خیر اون گزینه رو تیک نزنید. مودم شما به صورت عادی اینکارو انجام میده و نیازی نیست تنظیم خاصی انجام بدید
خیر اون گزینه رو تیک نزنید. مودم شما به صورت عادی اینکارو انجام میده و نیازی نیست تنظیم خاصی انجام بدید
خوب مودمم این کارو نمیکنه !
LED adsl و ACT روشنه ولی دیتا دریافت نمیکنه میخوام در این حالت مثلا بعد از 1 دقیقه لاین ریکانکت بشه ! همچین چیزی ممکنه ؟ اون گزینه برای چیه؟
=========
کسی اینجا از مودم tplink 8811 درحالت usb استفاده نمیکنه ؟!!
سلامDownstream 18.9 Upstream 10.0
توی تنظیمات مودمم تو قسمت SNR Margin این اعداد به من نشون داده میشه:
آیا سیم کشی داخلی ساختمون ها (مخصوصا آپارتمان ها که جعبه تقسیم های زیادی داره) به سرعت اینترنت بستگی داره یا نه؟ می صرفه که سیم کشی رو عوض کنم؟
من از مخابرات ADSL گرفتم و به من مودم ZTE دادن. من وقتی از آموزش خودشون کار نیکنم هنگام وصل شدن به شبکه ارور 651 میده. باید چیکار کنم؟؟
در ضمن ویندوزم هم سونه
Last edited by mhadishirani; 08-09-2010 at 17:45.
اگه متن ارور هم بنویسی بیشتر میشه راهنمایی کرد
با سلام
بله حتما اين كار باعث ميشه كه خطتون بهبود پيدا كنه و سرعت بيشتري رو واستون داشته باشه
چون خيلي اين طور چيزها مهم هست
موفق باشيد.
با سلام
كانكشن رو چطوري ساختيد شما؟
نوعش رو؟
سلام
آره سیم کشی هم ربط داره . یکی از عوامل تو سرعت میتونه سیم کشی ساختمان باشه . ولی عوض کردنش نمیدوتم می صرفه یا نه .
اونقدرها که فکر میکنید موثر نخواهد بود. شما اگه لپ تاپ داشته باشید میتونید برید سیمی که از طرف مخابرات تا دم در - جعبه تقسیم یا هرجایی که اومده رو بکنید (موقتی) مودمتون رو به اون سیم وصل کنید و کانکت بشید بعد ببینید آیا مقادیر تفاوت زیادی میکنن یا خیر.
من شده برای یه ساختمون 20-25 سال عمر رو که سیمکشی هم عوض نکرده بوده تست گرفتم و مقادیر تفاوت چندانی نداشتن (یعنی در سرعت هیچ تفاوتی نبود) پس صرف اینکه خونه قدیمیه یا مساپل دیگه فکر نکنید که سرعتتون کمتر شده و حقتون ضایع!![]()
حتما تست کنید بعد نتیجه میگیرید که آیا به هزینه و بالاخص زحمتش میارزه یا نه
متن ارور اینه:
651 Your modem (or other connecting device) has reported an error.
کانکشن رو هم pppoe ساختم. کار دیگه ای باید بکنم؟؟؟
دوستان بهتره برای راه اندازی هر مودم و config هر مودم یک تایپک ایجاد بشه
تا من بتونم راهنمایی کنم
در ضمن اون دوستی که می خواست adsl رو روی خط آنالوگ دریافت کنه
باید گفت که adsl خودش فرکانسش آنالوگ هستش یعنی به صورت منحنی ولی باید اولش که مخابرات تجهیزات داشته باشه
و در مرحله دوم من یک راه بدون درد سر و کم هزینه رو برای دریافت اینترنت باسرع رو پیشنهاد می کنم
استفاده از از اینترنت نامحدود ایرانسل
ایرانسل یک اینترنت نامحدود داده که ماهیانه 9999 تومان هزینش می شه
و دائمان کانکت هستش و دانلودش هم نامحدود هست
نیاز به یک گوشی دارید کا از طریق usb به کامپیوتر وصل بشه
البته از این طریق بیش از 12kb دریافت ندارید
ولی اگر gsm مودم خریداری بکنید می تونید در هر ثانیه تا 140 bit/s در ثانیه رو دریافت و ارسال داشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)