تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 955 از 1045 اولاول ... 4558559059459519529539549559569579589599651005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,541 به 9,550 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بسیار ممنون
    من تونستم بخش های جدا ایجاد کنم و هر کدوم رو جداگانه شماره گذاری کنم . اما میخوام در کنار شماره ها ( سمت راست و بالای صفحه ) عنوان هر بخش رو هم بنویسم . لطفا راهنمائی کنید . خیلی عجله ای و ضروری است لطفا کمک کنید .
    ببینید دوست گرامی شما باید بین مدل های مختلفی که برای بخش هدر هست اونی رو انتخاب کنید که هم شامل عنوان هست هم شماره صفحه مثل این مدلی که من دورش خط کشیدم با رنگ قرمز
    موفق باشید

2. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درود.
    1-توی ورد 2013 واسه فارسی کردن اعداد غیر از تغییر گزینه ی نامبرینگ به کانتکت کار دیگه ایی باید بکنیم چون فارسی نمیشه (شمار ی ضفحه ها را گذاشتم هالا فارسی نمیشه)
    2-فاصله ی های زیر بین خطوط چرا فرق میکنه تنظیمی داره چطوری

با سپاس
    فقط در مورد سوال دومتون ابتدای این خطی که فاصلش غیر عادیه((مثلا دراین مورد قبل از کلمه "باید")) اینقدر بک بزنید تا برسه به انتهای خط قبل، حالا دوباره اسپیس بزنید تا جایی که بره خط بعدی
    شاید بخشی از متن هنگام نوشتن در حالت نرمال نوشته شده و بخش دیگر وقتی نوشته شده که No space فعال بوده((دراین حالت فاصله سطرها مختلف خواهد شد))

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت عزیزان محترم
    دوستان من یه جدول داشتم حدود 100 صفحه ای میشه.اینجا به یه مشکلی برخوردم اونم اینه که میخواستم که سر ستون جدولم تو همه صفحه ها بیاد
    به عنوان مثال: بالای جدول که نوشتم نام-نام خانوادگی-کد ملی.... همه اینها توی صفحه بعدی دیده بشن تا طرفی که میخواد پر کنه بدونه چه مشخصاتیو باید بزنه.
    واقعا ممنون میشم اگه کسی تو این مورد منو راهنمایی کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خدمت عزیزان محترم
    دوستان من یه جدول داشتم حدود 100 صفحه ای میشه.اینجا به یه مشکلی برخوردم اونم اینه که میخواستم که سر ستون جدولم تو همه صفحه ها بیاد
    به عنوان مثال: بالای جدول که نوشتم نام-نام خانوادگی-کد ملی.... همه اینها توی صفحه بعدی دیده بشن تا طرفی که میخواد پر کنه بدونه چه مشخصاتیو باید بزنه.
    واقعا ممنون میشم اگه کسی تو این مورد منو راهنمایی کنه.
    هنگامی که جدول طولانی داریم و برای هر صفحه باید ردیف عنوان را تکرار کنیم تایپ عنوان خسته کننده است برای اینکار فقط کافی است ردیف عنوان را از صفحه اول انتخاب کرده
    به منوی layout رفته گزینه repeat header rows را انتخاب کنید می بینید پس از اتمام صفحه و رفتن به صفحه بعد، ردیف عنوان در صفحه بعد هم تکرار می شود

7. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چطور میشه اسم استایلو عوض کرد منظورم مثل اینه:

میخوام به فارسی مثلا بنویسم فصل . تو قسمت modify که میرم نام heding عوض میشه ولی من میخوام اسم ccde عوض بشه به فصل.
    استایل جدید هم که میسازم نمیشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

آیا راهی افزایش سطر اکسل از 1.000.000 به 1.000.000.000 دارید؟
    من مسئول داده های هواشناسی استان یزد هستم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام

وقتی روی فایل ورد 2013 از قسمت file/info/protect ..
    رمز روی فایل ورد گذاشتیم
    چطوری بعدا اون رو حذف یا تغییر بدیم؟
    در موقع ذخیره، کنار دکمه Save یک گزینه هست، به اسم Tools، روش کلیک کنید و گزینه General Options رو کلیک کنید. اونجا میشه تغییر داد.
    سلام
    در کامپیوتر یکی از دوستان تایپ اعداد با مشکل مواجه شده است و به جای تایپ اعداد ، "بسم الله" درج می شود.
    با تغییر فونت هم نتیجه ای حاصل نشد!
    به احتمال زیاد یا ویروسی شده، یا زبان و فونت اصلی ویندوز عوض شده. این اتفاق فقط توی آفیس میفته یا تو ویندوز هم هست؟

سلام دوستان
    مشکلی دارم که رفته روی اعصابم. چرا توی تایپ فارسی با تایپ گیومه " " ، فونت می ره روی Times New Roman ؟ راهی برای حلش هست؟
    تغییر فونت در مواقعی اتفاق میفته که اون کاراکتر خاص مثلا " یا > یا | یا ... تو فونت مورد استفاده تعریف نشده باشند یا اگر تعریف شدن، کد استانداردشون نیست.

جواب سوال اولتون:
    اول طبق شکل زیر توی option وردتون برین:

حالا از منوی Advanced گزینه ی numeral را روی system تنظیم کنید. ( arabic: اگر عدد انگلیسی هم تایپ کنید عدد رو فارسی نشون می ده. Contex: اگه عدد را فارسی هم تایپ کنید انگلیسی نشون میده. system: هر طوری که عدد را تایپ کنید عدد را به همون زبانی که تایپ کردین نشون می ده)

جواب سوال دومتون:
    راستش من اصلا متوجه سوالتون نشدم! خب قبل از هر فصل عنوانشو تایپ کنیددیگه. چه ربطی به فهرست داره؟

جواب سوال سومتون:
    شما جدولی 1 در 2 را بکشید و از قسمت design بالای صفحه این تم را به جدولتون بدین.

نکته بسیار مهم: در ادامه جواب سوال اولتون باید بگم، شما اگر تنظیمات وردتون را روی system هم بذارین فقط توی ورد خودتون اعداد را فارسی می بینید. اگر این ورد را روی کامپیوتری دیگه باز کنید که تنظیماتش مثلا روی contex باشه اونوقت اعداد را انگلیسی نشون می ده. پس اگر خواستید این متنتون را جایی دیگه پرینت بگیرین حواستون باشه تنظیمات وردش طوری باشه که اعداد رو فارسی نشون بده
    من روی Context که میذارم درست میشه...
    برای اعداد فقط فارسی که جالب هم نیست، باید روی Hindi بذارید.

سلام خیلی ممنون که سوالا رو جواب می دینا- خود من کلی ازپست هاتون چیزی یاد گرفتم-

بله-این موارد متعلق به ورد ورژن 2010 هست هم روی سیستم XP هم 7
    ازبین موارد بالا مورد اولی خیلی اذیت می کنه هم روی ویندوز 7 این مشکل هست هم ویندوز XP یعنی اگر دفعه اول افزونه بابیلوون رو طبق عکس ریمموو کنم تا وقتی سیستم روشن باشه ، تنظیماتش اوکی می مونه اما اگر ریستارت شه یاخاموش شه باز مجدد باید انجام میدم
    البته سایر تنطیماتی که توی ورد انجام بدم همه ذخیره می مونه به جز همین مورد حذف افزونه ها !! اگر راه حلی هست لطفا بگید مرسی
    یعنی همه ی افزونه هایی که تو ورد فعال شدن، قابل دستکاری نیستن؟
    من بابلیون رو ندارم، شاید بشه توی خود بابیلون افزونه اش رو غیرفعال کرد.

سلام
    1- جای جدولها در متن جابه جا می شود و روی نوشته ها می افتد.
    با عرض سلام و خخسته نباشید

راستش من به یک مشکل توی ورد برخوردم که نمیدونم چجوری حل میشه.
    من یه متن دارک که شامل یک سری جدوله که قبلا خودم اونا رو توی ورد تایپ کردم حالا که فایل رو باز کردم می بینم جای جدولا عوض شده و خودشون رفتن روی متن سطرهای بعد نشستن.چکار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
    بازم ممنون
    چطور؟ قابلیت تغییر روش قرارگیری در متن برای جدولها تعریف نشده. همیشه جدولها In Line with Text هستن و نمیشه کاریشون کرد.
    مطمئنید جدول بصورت عکس وارد نشده؟

سلام
    من میخوام یک فایل ورد رو بصورت زیر شماره گذاری کنم :
    صفحه اول تا دهم با حروف الفبا و در زیر صفحه
    صفحه 10 تا 50بالا سمت چپ با عدد ( سمت راست عنوان داره و هر ده صفحه عنوان عوض میشه)

لطفا راهنمایی کنید . خیلی ضروری هست .
    بسیار ممنون
    من تونستم بخش های جدا ایجاد کنم و هر کدوم رو جداگانه شماره گذاری کنم . اما میخوام در کنار شماره ها ( سمت راست و بالای صفحه ) عنوان هر بخش رو هم بنویسم . لطفا راهنمائی کنید . خیلی عجله ای و ضروری است لطفا کمک کنید .
    شما کافیه فقط روی Header ابتدای هر بخش کلیک کنید و گزینه ی Linked to Previous مثل عکس زیر رو در اون صفحه غیرفعال کنید تا ارتباط قطع بشه و بتونید در هر بخش تنظیمات و یا نوشته های مختلفی اعمال کنید:

درود.
    1-توی ورد 2013 واسه فارسی کردن اعداد غیر از تغییر گزینه ی نامبرینگ به کانتکت کار دیگه ایی باید بکنیم چون فارسی نمیشه (شمار ی ضفحه ها را گذاشتم هالا فارسی نمیشه)
    2-فاصله ی های زیر بین خطوط چرا فرق میکنه تنظیمی داره چطوری

با سپاس
    در مورد اول، برای فقط فارسی نویسی (حتی در متن انگلیسی هم عدد فارسی بشه) باید Numbering رو روی Hindi بگذارید.
    مورد دوم یا اون چیزی هست که کاربر Atghia گفتن، یا اون خط Enter زده و پاراگراف جدیدی هست... در ضمن مثل اینکه متن هنوز Left to Right هست، چون نقطه اول خط ظاهر شده. اول تمام متن رو ادیت کنید و کامل فارسی کنید بعدش به رفع مشکلات احتمالی بپردازید.
    اگر تمام متن استایل Normal هست، ممکنه با تغییر یکی از تنظیمات زیر مشکل حل بشه:
    فعال کردن گزینه زیر

یا
    فعال/غیرفعال کردن گزینه زیر:

آیا راهی افزایش سطر اکسل از 1.000.000 به 1.000.000.000 دارید؟
    من مسئول داده های هواشناسی استان یزد هستم
    سلام
    شما سوالتون رو در تاپیک اکسل بپرسید، احتمالا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام و مرسی که جواب دادین
    1-چند عدد فایل ورد هست و فواصل محتلف ار از اطراف صفحه
    هر کدام با تنظیمات خاص برای margine
    فرض کنین فایل اول فاصله هاش از چپ و پایین و 3 سانت از راست و بالا 5 سانت باشع
    فایل دوم فاصله هاش ازپایین 1 سانت ازبالا 2 سانت ازچپ و راست 3.5 سانت

موقغ کپی فایل دوم در فایل اول (ادغام)، تنظیمات فواصل صفحه حفظ نمیشه
    موقع ادغام وقتی یک متن رو در متن دیگر انتخاب و کپی می کنم فقط متن انتخاب می شه در فایل مقصد هم keep source formatingمیزنم اما فقط فونت متن حفظ می شه اما مثلا فواصل صفحه حفظ نمیشه
    راه حل هایی هست مثل object-- add text
    اما خوب نبود چون فرمت رو حفظ نمی کنه
    چه کنم که بعد ادغام مارجین های اولیه فایل ها حفظ شه به همراه سایر تنظیمات صفحه و همه چی

2-یک فایل ورد هست که footnoteدارم ایا میشه به روشی فونت و اندازه مطالب اصلی رو تغییر داد طوری که پاورقی ها ثابت در صفحه های فعلی شون بمونن و با تغییر اندازه فونت یا اندزه ما بین صفحات جابه جا نشن؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان راحت ترین روش برای درست کردن فهرست برای یه پایان نامه داخل ورد چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان راحت ترین روش برای درست کردن فهرست برای یه پایان نامه داخل ورد چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •