به دراکولا گفتم دعوتم کنه گفت اجازه نداره. نداره؟!باش ینی اینقد ا دستم ناراحت شدین به هر حال باش دراکولا بگه بمیر میمیرم
ولی هر وق احتیاج به گوشت دم توپ داشتین خبرم کنین.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به دراکولا گفتم دعوتم کنه گفت اجازه نداره. نداره؟!باش ینی اینقد ا دستم ناراحت شدین به هر حال باش دراکولا بگه بمیر میمیرم
اي جان فدا، اي وطن پرست، اي عمليات شهادت طلبانه !!ولی هر وق احتیاج به گوشت دم توپ داشتین خبرم کنین.
من كه دستم از هرچي شهره آزاده!!تنمیشه این جنرال استور رو لول 10 کنید ! من آیتم میخوام D: .
Last edited by Haj_Amoo; 08-06-2009 at 16:01.
عزیز دلم ناراحت نشو . ایشون به من تلگرام زد و گفتم که شما رو دعوت کنه و کاراکتر قبلیت رو پاک کردی .به دراکولا گفتم دعوتم کنه گفت اجازه نداره. نداره؟!باش ینی اینقد ا دستم ناراحت شدین به هر حال باش دراکولا بگه بمیر میمیرم
ایشون در جریان نبودن و در ضمن مسئولیت اون شهر الان بعهده ایشون هستش .
میدونستم منو تهنا نمیذارین.
ولی راستش نه گفتم دیگه پشت گوشمو دیدم cyrus هم دیدم ولی
پس چی حاج عمو ولی تو دست منو از پشت بستی ایول ایول است ایول حاج عموی ما یل است ایول.
راستی ای اق محمد همونیه که توضیح بازی رو نوشته؟چقد سابقه داره.
اسم بدین جنازه بگیرین
امشب قرار مدار نداریم ؟
من كه الان تو هيچ شهري نيستم!!امشب قرار مدار نداریم ؟
فروم روزگذر؟راستی ای اق محمد همونیه که توضیح بازی رو نوشته؟چقد سابقه داره.
ايشون پايه گذار شهر كورش تشريف دارن!!
Last edited by Haj_Amoo; 08-06-2009 at 20:54.
اره مگه اموزش دیگه ای هم هس نیگا کنم تجربه اکتساب کنم؟اسم محمدو تو وست سرچ کردم پشیمون شدم ماشالله چن تا 7 تا که شیش تا شهر ندارن.یکیشم ری میشینه عجب .اونوق اق محمد شما کدومی.
من و چاقال و حاج عمو و سعید و آرش و لوگوس و مصطفی و ... دل و روده بازی رو در آوردیم ولی کی حال نوشتن راهنما داره ؟!راستی ای اق محمد همونیه که توضیح بازی رو نوشته؟چقد سابقه داره.
کلا این نوع بازیهارو آدم همینجوری یاد میگیره تا با راهنما خوندن چون توی راهنما هی نگاه میکنی فلان جا باید چیکار بکنی و دفعه بعد عین رباط کارهارو تکرار میکنی ولی اگه خودت انجام بدی خوب توی خاطرت میمونه و هیچ وقت فراموش نمیکنی
البته ما هیچ کاره ایمايشون پايه گذار شهر كورش تشريف دارن!!
به لطف بچه ها تونستم کوروش رو قوی و بعد محو کنیم ! : دی
اولا یادمه توی استاتوس بچه ها قبل از اینکه شهر رو بزنیم میگفتیم این متن رو بزارین :
تاسیس امپراطوری کوروش کبیر تا فلان ساعت دیگر !
حدود ده نفر استاتوسشون این شده بود ( استاتوس یاهو ) بعدش از همین راه حدود چند تا ایرانی جدید هم با بازی آشنا شدن ...
من یوزرم توی بازی اینه عزیزم :اره مگه اموزش دیگه ای هم هس نیگا کنم تجربه اکتساب کنم؟اسم محمدو تو وست سرچ کردم پشیمون شدم ماشالله چن تا 7 تا که شیش تا شهر ندارن.یکیشم ری میشینه عجب .اونوق اق محمد شما کدومی.
M-Pro
راستی حاجی ، تو منو از کجا میشناسی ؟ : دی
اون موقع که من لو رفتم اینجا شما که نبودی ! نکنه نفوذی داری ؟ : دی
یاد اولا افتادم
اولا که بازی رو شناختیم و توی ورلد یک سرازیر شدیم صفحه تاپیک رو رفرش میکردی 5 صفحه افتاده بود جلو
مثلا یکی سوال میکرد همزمان هفت نفر جوابشو میدادن !
همین 955 صفحه رو هم اینجوری گذروندیم !
ولی تریبال یه حال دیگه ای داشت ...
وست بعد یه مدت آدم خسته میشه ولی تریبال همیشه جذابه
من که شاگرد همه شما هستم.من و چاقال و حاج عمو و سعید و آرش و لوگوس و مصطفی و ... دل و روده بازی رو در آوردیم ولی کی حال نوشتن راهنما داره ؟!
ادمین دوئل رو نگفتی هادی خان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)