حتما از اطلاعاتتون بکاپ داشته باشید
یک اسکن معمولی بدون تعمیر دوباره انجام بدید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه
فرمت سطح پایین هم میتونه برای هاردتون مناسب باشه یا wipe کردن
حتما از اطلاعاتتون بکاپ داشته باشید
یک اسکن معمولی بدون تعمیر دوباره انجام بدید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه
فرمت سطح پایین هم میتونه برای هاردتون مناسب باشه یا wipe کردن
سلام دوست عزیز شما می توانید
از منوی استارت / Run را اجرا کنید سپس در قسمت run ، آدرس CMD را تایپ کنید و OK کنید.
بعد از انجام این کار یک صفحه مشکی رنگ باز می شود . بصورت نرمال یک آدرس در آن دیده می شود. در همان کارکتر اول درایو خود را انتخاب کنید مثلا اگر درایو مورد نظر شما F است تایپ کنید: :F و اینتر کنید. سپس شما پیغامی مانند .:f می بینید ، که باید دستور chkdsk را تایپ و سپس اینتر کنید بعد از چند لحظه کار تمام می شود و درایو شما قابل دسترس خواهد شد. اگر این متد کار ساز نشد به من خبر بدهید تا راه حل های دیگر را هم تست کنیم.
موفق باشید
------------
سلام وقتی هارد اکسترنالمو میزنم به کامپیوتر توی دیوایس منینجر اسمش میاد اما توی مای کامپیوتر نمیاد اسمشم adata hv610 ممنون میشم بگید مشکل از کجاست مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abolfazlwest72; 26-11-2014 at 22:43.
اینقدر نشستی دانلود کردی , کردی که دیگه هاردت هم کم آورد ...
---
ابولفضل خان . شما احتمالا تازه ویندوز عوض کردی , یا هر چیز , هارد هم چون پورت یو اس بی 3 داره زدی به سیستم و چون درایورش رو هم نصب نکردی , سیستم هارد رو بالا نمیاره ...
یا بزن به پورت یو اس بی 2 یا هم که درایور اش رو نصب کن ...
احتمال دیگه هم اینه که شاید فضای هارد شما به صورت Unallocated در اومده ... در این حالت هارد شناسایی میشه توسط سیستم عامل ولی باید برای استفاده اقدام به پارتیشن بندی کنید ...
سلام یک عکس از disk managment سیستم بدید
سلام من هاردم یه مشکلی پیدا کرده یه صدای تیک مثل موقعی که برقا میره میده بعد دیگه کامپیوتر تشخیصش نمیده یه مقدار جابجاش میکنم باز میاد بالا ولی موقتیه الان برعکسش کردم هاردو یعنی قسمت برد و مداش رو باه بالا گذاشتم دوباهر کار کرد و اومدم این پستو گذاشتم این مشکلش چیه قبالی تعمیره؟؟؟؟هاردمم یه 500 وسترنه الان دارم اطلاعات مهممو کپی میکنم قیمت تعمیرش چقدر میشه؟
سلام از دو سه هفته پیش که هاردو برعکس گذاشتم یعنی قسمتی فلزیشو رو به پایین دیگه مشکلی نداشته و دارم استفاده میکنم این طرز گذاشتن هارد باعث خرابیش نمیشه؟؟؟قسمت برد رو به بالا و به نظرتون مشکل همون هده؟؟؟
Last edited by metallmetaller; 13-12-2014 at 15:35.
قیمت تعمیرش حدودا 40 الی 50 تومان هست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
قیمت تعمیرش حدودا 40 الی 50 تومان هست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)