با وجود گل مردود سپاهان
نبى ا... باقرى ها: من مقصرم، بهانه نمى گيرم...
در شرايطى كه كارشناسان داورى گل هاى سپاهان را مردود اعلام مى كنند اما اين نبى ا... باقرى ها مدافع بى حاشيه پرسپوليس است كه بى آنكه بهانه جويى كند خودش را در گل هاى به ثمر رسيده توسط سپاهان مقصر جلوه مى دهد. باقرى ها با اين حرف نشان مى دهد مثل بازى اش آنقدر شهامت دارد كه اشتباهش را گردن بگيرد. باقرى ها حتى حاضر نيست به نظرات كارشناسى گوش بدهد و فكرش را مشغول تحليل هاى پس از بازى كند. او مى گويد: «من مقصرم، من!» با نبى ا... باقرى ها حرف مى زنيم. مدافعى كه در بازى با سپاهان به رغم بازى خوبش در نيمه دوم اما در نيمه نخست دو بار شاهد باز شدن دروازه پرسپوليس بود و از شدت عصبانيت دست هايش را به زمين مى كوبيد.
مقابل سپاهان دو نيمه متفاوت را پشت سر گذاشتى. يك نيمه خوب و يك نيمه بد!
خودم هم قبول دارم آن بازيكن هميشگى نبودم. منتظر انتقادهاى شما بودم!
چرا منتظر بودى
به هر حال مى دانم خيلى ها دوست ندارند من مدافع پرسپوليس باشم! اين را سال گذشته و از وقتى كه در تركيب اصلى پرسپوليسجا گرفتم، متوجه شدم. خيلى ها منتظرند باقرى ها اشتباه كند تا به شدت عليه او انتقاد كنند.
اما تو با همين پرسپوليس قهرمان شدى بازى هاى خوبت در فصل گذشته را كسى از ياد نبرده است.
اين فصل احساس مى كنم خيلى بيشتر زير ذره بين هستم. وقتى پس از بازى با سپاهان از زمين بيرون آمدم. همه به سمت من هجوم آوردند. مى گفتند تو مقصرى، اما باور كنيد گل هاى سپاهان درست نبود.
امسال پرسپوليس در دفاع اصلاً روزهاى خوبى را پشت سر نگذاشته، بعد از سپهر حالا نوبت تو شده!
مدافعان پرسپوليس فقط من و سپهر نيستيم. همه بايد در دفاع شركت كنند. به نظر من اين منصفانه نيست كه فقط ما دوتا مقصر جلوه داده شويم. باور كنيد من و سپهر هفته ها است خواب نداريم...
كارشناسان هم مى گفتند گل هاى سپاهان درست نبوده به خصوص گل اول.
من به اين تحليل ها توجه نمى كنم. شايد اين طور باشد، خودم هم معتقدم گل هاى شان درست نبود. حتى گل دوم كه هيچ كس خطاى عمادرضا روى من را نديد اما باز هم من خودم را مقصر مى دانم و اين گل ها را گردن مى گيرم.
اما به طور كلى بازى بسيار دشوارى بود. شايد سخت ترين بازى پرسپوليس.
بله! همين طور است. بازى دشوارى بود. سپاهان تيم كوچكى نبود. آنها براى جبران شكست مقابل پيكان به تهران آمده بودند اما ما توانستيم نيمه دوم همه چيز را جبران كنيم. ديديد كه هم گل زديم و هم دروازه مان باز نشد.
يكى از دلايلى كه باعث شد نيمه دوم كمتر اشتباه كنيد بازى كردن تو و سپهر در مركز خط دفاع بود.
من هميشه به تصميم مربيان احترام مى گذارم اما خودم هم فكر مى كنم من و سپهر با هم هماهنگ تر هستيم. ببينيد من و سپهر كه يك فصل كنار هم بوديم، وقتى در جاى خودمان بازى مى كنيم به لحاظ ذهنى راحت تر مى توانيم دفاع را سر و سامان بدهيم...
اين پيروزى شما را در موقعيت مطلوبى قرار داد، درست است
رقيب ما فقط استقلال است فكر مى كنم امسال قهرمان ليگ از ميان اين دو تيم بيرون بيايد. امسال پرسپوليس و استقلال شرايط متفاوت ترى نسبت به سال گذشته دارند.
و درباره بازى با مقاومت
بازيكنان مقاومت خيلى مى دوند. براى همين من فكر مى كنم تيم خطرناكى است. بايد در شيراز به يك بازى فيزيكى رو بياوريم. ما محكوم به برد هستيم...