کسی هست که بچه ریاضی منطقه 2 باشه؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست که بچه ریاضی منطقه 2 باشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام!
ببینید! من 3 سال مداوم درس خوندم! سال آخر دیگه از خیلی چیزام زدم تا بتونم رتبه ی خوب بیارم ، در تمام طول این مدت به اندازه ی 3 ، 4 هفته ی آخر شیوه های درست درس خوندن رو یاد نگرفتم! یعنی وقتی آدم یه بار کنکور میده و ایام قبل از کنکور رو تجربه میکنه ، چنان تاثیری درش داره که حد نداره! این تاثیرات میتونه کاری بکنه ، که اون بتونه خودشو ( با تلاش!) به آدم جدیدی تبدیل بکنه! پس اگه سال بعد هم سوالا سخت تر از سال قبلش بشه ، برای کسی که راهو خوب یاد گرفته زیاد فرقی نمی کنه!
برای مثال من یاد گرفتم ، به جای اینکه کلی کتاب کمک آموزشی کار بکنم ، سوالای آزمونایی که درشون شرکت میکنم رو چند بار تکرار بکنم! یعنی من اگه بتونم روی اشتباهات و نزده های خودم توی آزمونهای مبحثی در طول سال مسلط بشم ، میتونم ، حداقل(با دید خیلی منفی!) نصف سوالا رو توی آزمونای جامع و سرانجام کنکور حل بکنم! منتها بستگی به این داره که من بتونم عیب های خودمو ببینم و غرور خودمو بشکونم و بگم :
من اشکال دارم!
ببینم چی باعث میشه که من شب کنکور استرس(بیش از حد ، نه معمولی!) داشته باشم ، اونو رفع کنم! چرا نمیتونم فلان سوال رو حل کنم ، علتش رو بر طرف کنم! چرا سوالی رو غلط میزنم ، دیگه اون اشتباه رو نکنم!
خلاصه از نظر من:
درس خوندن یعنی رفع اشکال!
سلام خانومی
منم تجربی هستم ...مثل شما ریاضی فیزیک داغون شد رفت ولی فیزیکم کمی بهتر از ریاضی شد
شما که زیست و شیمیت خیلی خوبه درصدش ...حتما عمومی هاتم خوب دادی پس چرا نگرانی ؟؟
من خودم به چندتا از دوستامم که زنگ زدم اکثرا می گفتن ریاضی و فیزیک و ادبیات رو خراب کردیم ...
به قول دوستان سخت اگه باشه واسه همه سخته و ترازت پایین نمیاد تو درسای مورد نظر
خودتو ناراحت نکن ...ایشالا به همون اندازه ای که زحمت کشیدی جوابت رو می گیری و یک ماه دیگه با دیدن نتیجت شاد و خندون میشی حسااااااااابی
![]()
سلام کنکور ریاضی فنی چقدر سخت بود من انتظار 2 یا 3 هزار داشتم الان به 12 هزار فکر میکنم.![]()
فکر میکنم حدودا 4000 بشه ....
من رشته تجربی ام بچه ها جون وقتی سوالای عمومی را داشتم جواب می دادم به شدت هیجانی شدم و بعد هم استرس گرفتم خلاصه با اینکه میتونستم بالای 70جواب بدم از هول هلیم افتادم تو دیگالان هم فقط به آزاد فکر می کنم خواهشا هر کی در مورد تراز ها و درصد های آزاد اطلاعاتی داره بگه؟
پارسال 5000 ولی امسال 3000
آخه من سال دوممه بمونم واسه سال سوم!!!!!نمی ارزه!!
نه بابا ، با این درصدا فکر کنم خیلی بهتر بشه! حداقل 2000 منطقه 2! شاید یه کم اونورتر!
کجایید ریاضی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)