طرح نامحدود برگشت اينم لينكش آخريش هم اينترنته هم اينترانت البته نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح نامحدود برگشت اينم لينكش آخريش هم اينترنته هم اينترانت البته نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این یکی دیگست تو مایه های طرحهای تجاری که اشتراکی نیستند یا به عبارتی ضریبشون 1 به 1 هست. والبته خیلی از قیمت های تهران که چند شب پیش مهندس لینکشو اینجا گذاشته بود گرونتره اونجا یک مگ رو زده بود 455 ولی اینجا واسه مشهد نوشته 742
طرح های نامحدود مثل ART شاتل یا شرکتهای دیگه واسه کاربران خانگی با ضریب اشتراک 1 به 8 و 1 به 10 عرضه میشه.
من طرح نامحدود ميخوام مثل تهران يا مثل قبلا مخابرات خراسان كه 512 ميداد ماهي 20 هزار تومان عجب طرحي بود. همه كار ميكرديم فيلم آنلاين يوتيوب بازي آنلاين پينگ عالي . چه حالي ميداد قديما
بیخیال یا من نتونستم درست منظورم رو بگم یا شما نگرفتین. در کل نه اینجا جاشه که از این بحثها بشه نه من حال و حوصلشو دارم
فقط یاد شعر پروین اعتصامی به اسم(کارهای ما) افتادم که خلاصه اشو اینجا می زارم
به کار خویش نپرداختیم، نوبت کار ******** تمام عمر، نشستیم و گفتگو کردیمبه وقت همت و سعی و عمل، هوس راندیم ******** به روز کوشش و تدبیر، آرزو کردیم.
.
.
به عمر گم شده، اصلا نسوختیم، ولیک ******** چو سوزنی ز نخ افتاد، جستجو کردیمتباه شد دل از آلودگی و دم نزدیم ******** همی به تن گرویدیم و شستشو کردیمچو زورمند شدیم، از دهان مسکینان ******** به جبر، لقمه ربودیم و در گلو کردیمز رشوه، اسب خریدیم و خانه و ده و باغ ******** به اشک بیوه زنان، حفظ آبرو کردیماز آن ز شاخ حقایق، بما بری نرسید ******** که ما همیشه حکایت ز رنگ و بو کردیم
Last edited by msi360; 14-12-2013 at 20:39.
خدایی راست می گی منم زیاده روی کردم تو این مبحث والیته خلاف قوانینه
ازهمه عدر حواهم
اینترانت یه مگ ماهی 126 تومن
اینترنت یه مگ ماهی 742 تومن
راستی حقوق کارمندها ماهی چنده؟؟
شرکتهای دیگه ضریب اشتراک دارند ولی برای طرح های نامحدودشون نیست (کسی استفاده میکنه بگه)
مثلا پارس آنلاین زده 512 نامحدود ماهی 90 تومن با حداقل 30 گیگ دریافتی
یعنی اون 30 گیگ اول رو با سرعت های بالا میتونی بگیری بعدش میشه سرعت اسمی که 64 کیلوبایت باشه و دیگه 64 کیلوبایت 1 به 10 نمیخوره بشه 6 کیلوبایت!
اره برای این نوع نا محدود اره اگه یک به یک هم بدن بازم براشون می صرفه
512 با قیمت ماهانه 22 تومان که ازمخابرات می گرفتیم کجا و 90تومان کجا
دوستان اگه یادشون باشه همون زمان هم اسم 1 به 10داشت ولی سرعت تقریبا همیشه نرمال بود وروزی راحت 5 گیگ می گرفتیم با پینگ خیلی کمتر وکیفیت وب گردی بهتر
کلا فعلا غیر فن اوا که تقریبا هنوز مثل همون مخابرات قدیمه دیگه هیچ شرکتی نامحدودش نمی صرفه
من که به شخصه هیچ امیدی به بهبودی اوضاع مخابرات نداشتم و ندارم واسه همینم پر مخابرات رو قیچی کردم
ولی مطمئنم این کار مخابرات به این دلیل بوده که مشترک های قدیمی رو بپرونه تا عوضش بتونه طرح های یک ساله با مودم رایگانش!!! رو بفروشه و مشتری بیچاره هم حق فسخ نداشته باشه .
در واقع اونا از همون اول تصمیم گرفتن با به اشتراک گذاشتن پهنای باند به تعداد بیشتر مشترک سعی کنند که به سود های بسیار بیشتری برسند .
منتها این سود هیچ گونه کمکی که به کاربران نکرد که هیچ بلکه بی کیفیت شدن خط ها گریبان همه رو گرفت .
فکر کردی این مودم ها رو چند میخرند ؟ میدونید چند دارند به شما میفروشند ؟
آقا امید طرح شما چی بود و سرعت شبانتون چقدر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)