تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 955 از 2014 اولاول ... 4558559059459519529539549559569579589599651005105514551955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,541 به 9,550 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با وجود گل مردود سپاهان
    نبى ا... باقرى ها: من مقصرم، بهانه نمى گيرم...

در شرايطى كه كارشناسان داورى گل هاى سپاهان را مردود اعلام مى كنند اما اين نبى ا... باقرى ها مدافع بى حاشيه پرسپوليس است كه بى آنكه بهانه جويى كند خودش را در گل هاى به ثمر رسيده توسط سپاهان مقصر جلوه مى دهد. باقرى ها با اين حرف نشان مى دهد مثل بازى اش آنقدر شهامت دارد كه اشتباهش را گردن بگيرد. باقرى ها حتى حاضر نيست به نظرات كارشناسى گوش بدهد و فكرش را مشغول تحليل هاى پس از بازى كند. او مى گويد: «من مقصرم، من!» با نبى ا... باقرى ها حرف مى زنيم. مدافعى كه در بازى با سپاهان به رغم بازى خوبش در نيمه دوم اما در نيمه نخست دو بار شاهد باز شدن دروازه پرسپوليس بود و از شدت عصبانيت دست هايش را به زمين مى كوبيد.

مقابل سپاهان دو نيمه متفاوت را پشت سر گذاشتى. يك نيمه خوب و يك نيمه بد!
    خودم هم قبول دارم آن بازيكن هميشگى نبودم. منتظر انتقادهاى شما بودم!
    چرا منتظر بودى
    به هر حال مى دانم خيلى ها دوست ندارند من مدافع پرسپوليس باشم! اين را سال گذشته و از وقتى كه در تركيب اصلى پرسپوليسجا گرفتم، متوجه شدم. خيلى ها منتظرند باقرى ها اشتباه كند تا به شدت عليه او انتقاد كنند.
    اما تو با همين پرسپوليس قهرمان شدى بازى هاى خوبت در فصل گذشته را كسى از ياد نبرده است.
    اين فصل احساس مى كنم خيلى بيشتر زير ذره بين هستم. وقتى پس از بازى با سپاهان از زمين بيرون آمدم. همه به سمت من هجوم آوردند. مى گفتند تو مقصرى، اما باور كنيد گل هاى سپاهان درست نبود.
    امسال پرسپوليس در دفاع اصلاً روزهاى خوبى را پشت سر نگذاشته، بعد از سپهر حالا نوبت تو شده!
    مدافعان پرسپوليس فقط من و سپهر نيستيم. همه بايد در دفاع شركت كنند. به نظر من اين منصفانه نيست كه فقط ما دوتا مقصر جلوه داده شويم. باور كنيد من و سپهر هفته ها است خواب نداريم...
    كارشناسان هم مى گفتند گل هاى سپاهان درست نبوده به خصوص گل اول.
    من به اين تحليل ها توجه نمى كنم. شايد اين طور باشد، خودم هم معتقدم گل هاى شان درست نبود. حتى گل دوم كه هيچ كس خطاى عمادرضا روى من را نديد اما باز هم من خودم را مقصر مى دانم و اين گل ها را گردن مى گيرم.
    اما به طور كلى بازى بسيار دشوارى بود. شايد سخت ترين بازى پرسپوليس.
    بله! همين طور است. بازى دشوارى بود. سپاهان تيم كوچكى نبود. آنها براى جبران شكست مقابل پيكان به تهران آمده بودند اما ما توانستيم نيمه دوم همه چيز را جبران كنيم. ديديد كه هم گل زديم و هم دروازه مان باز نشد.
    يكى از دلايلى كه باعث شد نيمه دوم كمتر اشتباه كنيد بازى كردن تو و سپهر در مركز خط دفاع بود.
    من هميشه به تصميم مربيان احترام مى گذارم اما خودم هم فكر مى كنم من و سپهر با هم هماهنگ تر هستيم. ببينيد من و سپهر كه يك فصل كنار هم بوديم، وقتى در جاى خودمان بازى مى كنيم به لحاظ ذهنى راحت تر مى توانيم دفاع را سر و سامان بدهيم...
    اين پيروزى شما را در موقعيت مطلوبى قرار داد، درست است
    رقيب ما فقط استقلال است فكر مى كنم امسال قهرمان ليگ از ميان اين دو تيم بيرون بيايد. امسال پرسپوليس و استقلال شرايط متفاوت ترى نسبت به سال گذشته دارند.
    و درباره بازى با مقاومت
    بازيكنان مقاومت خيلى مى دوند. براى همين من فكر مى كنم تيم خطرناكى است. بايد در شيراز به يك بازى فيزيكى رو بياوريم. ما محكوم به برد هستيم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصاحبه
    شيرى: فراتر از ليگ بازى كرديم

بى شك بازى با سپاهان به واسطه حساسيت هاى اين چند ساله، دشوارترين بازى پرسپوليس در هفته هاى اخير بود. ديدارى كه خود پرسپوليسى ها هم با حالتى خاص درباره اش صحبت مى كنند و از سختى اش مى گويند. مثل مجتبى شيرى كه مى گويد: «از آنجايى كه بازيكنان سپاهان براى ارائه فوتبال انتقامى قصد جبران از دست دادن قهرمانى فصل گذشته را داشتند پيش بينى چنين بازى سختى را مى كرديم اما ما براى عقب نماندن از صدر جدول با تدابيركادر فنى در نيمه دوم حركات تهاجمى را در دستور كار خود قرار داديم كه روى شوت غير قابل مهار نيكبخت به گل هم رسيديم.» شيرى در اين بازى دايم تغيير پست مى داد و حتى به عنوان مدافع ميانى هم بازى كرد. خودش در اين باره مى گويد: با بيرون رفتن آتسوى و حضور حيدرى در دفاع راست به خواست قطبى در دفاع ميانى بازى كردم و مشكلى با اين مسأله ندارم.
    او با اشاره به تناقص در خط دفاعى ادامه مى دهد: عدم تمركز و شرايط بازى سبب اشتباهات فردى بازيكنان ما در خط دفاعى مى شود كه مطمئنم در بازى هاى آتى اين نقيصه كاملاً رفع مى شود البته در بازى با سپاهان هم اشتباهات خيلى كمتر بود.
    شيرى در پايان مى گويد: فوتبالى كه پرسپوليس مقابل سپاهان و برق بازى كرد فراتر از ليگ بود و ادامه اين روند ما را به قهرمانى داخلى و آسيايى اميدوار مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نورى: از بازى ام در خط دفاعى راضى نيستم
    ايران ورزشى- بازگشت به جناح چپ خط دفاعى، بدترين اتفاقى بود كه مى توانست براى پژمان نورى رخ بدهد. بازى در اين پست راضى اش نمى كند و نگران است كه مبادا همچون پارسال تا پايان فصل در همين پست باقى بماند. او هم به بازى برابر سپاهان اشاره مى كند و هم به تغيير پستى كه خيلى باب ميلش نيست: بايد سه امتياز را مى گرفتيم چون هدف اصلى ما در كنار بازى زيبا، كسب نتيجه بود. درباره خودم هم بايد بگويم كه پوشيدن پيراهن پرسپوليس برايم لذت بخش است؛ اما تا موقعى كه در جناح چپ كه پست تخصصى من نيست، به ميدان بروم، از بازى ام راضى نيستم.
    نورى در ادامه از پيروزى برابر سپاهان مى گويد: سپاهان تيم پر مهره و جنگنده اى بود؛ اما از معدود فرصت ها بهترين استفاده را كرديم تا دل هواداران را شاد كنيم.
    البته به نظر من اين برد را بايد فراموش كنيم. با حضور در بالاى جدول، بايد به فكر روزهاى آينده و سخت تر باشيم.
    او درباره اتهام اتلاف وقت كه به او نسبت مى دهند، ادامه مى دهد: در اين بازى هرگز به دنبال وقت تلف كردن نبودم؛ بلكه مصدوميت من با توجه به برخورد شديد با مهاجم حريف، جدى بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بزيك: قهرمانى مال پرسپوليس است

ايران ورزشى-ادموند بزيك بارها با پرسپوليس قهرمانى را تجربه كرده و اگرچه سال ها است پيراهن سرخ اين تيم را در آورده اما هنوز براى قهرمانى سرخ ها انتظار مى كشد. او معتقد است كه قهرمانى ليگ هشتم هم مال پرسپوليس است. بزيك مى گويد: پرسپوليس يكى ازپر مهره ترين تيم هاى ليگ است و مى تواند براى هر تيمى خطرناك باشد.
    در حالى كه اين تيم در هفته هاى اخير دچار آشفتگى شده بود ولى با برد در مقابل برق شيراز دوباره از بحران خارج شده، من مطمئن هستم پرسپوليس امسال هم قهرمان ليگ مى شود. تنها دليل اين كه پرسپوليس نتيجه مثبتى نمى گيرد حاشيه هاى اين تيم است و مشخص نيست اين حاشيه ها چرا براى اين تيم پرطرفدار رقم مى خورد و از اين طريق طرفداران زيادى ناراحت مى شوند.
    اگر مسؤولان اين تيم بتوانند اين حاشيه ها را كنترل كنند امسال هم قهرمان ليگ مى شود و از عنوان قهرمانى خود دفاع خواهد كرد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهترين مهاجم تاريخ فوتبال ايران از گل نزدن دى كارمو مى گويد
    محمد خانى : اگر ما بوديم تا صبح خوابمان نمى برد!

اوايل دهه ۶۰ تا سال هاى اول دهه ۷۰ پرسپوليس مهاجمى داشت كه اصطلاحاً مدافع مقابلش را روى دستمال دريبل مى زد. اصلاً كسى جلودارش نبود. با پاى درب و داغان دريبل مى زد، مدافعان را به هم مى پيچاند و تور دروازه هاى شيرودى و آزادى را پشت سر هم مى لرزاند. شماره ۸ پيراهن قرمز و سفيد پرسپوليس به نام ناصر محمدخانى ثبت شده بود. كسى كه اگر نگوييم «بهترين مهاجم تاريخ فوتبال ايران» برايش كم گذاشته ايم.
    چرخ زمان مى چرخد و نوبت به پائولو روبوتر دى كارمو مى رسد تا مهاجم نوك پرسپوليس باشد و با گل نزنى هايش هواداران تيم پرطرفدار پايتخت را تا آستانه «دق» پيش ببرد. اينجور مواقع است كه خيلى از پرسپوليسى ها ياد ناصر محمدخانى مى افتند. او كه مى گويد: «باور كنيد شب مسابقه اگر اين توپ ها را خراب مى كرديم و گل نمى زديم تا صبح خوابمان نمى برد.»

آقاى محمدخانى بازى پرسپوليس - سپاهان را ديديد
    بله. اين يكى از بازى هاى خوب پرسپوليس بود البته سپاهان هم خيلى خوب بود و هر دو تيم فوتبال بازى كردند. پرسپوليس بعد از گل اول يك مقدار در دفاع بد عمل كرد. مخصوصاً جناح راستمان بد بود. با اين حال نيمه دوم مربيان ضعف ها را پوشاندند و اگر دى كارمو در زدن ضربات آخر دقت مى كرد نتيجه حتى مى توانست بهتر از اينها باشد.
    ما هم مى خواهيم درباره دى كارمو صحبت كنيم.
    بدجورى زوم كرده ايد روى دى كارمو. از صبح تا حالا دو سه نفر به من زنگ زده اند و درباره او مى پرسند.
    شما فكر مى كنيد او مهاجمى در حد پرسپوليس هست
    من فكر مى كنم هر مهاجم ديگرى هم بود از آن موقعيت ها راحت استفاده مى كرد. فكر كنم ديگر الان به شرايط تيم عادت كرده، اينكه باز مى گويند نياز به زمان دارد چندان درست نيست چون نه گل كردن آن پاس طلايى نيكبخت واقعاً سخت بود و نه توپى كه دروازه بان را دريبل كرد و با چپ زد بيرون.
    اين گل خراب كردن هاى او ديگر آزاردهنده شده.
    بله. در بازى هاى قبلى هم يكى دو تا گل نزد. خب مى گويند هنوز با شرايط آشنا نشده اما گل نكردن آن توپ ها ربطى به اين موضوع نداشت.
    به نظر شما چه سرنوشتى در انتظار او است
    من فكر مى كنم كار را براى خودش سخت تر كرده، حالا صداى تماشاگرها را درآورده و البته آنها هم حق دارند. يك موقعى مهاجم ضربه سر مى زند، توپ به تير مى خورد كه مى گويند ۵۰- 50 اما اين توپ هايى كه دى كارمو گل نكرد فقط با اشتباه فاحش او گل نشد.
    افشين قطبى مى گويد او بازيكنى است كه خودش را خوب در موقعيت گل قرار مى دهد. آيا اين يك مزيت است
    نه، بازيكنان ديگر هم باشند همين كار را مى كنند. براى ثبت يك گل همه بازيكنان با هم زحمت مى كشند. اگر پائولو حركت كند اما پاس سالم به او ندهند چطور مى تواند گل بزند. او بايد زحمات بقيه را به بار بنشاند كه تا حالا اين كار را نكرده است.
    آخر بازى هم دراز كشيد وسط زمين و گريه كرد.
    خب به خاطر اينكه آن توپ ها را گل نكرد، ناراحت بود. فكر مى كنم هنوز استرس بيش از حد برايش مشكل ساز مى شود و اين مسأله اگر ادامه داشته باشد كارش را سخت خواهد كرد.
    آنقدر بد بود كه حتى هم تيمى هايش هم به او اعتراض كردند.
    خب شرايط مسابقه روى مسائل روحى و ذهنى بقيه بازيكنان و تماشاگران هم تأثير مى گذارد. الان تماشاگران ما خبره هستند و خودشان همه چيز را مى فهمند.
    شما فكر مى كنيد باز هم بايد به دى كارمو فرصت بدهند
    اگر باز هم ميدان داده شود فرصت هاى آخرش خواهد بود چون تا همين الان هم زمان زيادى به او داده اند.
    زمان شما مهاجمى بود كه با اين مشكلات در پرسپوليس مواجه شود
    وا... اگر ما اينجورى توپ ها را خراب مى كرديم شب تا صبح نمى خوابيديم. به خدا جدى مى گويم، خدا شاهد است آنقدر فشار روى ما زياد بود كه درباره آن صحنه و اينكه چطور نتوانستيم گل بزنيم فكر مى كرديم و تا صبح خوابمان نمى برد.
    سرنوشت پائولو در پرسپوليس چه خواهد شد
    من فكر مى كنم با اين گل نزدن ها كار خودش را سخت تر كرد و اگر همين طور گل نزند كادر فنى را زير سؤال خواهد برد. او خودش بايد قدر موقعيت هايى كه نصيبش مى شود را بداند و از فرصت هاى طلايى استفاده كند.
    شما فكر مى كنيد بازيكنى بوده كه در ليگ دسته اول برزيل بازى كرده و گل زده باشد
    من نمى دانم چون نه فيلم بازى هايش را ديده ام و نه شناختى از او داشتم. اين سؤال را بايد كادر فنى پاسخ دهد.
    عده اى معتقدند دى كارمو در آينده بهتر خواهد شد
    من و فرشاد هم كه در راه آهن و بانك ملى بوديم آنقدر گل خراب كرديم تا بعداً شديم آقاى گل. خب معلوم است كه يك بازيكن وقتى به تيم بزرگتر مى رود بهتر مى شود اما دى كارمو بايد بداند تيم بزرگ جاى اين اشتباهات نيست. او با پشتوانه تماشاگران و همبازيان قدراش بايد گل بزند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ایول داش مجتبی گل کاشتی

مجتبى شيرى در كميته انضباطى
    مجتبى شيرى مدافع پرسپوليس چندين بار در طول بازى مقابل برق شيراز پاى برادر خود مهدى شيرى را نشانه گرفت و مهدى را با خطا متوقف كرد. از اين رو كميته انضباطى به خاطر تكل خطرناك مجتبى شيرى را به كميته انضباطى فراخوانده است.

عقيلى به كميته انضباطى فراخوانده شد
    كمتر ديده بوديم هادى عقيلى در جريان بازى به نحوه قضاوت داور اعتراض كند اما در جريان بازى مقابل پرسپوليس عقيلى به داور بازى اعتراض كرد. از اين رو كميته انضباطى مدافع سپاهان را فرا خوانده است.
    Last edited by Ice Star; 28-10-2008 at 19:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ایول داش مجتبی گل کاشتی

خواهش : زحمت عکساش که با شماست

ايشا... تا بعديهاش

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سپاهان هم بد نبود
    حيدرى: بايد با اختلاف سه گل مى برديم

پرسپوليسى ها كه تا همين دو هفته پيش به خاطر فرصت هاى از دست رفته شان حسرت مى خوردند، حالا افسوس مى خورند كه چرا با اختلاف بيشترى سپاهان را شكست نداده اند. سپهر حيدرى كه گل قهرمانى پرسپوليس در ليگ هفتم را برابر همين سپاهان به ثمر رسانده بود با اشاره به بازى برابر سپاهان و پيروزى سرخ پوشان مى گويد: بازى بسيار خوبى بود و بچه هاى ما از جان مايه گذاشتند و تلاش كردند، ضمن اين كه سپاهان را هم به نسبت سال پيش قدرتمندتر نديدم. آنها تيم بدى نبودند اما بهتر است بگوييم قدرتى همانند سال پيش را دارند.
    از اينكه توانستيم اين تيم را در بازى رفت ليگ امسال شكست دهيم بسيار خوشحالم و البته معتقدم ما مى توانستيم با اختلاف حداقل ۳ گل آنها را ببريم. در هر صورت نتيجه به دست آمده براى ما بسيار شيرين است.
    حيدرى درباره اولين حضورش در جناح راست خط دفاعى پرسپوليس ادامه مى دهد: گرچه در زمانى كه براى تيم ذوب آ هن بازى مى كردم پست تخصصى ام جناح راست خط دفاعى آن تيم بود اما از زمانى كه به پرسپوليس آمدم اين پست تغيير كرد و مقابل سپاهان براى اولين بار بود كه پس از مدتها در اين پست بازى كردم. در مجموع از عملكردم نسبتا راضى هستم. زيرا، يك پاس گل دادم و چندين حمله خطرناك حريف را در جايگاه خودم دفع كردم اما نظر دقيق تر و بهتر را بايد از سرمربى جويا شويد.
    فقط اميدوارم روند صعودى كه از بازى قبل تاكنون پيدا كرده ايم را با حمايت همه جانبه تماشاگران مان حفظ كنيم تا بتوانيم با كسب پيروزى هايى بعدى آ نها را خوشحال تر كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •