نه این موضوع صحت نداره
البته شیمی پیش خیلی سبز هم بسیار خوب و کامله
نه این موضوع صحت نداره
البته شیمی پیش خیلی سبز هم بسیار خوب و کامله
اين فار ، الان پيش دايناميك داره ديگه ، براي اين دايناميك اش پيش درآمدي مي گه ؟ كه مثلاً از اول بگه ، دوم رو هم بگه ، كه با خوندنش مشكلي نداشته باشم !
كتابش اينجوريا هست بگيرم ؟ خيليا تعريفشو مي كنن !
هندسه ١ چه كتابي خوبه ؟
فقط هندسه ١ باشه بهتره و در ضمن جوري باشه كه سوالات غير تستي رو هم بشه باهاش جواب داد
واسه كسي ميخوام كه كلاس دومه و هندسه و امار تا حدودي لنگ ميزنه و نميفهمه
امار رو گاج سفيد معرفي كردم ولي هندسه اسم معلمه يادم نيس ! فرهادي بود يا يه همچين چيزي...
ممنون ميشم كمك كتيد
با تشكر
واسه دیفرانسیل نظر نهایی دوستان چی هست ؟
اینو هم بگم که بانک تست اندیشه فائق رو گرفتم. اما من یه آموزشی خوب هم میخوام که مفاهیم رو توضیح داده باشه کتابای رمزینه و فار و خوشخوان و از همه بیشتر تخته سیاه بهم پیشنهاد شده اما نمیدونم کدومش مطابق خواسته من هستش
این یکی رو خداییش مثل بقیه سوالام خوب جواب بدین که کلا هرچی دیف میخونم بیشتر ازش زده میشم.![]()
Last edited by mohammad varaste; 13-10-2012 at 00:36.
دوست عزيز ، پيشنهاد من اصلاً كتابي نيست !
جزوه ي معلم رو خوب بخون ! مثال هاي كتاب رو ياد بگير ! ( كنكور قبلي مشاهده شد كتاب درسي چه درصدي از سوألا رو دارا بود )
دور و ور خودتون رو با كتاب شلوغ نكنين ! جزوه ي معلم ، مسائل كتاب ، سوألات اخير كنكور ( ٧ ٨ سال كافيه )
منظور كليم اينه كه با كتاب خاصي پيش نرين ! اينكارارو كه كردي دوست عزيز ، كتاباي دوستان رو يه دو دقه بگير مسئله هاشو ببين ، سعي كن از آموخته هاي خودت با سوألا بازي كني !
كتاب نخر به نظر من !
كتاب علاوه بر اينكه مي تونه بهترين شتاب دهنده ي مثبت باشه ، مي تونه نااميدي و ضدحال رو هم بده به ما !
اين پيشنهاد من بود !
خيلي كامل توضيح داده.......ديناميك دوم يه بخشه كوچيكي از ديناميكه پيشه پس خيالت راحت....فار حرف نداره
سلام راستش كتابي با ويژگي هايي كه ميخواي تقريبا نيست..هرچي به ذهنم ميرسه يه چيزي كم داره....با اينكه كتابه هندسه ي فار رو نديدم ولي فك كنم اون به دردت بخوره...يه كتابي هم هست به اسم هندسه پايه كنكور(نشر دريافت) اون هم كتابه خيلي خوبيه
بابا اينقدر دنباله آموزش و كتابايه چرت و پرته آموزشي نباش....به قران پشيمون ميشي.
محمد به حرفه من گوش نميكني حداقل به حرفه اين گوش كن...
اینجا انسانی اصلا نداریم؟ کتاب کمک آموزشی خوب برای ریاضی انسانی چی توصیه میشه؟
داداش شما سهميه داري و ميخواي با زحمت كم يه رشته خوب بياري حق قانونيه!ولي زياد هم اسون نگير يعني شما هر كجا قبول شدي بايد پيشرفته اين مطالب رو بخوني!رشته هاي مهندسي علوم پايه همه رشته ها رياضي دارن البته در موردتون اينطور متوجه شدم!!!بالاخره ادم زده ميشه ولي بايد خوند اگر هدف درس خوندنه منم دوست داشتم رياضي همش گسسته و هندسه باشه ولي نميشه كه!كتاب حساب ديفرانسيل فائق خوبه البته كتاب تستش رو ديدم اموزيش رو نديدم رمزينه هم به نظر من يه كم زياد توضيح ميده و البته من فرق انچناني بين رمزينه و ساير كتابها نديدم!!!همه ميگن عاليه ريشه اي توضيح ميده ادم فكر ميكنه بخونه خوب همه چي رو متوجه ميشهولي فكر كنم انچنان هم نميشه البته اونطور كه انتظار داره!!يعني يك دانش اموز بايد حسابان رو مسلط باشه تا لنگ نزنه!همين مبحث مثلثات خودش يك عالميه!پس بهتره حسابان رو مسلط بشي بعد نشر الگو كه تا چند هفته ديگه منتشر ميشه رو بگير!من تعريف هم تستي هم اموزشيش رو شنيدم البته رمزينه رو همه تعريف ميكنن!صرفا نظر منه در موردش گفتم نشر الگو رو هم يه نگاهي بهش بندازي!
Last edited by نادر1368; 13-10-2012 at 14:44.
ببین من منظورتو میفهمم اما امسال معلم ما افتضاحه به همین خاطر میخوام تو خونه خودم بخونمش حالا میشه کمک کنین ؟
کی گفته با زحمت کم میخوام یه دانشگاه خوب در بیام ؟
من دارم همینجوری میخونم به اندازه بقیه (شاید از خیلی ها هم بیشتر).
مطمنا اگه بخوام دانشگاه امیرکبیر یا دانشگاه تهران یا خواجه نصیر دربیام باید خیلی بخونم.
اما بابت توضیحت ممنون.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)