شوما مخابرات استان تهرانی یا البرز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؟
شوما مخابرات استان تهرانی یا البرز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؟
البرز........
سلام
دوستان بینید برای شما این سایت باز میشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که با اینترنت مخابرات چند هفته هستش دیگه نمیتونم بازش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
از ماه بعد اینترنت مخابرات تهران هم حجمی میشه و دیگه باید با نامحدود خداحافظی کنین
منبع سایت مخابرات تهران : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم حرفش بود به این راحتی ها نمیتونن عوض کنن
بله، برای من مشکلی نداره...
نه، نامحدود رو جمع نمیکنند...بخصوص برای اونهایی که دارند:
صیدی همچنین از تغییر رویکرد سرویس ADSL از نامحدود به حجمی خبر داد و گفت : در سرویس نامحدود ADSL مشترکان حرفه ای بیشتر از مشترکان غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده می کنند.
از این رو در صدد هستیم تا با ارائه شرایط مناسب، مشترکان را به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود ترغیب کنیم.
مدیرعامل مخابرات استان تهران تشریح کرد : از ابتدای مهر، به مشترکان قدیمی ADSL مخابرات مانند گذشته باتعرفه ثابت و ضریب اشتراک یک به ده، سرویس دهی خواهد شد.
وی ادامه داد : همچنین از ابتدای مهر ماه در استان البرز، فروش حجمی ADSL مخابرات انجام می شود و از ماه آینده فروش حجمی در استان تهران نیز اجرا خواهد شد.
کارشون عین کلاه برداریه
زده این فرمو پر کنید دیگه روی قبضتون نمیاد بعد پر که می کنی می زنه شما حجمی شدید
بعد جالبیش اینه دیگه نمی تونی برگردونی
فعلا که داریم استفاده میکنیم و حجمی هم نخریدیم ولی معلوم نیست به کجا می خوان برن با این سیستم اینترنتی که راه انداختن
من که بهیچ وجه تغییر نمیدم، تنها علت موندنم روی مخابرات با این همه مشکل که داره، نامحدود بودنش بوده، دیگه حوصله ندارم با اینترنت شبانه و حجم و اینها سروکله بزنم... وگرنه چندین ISP بهتر هست که بنا به نامحدود باشه سرویسشون خیلی بهتر و انعطاف پذیرتر از مخابراته.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)