خیلی باحالی اونی
واسه همه چیز یه چیزی داری که بگی..
خیلی باحالی اونی
واسه همه چیز یه چیزی داری که بگی..
اگربازی رابه دقت تجزیه وتحلیل کنی همینو متوجه می شی این که منیعی شعوردرست وحسابی نداره بعدازدوتادریبلی که زدوشوتی که به دروازه زدکامل می تونستی متوجه بشی تواون صحنه بایک پاس به بغل می تونست موقعیت عالی برای جان واریو درست بکنه .همین موقعیت برای جانواریو پیش اومد ودریک موقعیت سخت تر یک پاس خیلی قشنگ به مجتبی داد وتبدیل به گل دوم استقلال کرد.سیاوش هم درگلهای اول وسوم خیلی خوب کارکردحتی یک پاس طلایی دیگه هم داد واون آرش گل نزن کوبید توپای مدافع
بذار دست نوشته های امیر قلعه نوعی راامشب بذارم دوتاشو بعد
![]()
هفته یازدهم لیگ برتر /
جشنواره گل همدان به سود آبی ها تمام شد / صعود یک پله ای استقلال
تیم فوتبال استقلال با پیروزی پرگل برابر پاس همدان علاوه بر کسب سه امتیاز ، طلسم نبردن در خارج از تهران را نیز شکست.به گزارش خبرنگار مهر، هفته یازدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور عصر امروز با دیدار تیم های پاس همدان و استقلال تهران در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد. در این دیدار که به قضاوت محسن ترکی و در حضور بیش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد، تیم فوتبال استقلال موفق شد نیمه اول را با تنها گل دقیقه 29 علی علیزاده به سود خود به پایان برساند.
در شروع نیمه دوم تیم فوتبال پاس همدان در دقیقه 48 توسط محمد غلامی به گل تساوی دست پیدا کرد اما درخشش مجتبی جباری و سیاوش اکبرپور در این نیمه پیروزی را نصیب شاگردان امیر قلعه نویی کرد. استقلالی ها در نیمه دوم دو بار در دقایق 72 و 74 توسط مجتبی جباری و یک بار در دقیقه 90 توسط آرش برهانی به سه گل دیگر دست پیدا کردند.
در حالیکه این دیدار پنج دقیقه وقت اضافه در نیمه دوم داشت حنیف عمران زده موفق شد در دقیقه 94 دومین گل پاس همدان را به ثمر برساند اما در پایان این استقلال بود که با پیروزی 4 بر 2 خود را به صدر جدول نزدیک کرد.
در این دیدار محسن ترکی به محمدرضا مامانی ، جوزف ادیشون ، اویس کردجهان و اسماعیل نظری از پاس همدان و حسین کاظمی و خسو حیدری در استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال با این پیروزی 18 امتیازی شد و با یک پله صعود به رده چهارم جدول رده بندی صعود کرد. این نخستین پیروزی خارج از خانه این فصل استقلال بود. این تیم در سه دیدار قبلی که در خارج از خانه برگزار کرده بود برابر تیم های صباباتری ، پگاه گیلان و مس کرمان شکست خورده بود.
تاریخ انتشار، تهران: ۱۶:۵۷ , ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
حجازى: اى كاش قطبى هیچ گاه به پرسپولیس باز نمى گشت
تهران IranSport.Net - ناصر حجازى: سرمربى پیشین استقلال طى اظهار نظرى گفت: اى كاش قطبى هیچ گاه به پرسپولیس باز نمى گشت تا همیشه براى هواداران این تیم یك اسطوره باقى مى ماند. وى همچنین خاطر نشان ساخت: قطبى مربى بسیار با فرهنگى است و شخصا از انتقاد هایى كه به او مى شود ناراحت هستم و اى كاش او در این فصل به فوتبال ایران باز نمى گشت تا به اسطوره اى در میان هواداران تبدیل شود. وى افزود: پرسپولیس در خط دفاع بسیار ضعیف است و به عقیده من قطبى باید ۳ دفاع بازى كند. مطمئناً با پتانسیلى كه در خط دفاع پرسپولیس وجود دارد این تیم با ۳ دفاع به راحتى مى تواند استحكام خود را باز یابد. وى با اشاره به عملكرد خوب رحمتى در دیدار مقابل كره شمالى تصریح كرد: رحمتى در اوج آمادگى قرار دارد. به عقیده من او بهترین دروزاه بان آسیاست و امیدوارم این بازیكن با اخلاق همیشه در اوج بماند و به عنوان سومین دروزاه بان بزرگ تاریخ ایران مطرح شود.
تاریخ مخابره پیام:سه شنبه 30 مهر 1387
خبرنگار: سردبیر
کد خبر:48744-1387
یکی نیست بهش بگه افشین قطبی به توچه ربطی داره
فضول همه آدمهاباید باشی .تواگربیل زن بودی باغچه خودتو بیل می زدی
بعدتوکه معتقدی مهدی رحمتی دروازه بان خوبیه چراازاستقلال کنارگذاشتیش
پیروزی پرگل استقلال تهران مقابل پاس همدان
خبرگزاری تاج: دیدار تیم های پاس و استقلال در هفته یازدهم لیگ برتر با نتیجه چهار بر دو به سود آبی پوشان تهرانی به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری تاج این دیدار از ساعت 14:45 در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد.
در نیمه اول و در دقیقه 29 علی علیزاده برای استقلال موفق به گلزنی شد. در ادامه بازی و در نیمه دوم در دقیقه 48 محمد غلامی بازیكن تعویضی پاس گل تساوی را به ثمر رساند.
در ادامه مسابقه و در دقایق 71 و 73 روی همكاری خوب بازیكنان استقلال مجتبی جباری 2 بار دروازه پاس را گشود و در حالی كه بازی در دقایق اضافه در جریان بود آرش برهانی گل چهارم را به ثمر رساند.
پاس كه در اوج ناامیدی به حملات خود ادامه می داد توانست در پنجمین دقیقه از وقت های تلف شده توسط حنیف عمران زاده به گل دوم برسد.
قضاوت این مسابقه بر عهده محسن تركی بود. وی به نظری، مامانی،ادیشون از پاس و كاظمی و حیدری از استقلال كارت زرد نشان داد.
بازیكنان پاس: سامان صفا، محمد رضا مامانی(46- محسن حمیدی)، محمد اسماعیل نظری،حنیف عمران زاده، مهرداد كریمیان، جواد شیرزاد، مجید غلام نژاد، وریا غفوری، جوزف ادیشون(77- ماریو گاربا)، پوریا قیدر(46- محمد غلامی) و اویس كرد جهان
سرمربی: وینگو بگوویچ
بازیكنان استقلال: وحید طالب لو، پیروز قربانی، پژمان منتظری، هادی شكوری(86- ابراهیم تقی پور)، میثم منیعی(86- مهدی امیرآبادی)، خسرو حیدری، حسین كاظمی، فابیو جانواریو، مجتبی جباری، سیاوش اكبرپور و علی علیزاده(79- آرش برهانی)
سرمربی : امیر قلعه نویی
عجب بازی بود ....
فرض کنید استقلال از همون هفته های اول همینجوری پیش میرفت ..... چی میشد ...
به همه تبریک میگم ......
========================
ویرایش : این جان واریو هم عجب بازی میکنه خداییش .....
معلوم نشده بهترین بازیکن بازی کیه ؟؟؟
بهترین بازیکن به نظر جباری بود.....
Last edited by Majid393; 22-10-2008 at 00:07.
من اگه باشم جای منیعی و اکبرپور رو عوض میکنم ....![]()
جانواریو و جباری تو این بازی عالی بودند.
این برهانی هم بعضی وقتا بی جا کرای میکنه ولی یه گل زد.
کلی حال کردم با این برد.میتونستیم گلهای بیشتری بزنیم.
پس از شكست پاس مقابل استقلال
بگوويچ: به قدر كافي بازيكن ندارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: وقتي به قدر كافي بازيكن ندارم، كاري از دستم برنميآيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، وينگو بگوويچ پس از ديدار مقابل استقلال تهران، اظهار داشت: استقلال را همه ديدند. اين تيم از بازيكنان متعدد و كارآمدي بهره مي برد، در حالي كه من بازيكن به قدر كافي ندارم.
وي افزود: من هم اگر بازيكنان استقلال را داشتم موفق ميشدم. نيمكت اين تيم با ما قابل قياس نيست و نمي توان بازيكنان ذخيره ما را ليگ برتري ناميد.
سرمربي كروات پاس ادامه داد: با همه اين شرايط ما فقط سه امتياز از استقلال عقب هستيم و اگر بازيكنان مصدوم ما به تيم اضافه شوند شرايط بهتر ميشود.
انتهاي پيام/
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)