درستش کردم اما جواب؟؟
درستش کردم اما جواب؟؟
دوستان تحلیلی فار هم خوبه؟
گسستش که خوب بود
سلام دوستان
شماکتاب تست خوب برای حسابان می شناسید؟؟؟آیا نشر الگو خوبه؟
در ضمن کتاب تست جامع برای همه دروس عمومی 3 می شناسید؟
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دوست عزیز کتاب تست مبتکران لابه لاش درسنامه های جامعی داره که باپوشش تمام مطالب کتاب نیاز شما را به هرگونه کتاب آموزش شیمی یا حتی کتاب درسی برطرف می کنه...مثل شیمی 2شه...
البته من خودم با خیلی سبز مقایشه نکردم ولی با پیشنهاد دوستان مبتکرانو خریدم و خیلی راضیم و از دو جلدی بودنش هم واهمه نداشته باشید.چون پاسخنامه های کامل و جامع و واقعا تشریحی داره![]()
دوستان فيزيك ٤ دايناميك و ايستاتيك دوم رو اونجوري كه ما شنيديم رو داره
فيزيك ٣ كه چيزي نداره ، مي خوام فيزيك ٤ رو يه دور تموم كنم ، اما خيلي از دوم يادم نيست ، حتي فصل ٥ فشار رو هم فكر كنم مشكل دارم ، خب مثل پارسال كه نمي شم
در كل ، سومم ، فيزيكم زياد سنگين نيست ، كتابي هست كه بخونم هم دومم كامل شه هم چهارم رو خونده باشم ؟؟؟
اگه كه نه ، خب براي دوم و چهارم ( جداگانه ) چي عاليه ( خوب نه هـــا ، به معناي واقعي عالي ، آخه هيچي معلم كه نمي شه ، اما من مي خوام اين كتابه معلم باشه )
با تشكر فراوان
كتاب تست الگو پيشنهاد مي شه ، آموزش و تست اش ( آموزش و تست يه كتابه ، آموزش و تست با همه ) رو خودم دارم ، اما اگه تست مي خواي كتاب تست الگو حسابانش فوق العادس ( حجمش از آموزش و تست بيشتره) پيشنهاد كلي ، زياد خودتونو درگير نكنين بهترين كتاب رو انتخاب كنين ، وظيفه شناس باشيد ، يه كتابو بگيريد تموم كنيد ، وقت مي آرين برين يكي ديگه هم سوألاشو يه نگاهي بندازيد ! حتي يه ورقه ي كپي از چند تا سوأل از ١٠ تا كتاب هم بهتره ! گشنه باشيد ، گشنه ي سوأل ، سوأل بگيريد حل كنيد فقط ، مهم نيست چه كتابي !!!
عمومي جامع چيزي نمي شناسم ، اما خب جداگونه يه ضربه اي خوردم ، البته ضربه كه نه ، تازه اول سومم ، ببينيد خيلي ها مي گن آيه و نكات ( يه همچين چيزايي ـه اسمش) گاج خيلي خوبه ، سبز ادبيات گاج خيلي خوبه ، سبز ادبيات گاج عاليه و از اين حرفا ، شما ببينيد هر كدوم رو به تنهايي بررسي كنيد !!!! آخه چرا الكي حجم كار ها رو زياد مي كنيد ! پيشنهاد مثبتي ندارم ، اما مي تونم يه پيشنهاد بدم كه اشتباه نكني ، اين اشتباه رو نكن كه وقتي مي خواي بري درس بخوي با انبوهي از كتاب ها مواجه بشي ! اول كتاب درسي رو بخون ، بعدش برو سوأل گير بيار حل كن ! اين نظر منه ! تست جامع عمومي هم من چيزي نمي شناسم !
با تشكر فراوان
الان کتاب تست مبتکران سومش رو گرفتم 2 جلده
همین کتاب واسه پیش هم 2 جلدیش هست با همین صورت .اونم بگیرم برا پیش ؟
آره دیگه عزیزم بگیر پشیمون نمیشی من خودم با کتابهای شیمی مبتکران زندگی کردم،عاشق شدم!عاشق شیمی...
بهت قول میدم اگه با مبتکران از سال دوم تا پیش2 رو با عشق و علاقه بخونی یه درصد عالی بدست میاری!
به امید پیروزی![]()
من شنیدم شیمی پیش بازرگانی خوب نیست و مطالب رو بیهوده کش داده و توضیح داده و به جاش خیلی سبز پیش رو پیشنه دادند.آیا این موضوع صحت داره؟
این فاکتورایی که میگی منو یاد کتب فیزیک فار میندازه که مثل یه معلم هم درسو عمقی و امزشی درس میده هم تا جایی که تونسته راه کوتاه رو یاد میده!
برای فیزیک پیش1(2جلد)پیش2(1جلد).
برای 1و2و3 هم فعلا نداره!
Last edited by 12p; 12-10-2012 at 21:00. دليل: بماند..!
خدمت شما عرض کنم که به این شکل صحت نداره.کتاب پیش1 که عالیه اما در مورد پیش2 بعضی از علما(!)نظرشون روی خیلی سبز هست.که ازنظر من یکی بر دیگری برتری خاصی نداره و این موضوع سلیقه ایه و هر دو در یک سطح هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)