تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 954 از 1211 اولاول ... 45485490494495095195295395495595695795896410041054 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,531 به 9,540 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان من یه پیشنهاد داشتم برای اینکه این تاپیک حجمش هر روز بیشتر نشه و دوستان سر در گم نشند به نظر من کمتر به مسائل پچ و این جور چیزها بپردازیم چون من خودم وبلاگهایی رو میشناسم که به صورت عالی هر چی در مورد این بازی بخواین و همین طور آموزش استفاده از آن ها رو میذارن.اگه توی گوگل مثل سرج کنید ادیت pes 2010 یا همچنین چیزی باور کنید وبلاگهای ایرانی فوق العاده ای در این زمینه ای پیدا میشه که هر بخشی رو تازه طبق بندی کردند. اگه پیدا هم نکردین به من پیغام بدین من خودم یه چندتا معرفی می کنم.البته دوستان من کاره ای نیستمفقط خواستم وضع این تاپیک بهتر بشه.دوست عزیز arman-prs مطمئن باش اگر به اینا سر بزنی جوابتو حتما می گیری
    وحید جان آب از سر گذشته . کلا چون این بازی زیاد علاقه مند داره بهمین خاطر هر سال تعداد صفحاتش زیاد میشه کاریشم نمیشه کرد . توی تالارهای تخصصی این بازی موضوعات از طریق تاپیکهای مختلف و متعدد طبقه بندی میشن اما اینجا ما این امکان رو نداریم .

شاید این جمعه یکی به ماهم پاسخ بده .... شاید ...
    بنده هنوز منتظرم !!!!
    این جواب سوال پنجم شما ( چهره واقعی مربیان در کنار زمین )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جواب سوال چهره واقعی کادر فنی تیمها ( بیشتر اعضا کادر فنی افراد واقعی هستند )
    کد:
    اینم پیراهن های بارسا :
    کد:

این هم پیراهن های تمرینی بارسا :
    کد:
    این بنر بارسا :
    کد:

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در خصوص پنالتي هم بگو داش وحيد

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سخت کننده بازی رو هم بذارید خیلی ممنون می شم
    فقط لطفا تست شده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

تاحالا داور اینجوری بدبختتون کرده که را به را کارت قرمز بده؟
    این بازیای تیم ملی که کمر تیما رو شکسته
    راستی بیشترین کارت قرمزی که تو یه بازی گرفتین چند عدد بوده؟

6. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من 5 عدد ناقابل !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در خصوص پنالتي هم بگو داش وحيد
    پنالتی کلا توی این شماره فرق کرده ولی زیاد نگران نباش خیلی کم پیش پنالتی داور بگیره وحتی بعضی وقت ها بازیکن رو لتو پار می کنن ولی داور پنالتی نمیگیره
    برای پنالتی اول باید جهتی که میخوای بزنی و ول کنی و بعد دکمه شوت رو بزنی. مثلا توی کامپیوتر باید اول جهت بالا یا پایین رو بزنی و بعد دکمه d رو بزنی(البته من خودم شوتو روی d میذارم فکر کنم پیش فرض a باشه)

تاحالا داور اینجوری بدبختتون کرده که را به را کارت قرمز بده؟
    این بازیای تیم ملی که کمر تیما رو شکسته
    راستی بیشترین کارت قرمزی که تو یه بازی گرفتین چند عدد بوده؟
    برای من هم بعضی وقت ها پیش اومده ولی دیگه عادت کردم به این داورها. من یه دفعه یادم میاد 3 تا بازیکنم اخراج شد ولی بازیو بردم.ولی کلا نباید تکل بدجور رفت
    وحید جان آب از سر گذشته . کلا چون این بازی زیاد علاقه مند داره بهمین خاطر هر سال تعداد صفحاتش زیاد میشه کاریشم نمیشه کرد . توی تالارهای تخصصی این بازی موضوعات از طریق تاپیکهای مختلف و متعدد طبقه بندی میشن اما اینجا ما این امکان رو نداریم .
    البته دوست عزیز من قبول دارم ولی من منظورم وبلاگ بود نه سایت.چون توی یه وبلاگ مخصوص ادیت این بازی شما در گوشه سمت راست وبلاگ مثلا گزینه هایی مثل لباس-توپ-استادیم-پچ-چهره بازیکن و... می بنید که هر کدام جدا طبقه بندی شدند و شما خیلی راحت اون جوری می تونید چیزی که میخواید رو پیدا کنید چون این جا تاپیک هستش ولی اون جا یه وبلاگ هستش.اگر اجازه داشتم آدرس چند تا وبلاگ خیلی توپ رو میذاشتم ولی فکر کنم خلاف قوانین سایت هستش

