تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 954 از 966 اولاول ... 454854904944950951952953954955956957958964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,531 به 9,540 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا من کارشناسی دانشگاه ملی رشته مهندسی عمران خوندم ولی با معدل 13.5 فارغ التحصیل شدم و الان هم هرچی استخدامی هست معدل بالای 14 میخواد.

حالا میخوام بدونم من بعد از اینکه سربازی رو زدم، میتونم برم دانشگاه آزاد و یک بار دیگه کارشناسی عمران بخونم تا با معدل بالا فارغ التحصیل بشم؟؟

پ.ن: با معدل 13.5 شانس استخدامی هست؟؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آقا من کارشناسی دانشگاه ملی رشته مهندسی عمران خوندم ولی با معدل 13.5 فارغ التحصیل شدم و الان هم هرچی استخدامی هست معدل بالای 14 میخواد.

حالا میخوام بدونم من بعد از اینکه سربازی رو زدم، میتونم برم دانشگاه آزاد و یک بار دیگه کارشناسی عمران بخونم تا با معدل بالا فارغ التحصیل بشم؟؟

پ.ن: با معدل 13.5 شانس استخدامی هست؟؟

شما منظورت چه نوع استخدامیه؟ استخدام دولتی که براش معدل مهم نیست

همین فردا استخدام دستگاه های اجراییه شرط معدل نذاشتن

فقط ممکنه معدل بالاها رو بدون آزمون استخدام کنند بعضی از شرکتا

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

شما منظورت چه نوع استخدامیه؟ استخدام دولتی که براش معدل مهم نیست

همین فردا استخدام دستگاه های اجراییه شرط معدل نذاشتن

فقط ممکنه معدل بالاها رو بدون آزمون استخدام کنند بعضی از شرکتا
    آره داداش. منظورم استخدام های دولتی هست. والا هرچی اطلاعیه استخدامی اعم از دولتی و خصوصی و حتی امریه ی ادارات هست، شرط معدل گذاشتن.

مثلا من از اداره راه در مورد امریه پرسیدم گفتن معدل باید بالای 15 باشه. حالا نمی دونم واقعا راست میگفت یا همینجوری یه چیزی گفت که من برم

و به نظرم گذاشتن شرط معدل برای استخدامی ظلم در حق اونایی هست که دانشگاه ملی خوندن. به هر حال من میتونم همین مهندسی عمران رو دانشگاه آزاد شهر خودمون با

معدل الف فارغ التحصیل بشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

اقا من در کمال تعجب فهمیدم دانشگاه ازاد برای انصراف دادن هزینه داره!
    اخه اینا که هر ترم پول میگیرن و هرکاری بکنی پول میگیرن دیگه چرا انصراف دادن رو واسش پول گزاشتن؟
    باز دانشگاه دولتی این سیستم رو داشت منطقی تر بود تا ازاد!

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آره داداش. منظورم استخدام های دولتی هست. والا هرچی اطلاعیه استخدامی اعم از دولتی و خصوصی و حتی امریه ی ادارات هست، شرط معدل گذاشتن.

مثلا من از اداره راه در مورد امریه پرسیدم گفتن معدل باید بالای 15 باشه. حالا نمی دونم واقعا راست میگفت یا همینجوری یه چیزی گفت که من برم

و به نظرم گذاشتن شرط معدل برای استخدامی ظلم در حق اونایی هست که دانشگاه ملی خوندن. به هر حال من میتونم همین مهندسی عمران رو دانشگاه آزاد شهر خودمون با

معدل الف فارغ التحصیل بشم.
    من همین امروز رفتم آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی شرکت کردم

آزمونشو ساززمان سنجش برگزار کرده بوده اصلا هم شرط معدل نداشت

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

وقت همگی بخیر. بنده در اداره دولتی شاغل هستم و قصد خوندن مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر رو دارم. بخاطر کمبود نیرو در اداره و محدودیت مرخصی زیاد نمیتونم سر کلاس حاضر بشم. میخوام بدونم اساتید دانشگاه آزاد(مخصوصا تهران جنوب) از این نظر چقدر همکاری میکنند؟ درک میکنند یا سخت گیرتر از این حرفا هستند؟
    در ضمن من سال ۹۰ کاردانی آزاد قبول شدم دو سه ماه هم سر کلاس رفتم ولی هیچکدوم از امتحانات رو شرکت نکردم انصراف هم ندادم کلا ولش کردم یه بار هم یه نامه از طرف دانشگاه اومد که نوشته بود غیبت داشتی چنانچه حاضر نشی دانشگاه در این مورد هر تصمیمی بگیره حق اعتراض نداری. کسی همچین تجربه ای داشته؟ الان بخوام برم انصراف بدم مدرکم رو بگیرم فقط شهریه ثابت همون ترم اول رو میگیرن یا این چند سال رو هم حساب میکنند؟!!! اونجوری که آدم بیچاره میشه تشکر
    Last edited by mortezaabbasi; 30-03-2016 at 07:17.

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

وقت همگی بخیر. بنده در اداره دولتی شاغل هستم و قصد خوندن مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر رو دارم. بخاطر کمبود نیرو در اداره و محدودیت مرخصی زیاد نمیتونم سر کلاس حاضر بشم. میخوام بدونم اساتید دانشگاه آزاد(مخصوصا تهران جنوب) از این نظر چقدر همکاری میکنند؟ درک میکنند یا سخت گیرتر از این حرفا هستند؟
    در ضمن من سال ۹۰ کاردانی آزاد قبول شدم دو سه ماه هم سر کلاس رفتم ولی هیچکدوم از امتحانات رو شرکت نکردم انصراف هم ندادم کلا ولش کردم یه بار هم یه نامه از طرف دانشگاه اومد که نوشته بود غیبت داشتی چنانچه حاضر نشی دانشگاه در این مورد هر تصمیمی بگیره حق اعتراض نداری. کسی همچین تجربه ای داشته؟ الان بخوام برم انصراف بدم مدرکم رو بگیرم فقط شهریه ثابت همون ترم اول رو میگیرن یا این چند سال رو هم حساب میکنند؟!!! اونجوری که آدم بیچاره میشه تشکر
    معمئلا اساتید درک میکنن و قبول میکنن ولی خود شما متوجه میشی؟
    درضمن بهتره یا الکترونیک بخونی یا نرم افزار چون پول اینده میره اینجاها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

معمئلا اساتید درک میکنن و قبول میکنن ولی خود شما متوجه میشی؟
    درضمن بهتره یا الکترونیک بخونی یا نرم افزار چون پول اینده میره اینجاها
    ممنون از بابت جواب. اساتید ایراد نگیرن بالاخره میشه با کتاب های کمک آموزشی مثل پارسه و حل المسائل درس رو یاد گرفت و برای رفع اشکال ازشون کمک گرفت. اگر اشتباه فکر میکنم تصحیح بفرمایید. در مورد انصراف اطلاع ندارید؟

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

ممنون از بابت جواب. اساتید ایراد نگیرن بالاخره میشه با کتاب های کمک آموزشی مثل پارسه و حل المسائل درس رو یاد گرفت و برای رفع اشکال ازشون کمک گرفت. اگر اشتباه فکر میکنم تصحیح بفرمایید. در مورد انصراف اطلاع ندارید؟
    انصراف شهریه هائی که دادید میسوزه و تصفیه میکنید بعدشم یه دوجین امضا میگیرید و اتصراف میدید
    یه همچین پروسه ای برای انتقال هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

انصراف شهریه هائی که دادید میسوزه و تصفیه میکنید بعدشم یه دوجین امضا میگیرید و اتصراف میدید
    یه همچین پروسه ای برای انتقال هم هست
    یعنی من که فقط دو سه ماه از ترم اول رو رفتم و امتحانات رو هم شرکت نکردم دیگه شهریه نباید بپردازم و فقط کاغذ بازی داره؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •