چه قدر بد شانسیم پس فردا صبح نمیتونم رزرو پورت کنیم حالا تا کی باید صبر کرد تا پورت اضافه کنند
چه قدر بد شانسیم پس فردا صبح نمیتونم رزرو پورت کنیم حالا تا کی باید صبر کرد تا پورت اضافه کنند
قصد ندارن این پلوتون رو بذارن کنار؟آخه به چیه این دل خوش کردن که هم واسه مشتری هم فروشنده مشکل سازه
شما هم که رو لینک بین 10.143 و 217.219 ساعت 4.30 صبح 5 درصد پکت لاس دارید و ومطمئنم تو پیک مصرف مثل 1 ساعت اول تایم شبانه یا 6 تا 1 شب حدود 15 درصد پکت لاس داشته باشید.
تست پکت لاس آپارات ساعت 9.30 امشب
![]()
Last edited by hossein_0907; 19-01-2015 at 21:34.
مشکل متأسفانه اینجاست که شما در برابر صحبتهای من گارد گرفتید یعنی اگر الان بگویم شب است شما می گویید نخیر روز است
این تست هم خدمت شما تا سرور آپارات در ساعت 21:45
آیا شما مشکلی می بینید؟
Last edited by esfahanweb; 19-01-2015 at 22:24.
منم چند سال بود میخاستم رزرو کنم پورت نبود دو ماه پیش پورت اضافه شد دقیقا همون موقع این پلوتو خراب شد . منم تلفنی رزرو کردم زنگ زدم 2020 با همون شماره ای که میخاستم خطش رانژه بشه . اول شماره شناسنامه میخاد بعد شماره موبایل برا تماس بعد شماره کارت و رمز دوم میگیره پول از حسابت کم میکنه و سرویس برات رزرو میشه ( زنگ بزن 2020 برو قسمت ثبت نام مرحله به مرحله همشو توضیح میده )
خوش به حال شما که مشکل پکت لاس نداری .جدا میگم.مشکل متأسفانه اینجاست که شما در برابر صحبتهای من گارد گرفتید یعنی اگر الان بگویم شب است شما می گویید نخیر روز است![]()
مشکل من اینه که 1.5 ماهه این مشکلو دارم و واقعا اعصابم خرد و داغون شده چرا مخابرات مشکلمو درست نمیکنه.
شما خودتون 100 درصد میدونید که پکت لاس روی خیلی از نیازهای اینترنتی اثر میگذاره و به نظر من بدترین مشکل همین پکت لاسه.
اینم تست یه سرور همین الان :
خداییش شما بودید 25 درصد پکت لاس اعصابتونو خرد نمیکرد ؟؟
من واقعا وقتی به این فکر میکنم که شرکتای دیگه با همه بدیاشون به مشکل کاربراشون اهمیت میدن ولی مخابرات انگار نه انگار که ما هم مشترکشون هستیم واقعا ناراحت میشم و اعصابم خرد میشه!!!!
خدا شاهده 1 ماه و نیمه من این مشکلو دارم و فقط فقط از ساعت 5 تا 9 صبح و 12 تا 14 و 16 تا 18 مشکل پکت لاس ندارم. یعنی 24 ساعت شبانه روز فقط 8 ساعت اینترنت با کیفیت خوب دارم که از این 8 ساهت فقط 2 ساعتش خونه هستم !!!!!!!
دوستان من طرح حرفه ای بدون مودم با شبانه 99% تخفیف رو گرفتم سرعتم 250 هست!
خطم رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pharm; 19-01-2015 at 23:54.
با این اطلاعات چیزی نمی شود گفت ، از DSL speed Status عکس بگذارید
کدام مرکز مخابراتی هستید و کدام شهر؟؟
سلام بچه من سوال دارم
وایمکس داشتم حالا دیدم شبانه مخابرات رایگان شده میخوام بیام سمت مخابرات
منطقه ما هم فقط مخایرات ساپورت میکنه
بنظرتون چطوره؟؟قطعی داره؟سرعت اینا ...
اصفهان هستم
خیلی ممنون
ADSL چیزی نیست که بشود گفت قطعاً خوب است و یا قطعاً بد است ، چون به کیفیت سیم تلفن شما مربوط است ، شما برای امتحان یک سرویس یک ماه زرین بگیرید و تست بکنید اگر خوب بود تبدیلش کنید به کمپین یا طرح حرفه ای ، زرین هزینه زیادی هم ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)