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه تو مستر لیگ بازیکن خرید ؟؟
    من هر کاری می کنم نمی تونم بازیکن بخرم ! همشون جواب رد میدند
    راهی نیست که بشه قیمت بالاتری پیشنهاد بدم تا قبول کنند ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه تو مستر لیگ بازیکن خرید ؟؟
    من هر کاری می کنم نمی تونم بازیکن بخرم ! همشون جواب رد میدند
    راهی نیست که بشه قیمت بالاتری پیشنهاد بدم تا قبول کنند ؟
    دوست عزیز من در این مورد خیلی توضیح دادم. خلاصه بگم که:
    1-اگر بازیکنی که می خوای بخری در لیست فروش تیم خودش هست شما اگر اونو به لیستت اضافه کنی و باهاش مذاکره کنی اگه تیمت خیلی معروف باشه مثل چلسی و رئال و بارسلونا و ... به احتمال زیاد راحت بهت یه پیشنهادی میده و شما میتونی اونو ک و زیاد کنی و باهاش قرارداد ببندی. اگر تیمت ضعیف باشه احتمال رد شدنش هست که کاریش نمیشه کرد
    2-اگر بازیکنی که میخوای در لیست فروش نیست شما باید اونو توی لیست خرید خودت آن قدر بذاری و بهش پیشنهاد بدی تا بتونی بخریش.این روش امتحان شده است که شما یه بازیکن هر چی طولانی تر توی لیستت باشه احتمال اینکه پیشنهادت رو قبول کنه بیشتره.
    در ضمن دوستان من میخوام یه سری آموزش های تصویری بدم که فکر کنم قابل درک تر باشه.اگر میشه اول یه سایت آپلود خوب معرفی کنید و بعد هم یه نرم افزار که راحت بشه عکسو ویرایش کرد و توش نوشته گذاشت چون من زیاد این کارهارو نکردم و خیلی وارد نیستم.

11. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

10

سلام دوست عزیز
    اموزش گل زدن بزاری خیلی عالی میشه ! فقط خاهشا حجم فایلهات کم باشه ( زیر 1 مگ ) برای دیال اپی های دربه در عاشق بدبخت !
    خوب حالا که شرط هامو قبول کردی :
    برای اپلود برو اینجا تا برای همیشه فایلهات بمونه ( توی سایتهای ایرانی اصلا اپ نکن ) :
    کد:
    برای ویرایش هم Photoshop CS4 . خوب این که حجمش بالاس شاید هم نتونی باهاش کار کنی ولی با نرم افزار Point توی خود ویندوز هم میتونی این کارو بکنی .
    موفق باشی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 22-01-2010 at 00:02.

13. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اموزش گل زدن بزاری خیلی عالی میشه ! فقط خاهشا حجم فایلهات کم باشه ( زیر 1 مگ ) برای دیال اپی های دربه در عاشق بدبخت !
    خوب حالا که شرط هامو قبول کردی :
    برای اپلود برو اینجا تا برای همیشه فایلهات بمونه ( توی سایتهای ایرانی اصلا اپ نکن ) :
    کد:
    برای ویرایش هم Photoshop CS4 . خوب این که حجمش بالاس شاید هم نتونی باهاش کار کنی ولی با نرم افزار Point توی خود ویندوز هم میتونی این کارو بکنی .
    موفق باشی
    خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی هایی که کردی.در مورد حجم فایل من خودم یه عمر دارم با dial up میسازم من میخوام اونو ول کنم اون منو ول نمی کنه (در مورد این dial up یه مطلب کوچک توی تاپیک طنز در حیطه بازی الان نوشتم حتما بخونش). حتما سعی می کنم فایل حجم پایین بذارم.
    بعد منظورت از آموزش گل زدن چیه؟با عکس توضیح بدم؟ در ضمن من یه سری گل های ذخیره شده دارم که بعضی هاشون ضربه کاشته به صورت دو نفره و بسیار زیبا هستش و میتونی یه آموزش باشه اونارو چه جوری بذارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •