سلام دوستان از طرح دموی من نصفش باقی مونده زمانش هم هنوز تموم نشده ولی موقع استفاده ازحجم اصلیم کم میکنه و اون 70مگ باقی مونده از دمو همین جور مونده ، چرا؟
سلام دوستان از طرح دموی من نصفش باقی مونده زمانش هم هنوز تموم نشده ولی موقع استفاده ازحجم اصلیم کم میکنه و اون 70مگ باقی مونده از دمو همین جور مونده ، چرا؟
سلام
لطفا اين بحث بي معني رو تموم كنيد كه هر كي سرعتش بالاي 200 هست از مبين نت دفاع (بخونيد ستايش) كنه يا اونو رد كنه
همون قدر كه (تقريبا) مسخرس كسي بياد كيفيت adsl مثلا اهواز رو با تهران مقايسه كنه نميشه سرعت وايمكس تون رو به اين سادگي با هم مقايسه كنيد
درسته كه مبين نت يه شركته ولي مسلما كيفت كارش تو نواحي مختلف كشور فرق ميكنه و از طرف ديگه تعداد يوزر ها هم تو هر هرجايي متفاوته
(هرجند اين كم كاري مبين نت رو تاييد نمي كنم و قبول ندارم ولي فعلا واقعيت همينه كه هست)
پس اون كسي كه حالا به دلايلي مثل كم بود يوزرهاي اون منطقه از ايران يا كيفيت خوب وايمكس يا ...... سرعتش بالاست؛
نمي تونه بقيه رو دروغگو خطاب كنه چون اصلا قياس مع الفارق هست.
بعدش هم اين كه كلا تو ايران بهترين نوع اينترنت از نظر كيفيت اول adsl هست و بعد وايمكس (گفتم كلا نه 100%)
اما اهواز![]()
من خودم چند ساله از نزديك با خدمات اينترنت تو سه شهر اهواز(وايمكس ايرانسل؛ وايرلس )؛ تهران(adsl (شاتل)؛ مبين نت) و مشهد (adsl مخابرات) اشنا هستم
يه جرات مي تونم بگم كه اشغال ترين و بي حساب ترين نوع اينترنت و خدمات و برخورد و مخابرات مال اهواز هست
پس تو اهواز نميشه به اين راحتي گفت كدوم نوع اينترنت بهتره (چون بايد يه معادله چند مجهولي رو حل كنيد)
به نظر من تو اهواز مهم ترين پارامتر اينترنت؛ سرعت و قيمت و پينگ و غيره نيست
بلكه مهم ترين پارامتر؛ كيفيت و عدم نوسان سرويس اينترنت شماست يعني هر زمان اين اطمينان رو داشته باشي
كه همون كيفيت اينترنتي رو كه خريدي بتوني استفاده كني نه اينكه يه روز قطع باشه؛ يه روز به زور سايت ها رو باز كنه و هزار ويك مشكل ديگه.
واسه همين تو اهواز شما بايد تقريبا از همه isp ها شناخت داشته باشيد چون هر كدومشون يه برداشت از اينترنت دارند يعني مثلا به تعداد ispهاي اهواز تعريف متفاوت از اينترنت 512 كيلو بيت وجود داره !!!
البته خبر خوب هم اينه كه isp خوب هم تو اهواز هست (خودم بيشتر از 3 ساله دارم ازش وايرلس مي گيرم)
ولي همين isp هم مزايا و خوبيش در مقايسه با ispهاي اهواز هست نه جاي ديگه![]()
Last edited by arash59b; 07-08-2012 at 03:31.
شاید باورتون نشه,امشب که داشتم از سایت وبگردی اخبار 20و30 دانلود میکردم سرعت دانلودم رسیده بود به 130 کیلو درحالی که شبهای دیگه از 10 کیلو بالاتر نمیرفت.پهنای باندم هم چسبیده بود به 1 مگ![]()
البته خبر خوب هم اينه كه isp خوب هم تو اهواز هست (خودم بيشتر از 3 ساله دارم ازش وايرلس مي گيرم)
سلام
اگه میشه نام این isp خوبه را بگو؛ بلکه من هم مشتری بشم. من تا چند روز دیگه مبینم تموم میشه. البته با مودم 110 تومنی حیفم میاد اشتراک را عوض کنم. ولی چاره چیه؟
واقعا اینم شد اینترنت؟
بازم میگم تو نمیدونی چه قدرتی داری نمیدونی چه عظمتی دار(ایرانی ها رو میگم)چون اگه میدونستی الان کره ی زمین تو جیبت بود تقصیرم نداری اونیکه اونوره و واسه 60 سال بعدت برنامه ریخته(یهودی ها رو میگم میگم) که نذاره تو بفهمی چیکاره ای چون ازت میترسه نمیزاره بفهمی کشور درست و حسابی یعنی چی که تو ایران رو کشور درست و حسابی نمیدونی .داداش تو کدوم شهر میشی؟این مبین نت یجوری فعالیت میکنه انگار هر شهر واسه خودش یه شرکت جداگانست که فقط اسمشون یکیه
خب تو روز كه طبيعي برا من هم حدود 90-110 بو هميناست
ولي تو شب ساعت 2 بدترين افت سرعت رو داريم هر چقدر هم به 8 نزديك ميشيم سرعت ميرله بالاتر
احتمالا سرعت 80 شمخا هم ثابت نبوده
چرا هرچی پول واریز میکنم به حسابم منظور میشه ولی حجمم زیاد نمیشه!!!!!! مگه خرید حجم اضافه قبل از پایان دوره چجوریه پس؟
مگه هر قدر پول بریزی همون قدر حجم نمیدن؟ حتما باید مقدار ثابت و مشخصی پول ریخته بشه؟
میشه لطف کنین بگین خرید حجم اضافی چجوری انجام میشه؟تا حالا انجام ندادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)