تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 954 از 1024 اولاول ... 4548549049449509519529539549559569579589641004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,531 به 9,540 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی هست که بچه ریاضی منطقه 2 باشه؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

9 سال دوم؟ کنکور؟

آخه واقعا به ریسکش نمی ارزه ادم یه سال دیگه باز هم بمونه چون اصلا معلوم نی سال بعد سخت تر از امسال بگیرن یا نه
    سلام!
    ببینید! من 3 سال مداوم درس خوندم! سال آخر دیگه از خیلی چیزام زدم تا بتونم رتبه ی خوب بیارم ، در تمام طول این مدت به اندازه ی 3 ، 4 هفته ی آخر شیوه های درست درس خوندن رو یاد نگرفتم! یعنی وقتی آدم یه بار کنکور میده و ایام قبل از کنکور رو تجربه میکنه ، چنان تاثیری درش داره که حد نداره! این تاثیرات میتونه کاری بکنه ، که اون بتونه خودشو ( با تلاش!) به آدم جدیدی تبدیل بکنه! پس اگه سال بعد هم سوالا سخت تر از سال قبلش بشه ، برای کسی که راهو خوب یاد گرفته زیاد فرقی نمی کنه!
    برای مثال من یاد گرفتم ، به جای اینکه کلی کتاب کمک آموزشی کار بکنم ، سوالای آزمونایی که درشون شرکت میکنم رو چند بار تکرار بکنم! یعنی من اگه بتونم روی اشتباهات و نزده های خودم توی آزمونهای مبحثی در طول سال مسلط بشم ، میتونم ، حداقل(با دید خیلی منفی!) نصف سوالا رو توی آزمونای جامع و سرانجام کنکور حل بکنم! منتها بستگی به این داره که من بتونم عیب های خودمو ببینم و غرور خودمو بشکونم و بگم :
    من اشکال دارم!
    ببینم چی باعث میشه که من شب کنکور استرس(بیش از حد ، نه معمولی!) داشته باشم ، اونو رفع کنم! چرا نمیتونم فلان سوال رو حل کنم ، علتش رو بر طرف کنم! چرا سوالی رو غلط میزنم ، دیگه اون اشتباه رو نکنم!
    خلاصه از نظر من:
    درس خوندن یعنی رفع اشکال!

3. این کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تجربیم کی دیگه اینجا تجربیه؟؟؟
    سلام خانومی
    منم تجربی هستم ...مثل شما ریاضی فیزیک داغون شد رفت ولی فیزیکم کمی بهتر از ریاضی شد
    شما که زیست و شیمیت خیلی خوبه درصدش ...حتما عمومی هاتم خوب دادی پس چرا نگرانی ؟؟
    من خودم به چندتا از دوستامم که زنگ زدم اکثرا می گفتن ریاضی و فیزیک و ادبیات رو خراب کردیم ...
    به قول دوستان سخت اگه باشه واسه همه سخته و ترازت پایین نمیاد تو درسای مورد نظر
    خودتو ناراحت نکن ...ایشالا به همون اندازه ای که زحمت کشیدی جوابت رو می گیری و یک ماه دیگه با دیدن نتیجت شاد و خندون میشی حسااااااااابی

5. این کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض ریاضی سخت

سلام کنکور ریاضی فنی چقدر سخت بود من انتظار 2 یا 3 هزار داشتم الان به 12 هزار فکر میکنم.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. کسی میتونه بگه حدودا با این درصدا رتبم تو منطقه 2 چند میشه؟

ادبیات: 53
    عربی: 31
    دینی: 62
    زبان: 80
    ریاضی: 43
    فیزیک: 48
    شیمی: 28

خیلی ممنون.

فکر میکنم حدودا 4000 بشه ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من رشته تجربی ام بچه ها جون وقتی سوالای عمومی را داشتم جواب می دادم به شدت هیجانی شدم و بعد هم استرس گرفتم خلاصه با اینکه میتونستم بالای 70جواب بدم از هول هلیم افتادم تو دیگ الان هم فقط به آزاد فکر می کنم خواهشا هر کی در مورد تراز ها و درصد های آزاد اطلاعاتی داره بگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پارسال 5000 ولی امسال 3000

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام!
    راجع به فیزیکش فقط ، خدا رو شکر یه چیزی شنیدم ، میگن سخت بوده! دیشب میخواستم به دوست تجربیم زنگ بزنم نشد! ترازش تو قلمچی حدوده 6500 بود! آزمون زبان نیومده بود و این نشون میده که اونم زیاد خوب نداده! نگران نباشین! اگه شما اون بودین و شدین این، ببینین بقیه دیگه چی شدن! توکل بر خدا منتظر اعلام نتایج باشین! اگه فکر میکنین ممکنه واسه سال بعد بمونین ، و نمره کتبی پیش دانشگاهیتون خوبه ، از 3 ، 4 روز بعد دوباره درس خوندنو شروع کنین! ببخشید نمیتونم زیاد حرف بزنم ، چون دارم به صورت همزمان توی یه موسسه ی مخابراتی کار میکنم! موفقیت رو باید به دست آورد! ولی مسلما راهش غم و غصه خوردن نیست!

زیست و شیمی تونم که خوبه! دیگه غم نخورین! فقط ... زیست رو بهتر بود که بهتر میزدین! شایدم همه همینقدر اومده باشن پایین ، پس چون نمیدونم ابراز نظر نمیکنم!
    آخه من سال دوممه بمونم واسه سال سوم!!!!!نمی ارزه!!

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

13

فکر میکنم حدودا 4000 بشه ....
    نه بابا ، با این درصدا فکر کنم خیلی بهتر بشه! حداقل 2000 منطقه 2! شاید یه کم اونورتر!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کجایید ریاضی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13. این کاربر از konkoor89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •