ببین من مشکلم علاوه بر اون 15 تمن فعال سازی یه چیز مهم دیگست که من نمیتونم صبر کنم کلا طاقت صبر کردنو ندارم من اوایل دانلود محدود داشتم سرعت اندیشم همینجور که میدونی قدیما شاتلو شبا میزاشت تو جیبش و .....ولی بازم 5 گیگ سر 20 روز تموم میشد حالا خودت حسابشو بکن مصرف من چطوریه
از نظر خودم بالا نیست ولی اینجوریه دیگه
بابا تو جیگر شیر داری یا گنج قارون که با ایرانسل میرفتی دانلود میکردی ؟
.gif)
مادربرد کاملا سخت افزاریه و کاریشم نمیشه کرد مگه از بایوس بخوای ولتاژ و فرکانس رم و پردازنده و گرافیکو پایین بیاری که باید وارد باشی
تازه وادم باشی مثلا بخوای گیم بزنی دوباره باید بری همشو از بایوس برگردونی که دردسره
مال من فقط با تعویض دگمه نرم افزاری مصرف میشه این کارو کرد
اگه 7 داشته باشی تا حدودی مصرف انرژیتو با انتخاب حالت زیر نرمال میتونه پایین بیاره
در مورد تلوزیون نه عمرا بشه دید مگه کانالای ایرانو بقیش داستان بافرینگه و .....
سیستم من نزدیک به High - End بود ولی کاملا نه
و در ضمن هر چی سیستم ضعیف تر باشه برای دانلود بهتره
من دلم میسوزه بیچاره سیستمم 24 ساعته روشنه
.gif)
کلا اعصابم بهم ریختست همش دنبال جمع کردن یه سیستم پنتیوم تری با 60 تا 70 تمنم که هر بلایی سرش بیاد دلم نسوزه پول تو دستو بالم نیست
مثلا مادربرد من این قابلیتو داره که قبل از لود بایوس اون بیب اول که میزنه میشه هم باهش وبگردی کرد با تمام چترها چت کرد
با اسکایپی باهاش صحبت کرد عکس تماشا کرد و تو کل درایوا رو گشت کلا کار نداشته باشی با سیستم برای وبگردی و چت لازم نیست منتظر لود ویندوز بشی بعدشم بوکمارک میکنی سایتای دلخواهتو تا تو ویندوز رفتی خودکار با فایرفاکس و اکسپلورر بخونیش
کارت گرافیکمم 5870 هستش با یه پردازنده 7500
تو بودی دلت نمیسوخت 24 ساعته روشنش بزاری ؟
فعلا که چیزیش نشده
.gif)
ولی چون دوسش دارم نگرانشم
......................
خوشبحالت تو خونه دانشجویی هستی منم اگه کمتر درس میخوندم تو خونه دانشجویی حالا بودم و از هفت دولت آزاد چه کنم همش شهر خودم قبول میشم
مثلا زاهدانی سیستان بلوچستانی
.gif)