یه مدل MSI بود که مانیتور 16 داشت تقریبا از نظر قطعات هم خوب بود
مدلش فکر کنم VE620 بود.قیمتش هم حدود 1200 باید باشه
یه مدل MSI بود که مانیتور 16 داشت تقریبا از نظر قطعات هم خوب بود
مدلش فکر کنم VE620 بود.قیمتش هم حدود 1200 باید باشه
جدی ؟!!! ولی من هم دیروز زنگ زدم گفت تا 2 - 3 روز دیگه میاد .
اتفاقا به من گفت اومدنش خیلی نزدیک شده . احتمال داره که این هفته بیاد به نظرم .
اگه نیومد این هفته منم احتمالا میرم یه چیز دیگه میگیرم .
منم چندتا از نمايندگي ها زنگ زدم يكي گفت نمياد يكي مي گفت 2 3 روز ديگه مياد يكي گفت فردا بيا بگير با قيمت 1700 هر كس يه چيزي ميگه معلوم نيست چه خبره من كه موندم چيكار كنم
Last edited by sat_mah_sat; 23-08-2009 at 14:53.
یا با گمرک مشکل دارن که هی امروز فردا می کنن
یا قیمت 1225 رو دیدن گفتن نیاریم گرون بشه بعد بفروشیم
می خوام بدونم که رم کارت گرافیک ati 4650 برای نوت بوک vaio fw46gj/b چیه؟
آیا GDDR3 هست؟
ممنون
بین این دو مدل کدوم رو برای کار با نرم افزارهای سنگین مهندسی پیشنهاد می کنید ؟
Dell Latitude E6400
و
Sony FW -390 NOB
با توجه به اینکه ظاهر سونی FW -390 NOB خیلی شیک تره از Dell
و نظرتون در مورد سری های Dell-XPS چیه ؟ (M1530/M1330/1340/1640)
ای بابا شما هنوز نخریدی؟ پس راست میگفتی که هر دفه میری و میگه 10روز دیگه!
من که به کل بیخیالش شدم و fw490DFB خریدم که تا حالا خیلی رازی هستم. اون اولش می خواستم fw46 بخرم فقط برای صفحه نمایشش بود !چون بلوری وسم اهمیتی نداشتا و نداره......اما وقتی دیدم کیفیت صفحه نمایش هر دو مدل دقیقا یکیه و فقط dpi مدل fw46 بالاتر کلا بیخیال شدم.
بلخره مدل fw490DFB هم هارد بهتر و پرسرعت تری داره
هم ویندوز ویستا بیزینس داره که حداقل 50دلار از مدل homeP گرونتره، تازه قابلیت آپگرید رایگان به ویندوز سون هم داره!البته چه جوری باید آپگریدش کنما دیگه نمی دونم
باتری مدل 490dfb هم حداقل یه ساعت بیشتر بهت شارژ میده!باتریش نصبت به fw45 که سی پی یو سری p داره و هارد 5400 و مشخصات پایین تری داره 40دقیقه بیشتر شارژ میده چه برسه به FW46 که تازه صفحه نمایشش از نوع ECO نیست و خیلی بیشتر مصرف داره.
اگه قراره مدل fw46 با قیمت 1700 وارد بازار بشه که دیگه به نظر من واقعا نمی ارزه و fw490DFB با قیمت حدودی 1650 از هر نظر خیلی بهتر میشه!(البته این یه نظر شخصیه!)
این دل1640 هم که اینگاری نمیخواد بیاد! شرکت اریس همون مدل قبلی را با سی پی یو t9600 اورده و 100 تومن کشیده رو قیمت!!!در صورتی که اینتل قیمت t9600 و t9400 دقیقا یکی کرده و t9400 دیگه استفاده نمیشه!اگه اینجوری باشه 1640 جدید قیمتش به 1900 میرسه که واقعا بی انصافیه!
Last edited by biostar; 23-08-2009 at 18:07.
به لپ تاپ هایی با این خصوصیاتی که شما گفتید استوک گفته میشه.
ریفربیشد ها لپتاپ هایی هستند که به علت عیب ظاهری از چرخه ی فروش عادی شرکت خارج میشن و با درج ریفربیشد روی کارتن هاشون به قیمت ارزون تری ( تقریبا نصف قیمت ) وارد بازار میشن که البته توی ایران اینجوری نیست و معمولا به عنوان لپتاپ نو به فروش میرن![]()
مثه اینکه وارد شده . چون من اینجا از نمایندگی اصفهان ایران رهجو که پرسیدم گفت اومده و موجوده .
فردا هم قراره قیمتشو بم بده .... .
دوستان من هم امروز رفتم fw46 بگيرم گفت ديگه نمياد ولي حالا يه يك هفته ديگه زنگ بزن شايد بياد.
دوستان خواهشن به محض اينگه اومد اگه خبردار شدين يه ندايي هم به ما بدين.
09151642074
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)