واقعا از این خبر ناراحت شدم از اونجایی که عاشق نیستلروی هستم![]()
واقعا از این خبر ناراحت شدم از اونجایی که عاشق نیستلروی هستم![]()
منم همینطور، واقعا تو همین سه فصل گل کاشت، اما دیگه پیر شده و زود به زود مصدوم میشه...
كلي گشتم تا اين رو پيدا كردم
حالا عيبي نداره دي:
لیست مربیان فلورنتینو پرز کم کم دارد به آخرین نفر می رسد.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
مانوئل پلگرینی دوباره به لیست مربیان رئال مادرید بازشگته و به نقل از روزنامه AS، احتمال این که پلگرینی به رئال مادرید بیاید زیاد است.
خیلی ها معتقدند که پلگرینی هنوز برای هدایت یک باشگاه بزرگ کم تجربه است اما خورخه والدانو، مشاور اول پرز معتقد است که این مربی شیلیایی می تواند یک آرسن ونگر جدید باشد. والدانو مدتی است که مذاکرات گسترده ای را برای به خدمت گرفتن پلگرینی آغار کرده و درصدد است تا پرز را راضی کند که وی بهترین گزینه است.
پرز در پروژه آرسن ونگر شکست خورد و مطمئن است که اگر پیشنهادش را هم بهتر کند باز هم ونگر آرسنال را تکر نمی کند.
پلگرینی که به عنوان یک گرینه جایگزین در لیست قراردارد چرا که به نقل از مطبوعات لیست پرز از مملو از مربیان بزرگی است که خیلی دوست دارند در پروژه پرز شرکت کنند. نماهایی همچون خوزه مورینیو، کارلو انچلوتی و مشکل لادروپ همگی در این لیست بلندبالا حضور دارند اما یا هنوز علاقه خود را عمومی نکردند یا اینکه هنوز قراردادی به آنها پیشنهاد نشده است.
پرز قصد دارد قبل از شروع نقل و انتقالات و همینطور انتخابات باشگاه مربی خود را انتخاب شده داشته باشد تا بتواند با استفاده از اسم مربی بازیکنهای مورد علاقه اش را براحتی جذب کند.
با اعلام انصراف ادواردو گارسيا تنها رقيب فلورنتينو پرس، انتخابات رياست رئال مادريد رسما تك نفره شد.
صلاحيت نامزدي گارسيا در اين انتخابات از سوي اعضاي هيات مديره و نمايندگان مردم در سازمان انتخابات اين باشگاه رد شد.
علت رد شدن درخواست گارسيا در بيانيه مقامات رئال مادريد كه از سوي مسئولان برگزاري انتخابات منتشر شده ناكافي بودن رقم تضمين مالي وي عنوان شده است.
به اين ترتيب تنها كسي كه توانسته نظر هيات مديره را جلب كند و با تضمين مالي كافي قدم در انتخابات بگذارد فلورنتينو پرس است كه به احتمال فراوان راي اعتماد مردم را نيز كسب خواهد كرد.
انتخابات رئال مادريد 24 خرداد و به صورت اينترنتي برگزار مي شود.
اینتر شاید برای نگاه داشتن مدافع برزیلی خود دردسر داشته باشد.
سایت گل- داگلاس مایکون گفته دوست دارد در اینتر بماند ولی مدیر برنامههای او گفته شاید پیشنهاد رئال مادرید او را وسوسه کند. با وجود آن که قرارداد این بازیکن برزیلی در سال 2013 به پایان میرسد، باشگاههای بزرگ بسیاری در اروپا خواهان او هستند.
نماینده او هم به شایعات دامن زده. چند روز پس از آن که مایکون گفته بود حس میکند باید در اینتر بماند چون آنها به او فرصت حضور در فوتبال ایتالیا را دادهاند، آنتونیو کالیندو مدیر برنامههایش گفته: «اسم نمیبرم ولی چند باشگاه به دنبال او هستند. رئال مادرید؟ نمیگویم نه.»
سفیدپوشان ماه بعد انتخابات ریاست خود را برگزار میکنند و فلورنتینو پرس، برنده احتمالی انتخابات از طرفداران مایکون است. اما مایکون اخیرا گفته 100 درصد در اینتر خواهد ماند.
البته پرز خودش گفته تا موقعی که من نشدم رئیس همه خبرها شایعه هستن.
تاکید میکنم همه خبرها! از مربی گرفته تا بازیکن.
بزارید پرز بیاد اونموقع ببینید وقتی دست رو بازیکنی میزاره چجوری با کله میاد.
خدا بگم این ا اس و مارکا رو چکار کنه که این شایعات رو درست میکنن.
سلام بچها:
این پست رو میدم نگید نیستی
چطورین بچها خوبین؟
در مورد نیستلروی فکر نکنم بره
پرز عزیزم که در انتخابات به تنهای باقی مونده و چه رای بگیرن چ نگیرن برندس.
با اومدنش که صد در صد شده
باید اینده روشن ولی کمی تا قسمتی مبهم رو واس باشگاه دید.
اگه یه مربی خوب هم گیرمون بیاد نونمون تو روغنه
نه بابا؟: دی
اره والا
اول که انیوا کناره گیری کرد ازرقابت با پرز
و دیروز هم گارسیا کناره گیری کرد
و در عرصه رقابت فقط پرز مونده
حالا فکر میکنید کی برنده میشه دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)