نه بابا نیازی به این کارا نیست خودشون فوری پیگیری میکنن حل میشه
من ۲ تا از دوستامو بدون اینکه بهشون بگن از pcm در اوردن و سرویسشو وصل کردن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه بابا نیازی به این کارا نیست خودشون فوری پیگیری میکنن حل میشه
من ۲ تا از دوستامو بدون اینکه بهشون بگن از pcm در اوردن و سرویسشو وصل کردن
دوستان یه مشکل دارم ببینید میدونید دلیلش چیه
تو اوبونتو چند تا نرم افزار هست که میشه باهاش به نرم افزار های ویندوز دسترسی داشت وقتی من میخوام از خود ubunto software center نصب کنم دانلود میکنه ولی اخرش این ارور رو میده
راهی به نظرتون میرسه که چرا این ارور رو میده ؟؟؟؟؟
سلام من امروز به یه مشکل دچار شدم.شب از بعضی سایتا با سرعت 70 میتونم دانلود کنم ولی از بعضی ها بخصوص ایمیلم سرعت صفر هستش.چرا؟از سرویس کلاسیک همارا
آره ارتباطی نداره... IDM رو از نصب درآوردم با خود chrome دانلود کردم درست شد
یه سوال دیگه مودم که روشنه خط اینقدر خش خش داره که موقع حرف زدن با تلفن مجبورم مودمو خاموش کنم ...نویزگیرم افاقه نکرد...چیکارش کنم؟ البته اینم از اول اینجوری نبود چند ماهه اینجوری شده
برا منم 7روز اضافه شده و همچنان به قوت خودش باقیه![]()
Last edited by n.s; 30-11-2011 at 15:54.
برای من هم تو همارا همیچین چیزی اتفاق افتاد
نویز اومد زیر ۳ که دیگه وصل نمیشد
واسه همین دان استریم رو اوردن از ۴ مگ به ۱ مگ شد ۱۱(نویز)
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
یه دانلودر پیدا کردم که سرعتش از IDM بیشتره
![]()
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم از مکث نت ما که به توصیه دوستان اومدیم به این شرکت من که تا به حال همچین پینگ هایی رو تجربه نکرده بودم واقعا عالیه دست دوستان درد نکنه بابت راهنمایی هاشون مخصوصا فانوس دانلود هم میشه کرد (نه این که بزاری سیستم روشن بمونه ها . مثلا وقتی دارم گیم میزنم میزارم با لیمیت 20 دانلود میکنه و جالب اینجاست که پینگم رو بالا نمیبره) واقعا که مکث نت خیلی بهتر از پارس هست (بالاخره باید آدم معمولی با برادرهای ... فرق بکنه یا نه میدونین که پارس هم مثل بقیه قسمت های کشور دست کدوم ارگانه)
Last edited by babak_eivazi; 30-11-2011 at 20:37.
بلاخره این همه ISP عوض کردم باید یه تجربه هایی داشته باشم یا نه؟؟؟؟
اینم مال من
من نویزم زیاده پینگ زیاده قبلا کم بود نویزم الان شده ۸
![]()
راستی اینو همین الان پیدا کردم که روی اوبونتو خودش + چندین نرم افزار دیگه نصب بود امکانات نرم افزار رو ببینید همه چی داره
![]()
طبق تجربه خودم مشکل از سیم کوچه هست.اگه یادت باشه منم مشکل قطعی داشتم.حالا ببین بعد از تعویض سیم SNR ام چنده.
![]()
نه بابا این خط رو ۶ ماه نمیشه که گرفتیم
یعنی به این زودی سیمهاش کهنه شده که باید عوض بشه
با اون حساب اون یکی خط که چندین ساله هست باید الان کار نمیکرد دیگه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)