با سلام دوستان من از کسپر استفاده میکنم ولی سرعت دانلودم رو کاهش میده میخواستم ببینم جاییش هست غیر فعال کنم اذیتم نکنه؟مثل scan web http traffic در بعضی آنتی ویروسها
با تشکر
با سلام دوستان من از کسپر استفاده میکنم ولی سرعت دانلودم رو کاهش میده میخواستم ببینم جاییش هست غیر فعال کنم اذیتم نکنه؟مثل scan web http traffic در بعضی آنتی ویروسها
با تشکر
بازم نشد . وقتی در قسمت activate commercial version سریال 11111-11111-11111-1111x رامینویسم صفحه کانکت شدن به اینترنت باز میشود و آن را کنسل میکنم سپس صفحه اکتیویت کی باز میشود ووقتی آدرس کی را میدهم ارور object not found را میدهد . با سریال شما هم امتحان کردم نشد . در ضمن قسمت آپدیت آن هم غیر فعال است شاید بخاطر اینکه اکتیویت نشده .
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
Last edited by gmd; 31-05-2011 at 11:02.
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition
این چیه فرقش چیه ؟
از کجا میشه گیرش اورد ؟ ارزششو داره ؟
نسبت به : Kaspersky Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون از شما مشکل با roll back حل شده ، البته با یه بار ریستارت کردن![]()
با دروود
دوستان،و اساتید گرامی،من زمانی که از اینترنت بیسیم دانشگاه استفاده می کنم،می توانم از چیز میز نیز استفاده کنم اما زمانیکه با ADSL می خواهم از چیز میز استفاده کنم امکان دیدن سایت ها نیست..(همانگونه که پیشتر هم گفتم!)
منم همیین مشکل رو دارم!!!!
تو فایروال تراست هم کردم ولی اصلا send و receive نداره!!!
چیکار کنم؟؟؟
نوشته شده توسط ناخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مشکل دارم امیدوارم بتونید واسم حلش کنید .
من outlook express 2007 دارم که اینترنت سیکیوریتی 8 روی کامپیوتر هست وقتی نامه برایم می آید یه پیغام میده مبنی بر پاک کردن یا دریافت نامه از فیلتر اسکن.
خوب سوال من اینجاست چتور میشه نامه هایی که با کاسپر پاک می کنیم رو برگردوند .
باتشکر
دانا
یعنی واقعا کسی نیست در این مورد چیزی بدونه !!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من یه بار کاسپرو با کرک 2048 روزه کرک کردم بعد آپدیت دیگه بالا نمیاد !! آنیستال هم نمیشه و فقط Repair میشه !! بعد از ریپیر باز همون آشه و همون کاسه خراب میشه و بالا نمیا د
دروود
مشکل اینجا است که من پینگ هم دارم!اما هیچ پروتوکلی کار نمی کنه!تنها و تنها می تواتن با استفاده از turbo در اپرا وبگردی نمایم!!اما پرسش اینجا است که چرا کسپر اگر ایردی بر شبکه چیز میز دارد،زمانیکه با اینترنت بیسیم کار می کنم هیچ مشکلی نیست؟؟!![]()
من هم منتظر جواب هستم . قسمت آپدیت آن هم غیر فعال است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)