تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 955 از 1024 اولاول ... 4558559059459519529539549559569579589599651005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,541 به 9,550 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یک عدد سوال ، بین اینا کدومو انتخاب میکنی ؟

1- مهندسی نرم افزار تهران یا شهرستان
    2- ادبیات انگلیسی ، دانشگاه علامه : کار توی وزارت خارجه یا سفارت
    نه بابا ، با این درصدا فکر کنم خیلی بهتر بشه! حداقل 2000 منطقه 2! شاید یه کم اونورتر!
    من با توجه به قبولی های سال گذشته میگم
    فکر نمیکنم چون میانگیین درصداش خیلی نزدیک هم نیس
    اگه میانگیین همه شون 40 50 بود که آره تا زیر 2000 هم می اورد

معلومه نرم افزار !!

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

من الان سال سومه !
    مث چی!! پشیمونم ... اصلا نمی ارزه به خدا.......

نمیدونم اوضاعت چه جوریه ولی اگه رشته خوب و قابل قبولی
    قبول شدی! برو حتما .... جدی میگم ....

2. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام خانومی
    منم تجربی هستم ...مثل شما ریاضی فیزیک داغون شد رفت ولی فیزیکم کمی بهتر از ریاضی شد
    شما که زیست و شیمیت خیلی خوبه درصدش ...حتما عمومی هاتم خوب دادی پس چرا نگرانی ؟؟
    من خودم به چندتا از دوستامم که زنگ زدم اکثرا می گفتن ریاضی و فیزیک و ادبیات رو خراب کردیم ...
    به قول دوستان سخت اگه باشه واسه همه سخته و ترازت پایین نمیاد تو درسای مورد نظر
    خودتو ناراحت نکن ...ایشالا به همون اندازه ای که زحمت کشیدی جوابت رو می گیری و یک ماه دیگه با دیدن نتیجت شاد و خندون میشی حسااااااااابی
    منم تجربی هستم.خداییش فیزیک و ریاضی خیلی سخت بود.

امیدوارم حداقل امسال بتونم زیر 1000 بیارم.

بحث دیدم راجع به سهمیه ها بود گفتم منم نظرمو بگم.

اول این که من کلا با هر جور سهمیه ای به شدت مخالفم.اونایی که فک میکنن تو کلان شهرها خبری هست بگم که اگه بهترین معلم و بهترین جزوات رو داشته باشی ولی خودت تنبل کاری کنی به هیچی نمیرسی.

دوما اینجا هم تو اکثر آموزشگا ها کتاب هایی که همه میتونن بخرن و بخونن تدریس یا سوالاشون حل میشه.

سوما بعضی از کسایی که با سهمیه اومدن دانشگاه تو همون یکی دو ترم اول گیرپاچ میکنن.خیلی هم هنر کنن با معدل 11-12 تموم میکنن که به نظر من اگه دانشگاه نمیومدن خیلی بهتر بود.از همه بدتر جای یه نفر رو که شاید تواناییش بالاتر از اون بود ولی محل زندگیش با اون فرق میکنه رو میگیرن.

کلا ملاک باید توانایی فرد باشه نه چیز دیگه.

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خانومی
    منم تجربی هستم ...مثل شما ریاضی فیزیک داغون شد رفت ولی فیزیکم کمی بهتر از ریاضی شد
    شما که زیست و شیمیت خیلی خوبه درصدش ...حتما عمومی هاتم خوب دادی پس چرا نگرانی ؟؟
    من خودم به چندتا از دوستامم که زنگ زدم اکثرا می گفتن ریاضی و فیزیک و ادبیات رو خراب کردیم ...
    به قول دوستان سخت اگه باشه واسه همه سخته و ترازت پایین نمیاد تو درسای مورد نظر
    خودتو ناراحت نکن ...ایشالا به همون اندازه ای که زحمت کشیدی جوابت رو می گیری و یک ماه دیگه با دیدن نتیجت شاد و خندون میشی حسااااااااابی
    فکر نکنم به اندازه من فیزیکو خراب کرده باشن....عمومیا رو حدودای 50 زدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض کنکوری 89

من فیزیک 31 درصد ولی شیمی 60 در صد زدم ریاضی هم 20 درصد عمومی ها تقریبا متوسط

6. این کاربر از konkoor89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

1

آخه من سال دوممه بمونم واسه سال سوم!!!!!نمی ارزه!!
    برادر منم برای سال سوم موند! دندون پزشکی تهران میخواد! دیگه! بسته به علاقه ی طرفه! مثلن من که امسال اولین سالمه ، هر جور شده باید برم! و میرم ، چون فکر میکنم که توی هر رشته ای که بیافتم ، میتونم اونفدر ادامه بدم تا در اون به موفقیت برسم! راستیتش اینه که یه جا خوندم ، مسلمون نگاه نمیکنه چه کاری بهش محول شده ، نگاه میکنه ، چه جوری باید اون کارو به درستی انجام بده! اما انصافا شما راست میگی ، سه سال موندن خیلی خسته کننده میشه و واقعا عزم راسخ میخواد! جددن جدی! اما یادمون باشه که برای رسیدن به خواسته ها گاهی باید خیلی بیشتر از حد ممکن تلاش کرد! که کار راحتی نیست! اما من میگم که توی زندگی مراحل مهمتری هست که باید هر چه زودتر خودمونو واسش آماده کنیم و کنکور صرفا یه مرحله از زندگیه و نباید مدت زیادی پشتش درجا بزنیم! یه دختر خانمی توی آزمونای قلمچی شهرستان ما ترازش هفت هزار و خردی بود! 5 سال پشت کنکور مونده بود! دوباره کنکور داد و باز هم پزشکی قبول نشد! این نشون میده که باید احتمال اینو هم بذاریم که ممکنه : نتونیم و اون موقع افسوس میخوریم که چرا سال قبل نرفتم! پس اگه نمی خواید برای سال بعد بمونید ، پس غم نخورید و به فکر این باشید که در هر رشته ای که وارد شدید باید درش توی دانشگاهتون شاگرد اول باشید!
    موفق باشید!

8. این کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

چه مقالاتی نوشتی ؟ موضوعشون چی هست ؟

Mrinfo - Reverse Code Engineering

PE-Infection--How-To-Inject-A-DLL

اینارو توی گوگل سرچ کن (به اسم Nightmare کار میکنم)

و یکی دیگه بود برای پروژه ی تحلیل توابع کتابخانه ای پایگاه داده اوراکل بود (بنا به دلایلی نمیتونم ثبتش بدم) و یکی هم درمورد یک نوع باگ توی یک سیستم تحت وب.

دلم پر نیست! دبیرای رستگار هم بد نبودن! میگی نه ، برو دوباره لیست رتبه های قلمچی رو نگاه کن تا ببینی از همون شهری که رستگار ازش در اومد ، الان یه رتبه ی دیگه داره در میاد! حالا چه جوری میخوای منو راضی بکنی که از یه منطقه تو دو سال پشت سر هم دو تا نخبه در میان؟ کی گفته رستگار امکانات نداشت؟ جز اینه که خودش گفته؟ آخه جان من بگو کسی که کتاب کمک آموزشی نداشته باشه میتونه درساشو صد بزنه؟
    شما منطقه یکی ها که گناهی ندارین! منم اگه اونجا بودم همینجوری درس میخوندم که شما میگی و اصلا به کسی کاری نداشتم! اینجا هم که هستم بیکار نیستم که! رتبم تو منطقه 3 خوبه! من واسه رتبه ی کشوری درس میخونم ، نه منطقه! ولی باز به شما ها نمیرسم! اما میگم اگه امکانات داشتیم که بهتر بود!
    خود دانی!

خیلی سخته.اینور مهندسی نرم افزاره
    اون ور هم کار تو وزارت خارجه هست و درس خوندن تو دانشگاه علامه تهران

ولی فک نکنم کسی که تو وزارت خارجه کار کنه درآمدش به پای یه مهندس کامپیوتر برسه
    اینایی که توی وزارت خارجه یا سفارت کار میکنن بهشون بد نمیگزره

منم با این موافقم
    راستی اون گربه خودته ؟ گربس یا پلنگ
    Last edited by BioHazard; 03-07-2010 at 11:03.

10. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

12

من با توجه به قبولی های سال گذشته میگم
    فکر نمیکنم چون میانگیین درصداش خیلی نزدیک هم نیس
    اگه میانگیین همه شون 40 50 بود که آره تا زیر 2000 هم می اورد

معلومه نرم افزار !!

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

من الان سال سومه !
    مث چی!! پشیمونم ... اصلا نمی ارزه به خدا.......

نمیدونم اوضاعت چه جوریه ولی اگه رشته خوب و قابل قبولی
    قبول شدی! برو حتما .... جدی میگم ....
    سلام!
    با توجه به سال قبل اصلن نمیشه رتبه رو تخمین زد! چون امسال کنکور کاملا با سالای قبل فرق داشت!
    باور کن ، امسال سال جابجایی رتبه های و جهش ها و سقوط ها ی عجیب نامگذاری میشه برای کنکور! میتونم قول بدم!
    من که قبول میشم و هرچی قبول بشم میرم ، حتما! ممنون!(اگه مخاطبت من بودم!)

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه سوال دارم !
    اونائی که تهرانن شاید بدونن !

میخواستم بدونم تو خیابون ایران زمین ( شهرک غرب و اون طرفا ! ) چه واحدی از دانشگاه ازاد هست ؟
    اسمش چیه؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

آخه من سال دوممه بمونم واسه سال سوم!!!!!نمی ارزه!!

اگه دور از حضور بدونی که تو دیگه همینی و ظرفیت هات بیشتر از این نیست بله یه سال موندن حماقت محضه.

ولی اگه مثل من خودت بدونی که لایق چیزی هستی ولی به خاطر بی عدالتی و نابرابری نمیتونی بهش برسی نباید خودتو ببازی.

یه دوستی داشتم که خودش میگفت من میدونم نمیتونم دکتر بشم و سال اول رفت رشته ای که از اول میگفت قبول شد و الان داره میخونه.

البته نباید تصویر غلطی از خودتون تو ذهنت داشته باشی.بعضی ها هستن که حتی نمیتونن علف 2 تا اسبو تقسیم کنن میگن من میخام دکتر بشم.البته اطرافیان و مشاور هم میتونن تو ترسیم تصویری از خودت بهت کمک کنن.

14. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

من یه سوال دارم !
    اونائی که تهرانن شاید بدونن !

میخواستم بدونم تو خیابون ایران زمین ( شهرک غرب و اون طرفا ! ) چه واحدی از دانشگاه ازاد هست ؟
    اسمش چیه؟؟؟؟
    تهران شمال هست اگه اشتباه نکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •