یه نوع وی پی ان داخلی هست که به خارج وصله تنها ایرادش محدودیت حجمیه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
یه نوع وی پی ان داخلی هست که به خارج وصله تنها ایرادش محدودیت حجمیه
من نشستم پای پینگ دارم مانیتور میکنم و اسکرین شات می گیرم برای اینکه ایمیل کنم تنظیم مقررات!
دوستانی که مشکل پینگ بالا و تایم اوت دارند با اسیاتک دارند مستندات را به صورت عکس بفرستند به این ایمیل تنظیم مقررات! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت تنظیم مقررات هم فرم شکایت پر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از پر کردن فرم شکایت و ارسال مستندات حتما باید تماس بگیرید تا شکایت را پیگیری کنن 6463007 خانم رعیتی اگه نبودند کسی که گوشی را بر میداره مطرح کنید بعد که بیان بررسی میکنن شکایت را
اره
از سرور ایران به سرور خارج تونل زده شده
محدودیت حجمی و گران بودن قیمت هم به خاطر گران بودن پهنای باند سرور های ایران هست!
صرفا جهت بار علمی.دی:
برای من هنوز مشکل داره سرعت نصف حالت عادیه
TAPATALK
الن اس ام اس اومد در حال پیگیرین ولی هنوز درست نشده
احسان چقدر پینگ خوب شد واقعا عالی شد تا حالا همچین چیزی ندیده بودم ولی نه سایت یم شد باز کنی نه بازی می شد بکنی!
Last edited by Ali-ss; 26-08-2013 at 19:48.
پینگ ها محشر شده ! رفته روی 160 - 170 ولی تایم اوت یکمی داره.
بده برای همین ...
ولی سرعت پپیج و دانلود عادی شده.
اقا جز اسیاتک کی رو فیبر نوری سرویس میده؟؟؟
آره خوب ! این کانکشن تست هست !
من سرویس 2 گیگشو خریدم دارم حال میکنم !
از صبح تا حالا یه کله دارم بازی میکنم ! تلافی کل تابستونو در میارم !
فقط حیف که قیمتش یه خورده بالاس !
بستگی به مرکز مخابرات داره بعضی جاها مخابرات(بیست نت) هم سرویس میده! شرکتی دیگه فکر نکنم رو فیبر بده!
کانکشن تستش پینگ من رو آورد رو 150 بدون یک پاکت لاست می خوام بدونم اکانت پولیش هم مثل همین تست خوب جواب می ده؟ راضی هستی؟
توی سایت باز کردن و دانلودت اخلال نکرده؟ حجم دو گیگش به نظرت برا کسی که فقط بازی داره کافیه؟ اگر دانلودم کنیم از حجم کم می شه؟
بازی ها لگ نداره؟ راحت بازی می کنی؟ روزهایی که نت خرابه چی اثر داره یا نه؟ مثلا امروز که نت فاجعه بود در بازی کردنت اثر نزاشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)