی متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات، میبینم که امتحانای اخر ترم رو نمیرسم خوب بخونم و کارهای واجب تری دارم!
    ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه داشتم
    میخواستم بدونم که امکانش هست ادم یه ترمی رو که شروع کرده تو ارشد کاری کنه که اون ترمش حذف بشه کلا؟ مثلا مرخصی رد بشه یا هرچی؟
    دانشجو ارشدم ولی متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات، میبینم که امتحانای اخر ترم رو نمیرسم خوب بخونم و کارهای واجب تری دارم!
    ممنون میشم راهنماییم کنید

طبق ایین نام اموزشی :

ماده 38: حذف کلیه واحد های انتخابی در یک نیمسال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخیص شورای آموزشی واحد دانشگاهی ذی ربط قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد در این حال نیمسال مزبور به عنوان مرخصی تحصیلی محسوب می گردد.تبصره 2-چنانچه استفاده از مواد 31-32و35 موجب حذف کلیه درس های یک نیمسال گردد آن نیمسال جزو مرخصی با احتساب در سنوات محسوب می گردد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    این آیین نامه جدید مربوط به بی اثر بودن نمرات زیر 10 تو دانشگاه آزاد دقیقا چی هست؟
    یعنی اگر من برای بار اول یه درسی رو بردارم و برم سر جلسه و برگه سفید بدم هیچ تاثیری تو معدلم نمیذاره؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستام دانشجوی کارشناسی پیام نور هست.ایا میتونه همزمان در یه رشته کاردانی دانشگاه ازاد هم درس بخونه؟
    ینی همزمان 2 رشته در دو دانشگاه.
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •