ببینید دوست گرامی شما باید بین مدل های مختلفی که برای بخش هدر هست اونی رو انتخاب کنید که هم شامل عنوان هست هم شماره صفحه مثل این مدلی که من دورش خط کشیدم با رنگ قرمز
موفق باشید
ببینید دوست گرامی شما باید بین مدل های مختلفی که برای بخش هدر هست اونی رو انتخاب کنید که هم شامل عنوان هست هم شماره صفحه مثل این مدلی که من دورش خط کشیدم با رنگ قرمز
موفق باشید
فقط در مورد سوال دومتون ابتدای این خطی که فاصلش غیر عادیه((مثلا دراین مورد قبل از کلمه "باید")) اینقدر بک بزنید تا برسه به انتهای خط قبل، حالا دوباره اسپیس بزنید تا جایی که بره خط بعدی
شاید بخشی از متن هنگام نوشتن در حالت نرمال نوشته شده و بخش دیگر وقتی نوشته شده که No space فعال بوده((دراین حالت فاصله سطرها مختلف خواهد شد))
سلام خدمت عزیزان محترم
دوستان من یه جدول داشتم حدود 100 صفحه ای میشه.اینجا به یه مشکلی برخوردم اونم اینه که میخواستم که سر ستون جدولم تو همه صفحه ها بیاد
به عنوان مثال: بالای جدول که نوشتم نام-نام خانوادگی-کد ملی.... همه اینها توی صفحه بعدی دیده بشن تا طرفی که میخواد پر کنه بدونه چه مشخصاتیو باید بزنه.
واقعا ممنون میشم اگه کسی تو این مورد منو راهنمایی کنه.![]()
هنگامی که جدول طولانی داریم و برای هر صفحه باید ردیف عنوان را تکرار کنیم تایپ عنوان خسته کننده است برای اینکار فقط کافی است ردیف عنوان را از صفحه اول انتخاب کرده
به منوی layout رفته گزینه repeat header rows را انتخاب کنید می بینید پس از اتمام صفحه و رفتن به صفحه بعد، ردیف عنوان در صفحه بعد هم تکرار می شود
سلام چطور میشه اسم استایلو عوض کرد منظورم مثل اینه:
میخوام به فارسی مثلا بنویسم فصل . تو قسمت modify که میرم نام heding عوض میشه ولی من میخوام اسم ccde عوض بشه به فصل.
استایل جدید هم که میسازم نمیشه.
آیا راهی افزایش سطر اکسل از 1.000.000 به 1.000.000.000 دارید؟
من مسئول داده های هواشناسی استان یزد هستم
در موقع ذخیره، کنار دکمه Save یک گزینه هست، به اسم Tools، روش کلیک کنید و گزینه General Options رو کلیک کنید. اونجا میشه تغییر داد.
به احتمال زیاد یا ویروسی شده، یا زبان و فونت اصلی ویندوز عوض شده. این اتفاق فقط توی آفیس میفته یا تو ویندوز هم هست؟
تغییر فونت در مواقعی اتفاق میفته که اون کاراکتر خاص مثلا " یا > یا | یا ... تو فونت مورد استفاده تعریف نشده باشند یا اگر تعریف شدن، کد استانداردشون نیست.
من روی Context که میذارم درست میشه...
برای اعداد فقط فارسی که جالب هم نیست، باید روی Hindi بذارید.
یعنی همه ی افزونه هایی که تو ورد فعال شدن، قابل دستکاری نیستن؟
من بابلیون رو ندارم، شاید بشه توی خود بابیلون افزونه اش رو غیرفعال کرد.
چطور؟ قابلیت تغییر روش قرارگیری در متن برای جدولها تعریف نشده. همیشه جدولها In Line with Text هستن و نمیشه کاریشون کرد.
مطمئنید جدول بصورت عکس وارد نشده؟
شما کافیه فقط روی Header ابتدای هر بخش کلیک کنید و گزینه ی Linked to Previous مثل عکس زیر رو در اون صفحه غیرفعال کنید تا ارتباط قطع بشه و بتونید در هر بخش تنظیمات و یا نوشته های مختلفی اعمال کنید:
در مورد اول، برای فقط فارسی نویسی (حتی در متن انگلیسی هم عدد فارسی بشه) باید Numbering رو روی Hindi بگذارید.
مورد دوم یا اون چیزی هست که کاربر Atghia گفتن، یا اون خط Enter زده و پاراگراف جدیدی هست... در ضمن مثل اینکه متن هنوز Left to Right هست، چون نقطه اول خط ظاهر شده. اول تمام متن رو ادیت کنید و کامل فارسی کنید بعدش به رفع مشکلات احتمالی بپردازید.
اگر تمام متن استایل Normal هست، ممکنه با تغییر یکی از تنظیمات زیر مشکل حل بشه:
فعال کردن گزینه زیر
یا
فعال/غیرفعال کردن گزینه زیر:
سلام
شما سوالتون رو در تاپیک اکسل بپرسید، احتمالا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و مرسی که جواب دادین
1-چند عدد فایل ورد هست و فواصل محتلف ار از اطراف صفحه
هر کدام با تنظیمات خاص برای margine
فرض کنین فایل اول فاصله هاش از چپ و پایین و 3 سانت از راست و بالا 5 سانت باشع
فایل دوم فاصله هاش ازپایین 1 سانت ازبالا 2 سانت ازچپ و راست 3.5 سانت
موقغ کپی فایل دوم در فایل اول (ادغام)، تنظیمات فواصل صفحه حفظ نمیشه
موقع ادغام وقتی یک متن رو در متن دیگر انتخاب و کپی می کنم فقط متن انتخاب می شه در فایل مقصد هم keep source formatingمیزنم اما فقط فونت متن حفظ می شه اما مثلا فواصل صفحه حفظ نمیشه
راه حل هایی هست مثل object-- add text
اما خوب نبود چون فرمت رو حفظ نمی کنه
چه کنم که بعد ادغام مارجین های اولیه فایل ها حفظ شه به همراه سایر تنظیمات صفحه و همه چی
2-یک فایل ورد هست که footnoteدارم ایا میشه به روشی فونت و اندازه مطالب اصلی رو تغییر داد طوری که پاورقی ها ثابت در صفحه های فعلی شون بمونن و با تغییر اندازه فونت یا اندزه ما بین صفحات جابه جا نشن؟
مرسی
سلام
دوستان راحت ترین روش برای درست کردن فهرست برای یه پایان نامه داخل ورد چیه ؟
سلام
دوستان راحت ترین روش برای درست کردن فهرست برای یه پایان نامه داخل ورد چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)