سلام
دوستان تهرانی
مکانیکی به نام آقای علی ملکی تو گاراژ زمانی میشناسین؟
سلام
دوستان تهرانی
مکانیکی به نام آقای علی ملکی تو گاراژ زمانی میشناسین؟
در مورد کفه های متحرک برای باز کردن هرطور که راحت هست انجام بدید که مسلما در وضعیت نقطه مرگ پایین پیستون بهترین روش هست.
بستن کفه های ثابت با 80 پوند و متحرک با 40 پوند انجام میشه
اگر نیاز به کف سابی در کفه ها بود ابتدا از سنباده نرم استفاده کتید و اگر بیش از حد سفت بود از روشی که توضیح داده شد استفاده کنید.
آب بندی یاتاقانها در بیرون و روی میل لنگ پیاده شده خیلی راحت انجام میشه.
![]()
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ببخشید نمونه های گیربکسهای منوال که در شورلت نوا و بیوک نصب میشه چون بولت پاترن گیربکس با کلوث اپ موتور بهش پیچ میشه و این مدل در ایران بوده البته در شورلت نوا با موتور L6 سیلندر 250 بهتر جواب میده اگر پیگیر باشید ممکنه این گیربکسها را پیدا کنید تقریبا میشه گفت که گیربکس نوا منوال 4 دنده گیربکس M21 هست
نمونه گیربکس 4 سرعته منوال =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 4 سرعته منوال بورگ وارنر + اوردرایو =
مدل گیربکس 5 سرعته هم میشه از کشورهای اطراف مثل کویت سفارش داد =
گیربکس منوال6T56 سرعته هم از سال 1993 به بعد هست
البته ممکنه بشه این مدل گیربکسها را با تعویض یا جایگزینی راور المینیوم پاترن انها را بر روی قسمت بدنه جلوی گیربکس نصب کرد و اون شکل بولت پاترن گیربکس وکلوث اپ موتور بدست بیاد و در موتور نصب کرد =
T-5
برای تعمیر خودرو های امریکایی مثل بیوک ایران ، از اچارهای اینچی استفاده می شود یا میلیمتری ؟
شماره اچارچرخ بیوک ایران چنده ؟
دوست عزیز ببخشید
اونطور که فرمودید مراحل راه اندازی کولر ماشین تمام شد و نتیجه تغییر گاز و روغن R134 + تنظیم RPM دور موتور و ...مثل اینکه نتیجه نسبتا مطلوبی بدست امده هست
همونطور که شما توضیح دادید تغییر نوع گاز و روغن R12 به R134 نیازمند تغییراتی هست مانند=
تعویض کپسول آکیومیلیتر یا درایر بخاطر جذب رطوبت بیشتر
تعویض کندانسور بخاطر اینکه کندانسور سیستم r12 فشار سیستم r134 را نداره
و غیره...
مسائلی که میدونم این هست که یکی از تفاوتهای این دو نوع سیستم نقطه دمای جوش سیستم R12 با R134 فرق دارد در R12 در دمای 22 درجه فاریناهایت به جوش میاد ولی R134 در دمای 16 درجه فارنهایت جوش میاد
روغن R12 ویسکانسی 525- SUS روغن معدنی استاندارد هست
روغن R134 که روغن PAG استاندارد هست
که این روغن معدنی R12 با روغن R134 خوب میکس نمیشن تغییرات به دلایلی که بررسی کردید فقط در نوع روغن وگاز بوده و انجام شده هست و همینطور فشار PSI گاز هم 45 PSI استفده کردید که همین مقدار هم دوستم استفاده کرده بود چون تا 40 PSI هم استفاده کرد ولی خنک کاری خوب نداشیت ولی وقتی 45 PSI استفاده کرد بهتر جواب گرفت
سوئیچ ترموستات سایکلین هم در ماشین شما اتومات هست و از نوع ولوم دار نیست و دراپ میشه در دمای منهای صفر درجه سانتیگراد باز میشه و در دمای بالای 7 درجه سانتیگراد بسته میشه با توجه به این مقدار گاز R134 که زده شده شاید درست عمل نکنه
با این تفاسیر ممکنه در دراز مدت گار R134 سوپاپ کمپرسور اسیب ببینه
رادیاتور ها هر دو دچار خوردگی بشن چون رطوبت گیر ها این دوسیستم با هم فرق دارن
اورینگها زود خراب بشن
روغن از پس روغنكاري بر نمياد چون روغن مخصوص گاز 134 به نام PAG ( پلي آلكيلن گيلوكول) بايد استفاده بشود و روغن مربوط به سيستم 12 فرق داردویسکانسی 525 هست و عملكردش تحت الشعاع قرار ميگيرد
خنكي هم كم ميشه چون كندانسور سيستم R 12 فشار سيستم R134 رو ندارد
و گاز متفاوتي دارد و آب بند ها متفاوت هستن نسبت به 12 پس اگه نشت كنه خطرساز هست
البته شايد به خطرناكي گاز كشنده ي فسوژن نباشه كه از نشت 12 به وجود مياد
اما چون ايمنيش پايين مياد خطرش بيشتر ميشه
در روی كپسوها نوشته شده هست =
12R كلرو فلوئوروكربني هست
134R هيدرو فلوئورو كربني
اقا ببخشید یه سوال دارم
در کپسول درایر ماشین شما یک قطعه به نام BLEED HOLE هست ؟=
اون رطوب گیر چند منظوره مارک NEVISCO کانادایی هم که استفاده کردید کیفیت خوبی دارد چیزی که من متوجه شدم اگر گاز زیاد تر از حد زده بشه کمپرسور خاموش میشه که با خالی کردن کمی از گاز دوباره کمپرسور راه میوفته
البته در همین یخچالهای سوپرمارکتها از گار R12 استفاده میشه چون سرمای بیشتری داره یا در کولر خانگی از گازR22 استفاده میشود
در مجموع به نظرم نمیشه از هيچكدوم از گازهاي R-22 , R-12 , R-134 به جاي همديگه استفاده کرد
نظرشما چیست؟
از هر دو نوع استفاده میشه.
سایز مهره چرخ بیوک، نوا، ایمپالا، کاپریس، کامارو و خیلی از خودروهای دیگه آمریکایی، اکثرا 19 م م هست که با مهره چرخ پیکان هم اندازه هستند.
سلام جناب armindevile
نظر من این هست که فعلا در شرایط کنونی و با توجه به توانایی ها و وسائلی که در اختیار داریم ،بهترین کاری که از دست من و امثال من بر میاد همین هست که ملاحظه فرمودید.
اگر مطالب قبلی که نوشتم را دوباره و با دقت مطالعه کنید، جواب خیلی از سوالات را پیدا میکنید.
تشکر میکنم اگر لطف کنید مقداری در مورد کادیلاک که داشتید ( یا دارید) بنویسید، همینطور شرحی از تعمیرات و بازسازی و کارهایی که انجام دادید به همراه عکسهای که خود شما گرفتید تا همه استفاده کنیم.
یک مقداری هم در مورد روش تنظیم سوپاپ که روی کادیلاک انجام دادید توضیح بدید
دوست عزیز بنده قصد جسارت نداشتم مطالب شما را هم خوندم و سوالی کردم عذر خواهی میکنم شما کاملا درست عمل کردید
منظورتون از کادیلاک چه مدلی منظورتون هست ؟
سیم کشیها و قطعات بسته شده در مدلهای سال ساخت کادیلاک با هم فرق دارن
و ایا انژکتور یا
کاربرات ؟
بنده کادیلاک انژکتور در سالهای 89 -92 - و یه مدل هم سال قبل داشتم مدل 57 مشکی رنگ که متاسفانه شماره موتور دستکوب بود و از تهرانپارس خریدم و با خرید قالپاق و زه ها و موارد دیگه فروختم
سال 92 برای ماشین یه داشبورد میخواستم اگه شانس میاوردم گیرم میامد که نمیاد 3-3.5 پول داشبورده
اگه هم بخواستم با ابر تعمیر کنم که اسمش فابریک نیست
ضبطش گیر میامد ولی بد که اونم 150 قیمت داشت
سر ولومی هاش 400-500 هزار تومان قیمت داشت
چوبکاریه وسطش اگه پیدا میشد بریده نشدش 300-400 قیمت داشت
همین ها شد پول یک پراید فقط داشبورد و ضبطش اوکی میشد
بنده در جریان هستید یه مسائلی را گفتم دوستان با توهین و جسارت گفتن که من و جنرال موتور اشتباه توضیح میدم
قربان شما استاد هستید بنده باید تعمیرات این خودروها را از شما یاد بگیرم این چه فرمایشی هست شما بایدتویضح بدهید تا همه استفاده کنیم بنده هیچ کاره هستم
سلام دوستان
کسی عکس از بوش های ماهک دنده شورلت نوا (c3) نداره؟
همونطور که میدونید و قبلا گفتم دنده ماشینم زود به زود قاطی میکنه.چندی پیش که رفتم زیر ماشین متوجه شدم که بوش ها فرسوده شدن
و این ماهک ها (باصطلاح لینک ها) لق میزنن و موقع تعویض دنده به یکدیگه برخورد میکنن و این باعث میشه که به مرور تنظیمشون بهم بخوره و قاطی کنه یا اینکه دنده بد تعویض بشه.واسه همین خواستم شکل دقیق و سالمش رو بدونم که یکی واسش بسازم.
جناب armindevile
ممنون که مقداری توضیح دادید.
اینجا هیچکس ادعای استادی نداره و همه از همدیگر یاد میگیریم و بلد نبودن هیچ ایرادی نداره مگر اینکه شخص اصرار بر درست بودن روش انجام کار،آنهم بدون تجربه شخصی و نتیجه عملی داشته باشه.
مجددا از شما خواهش میکنم گله و شکایت و گوشه و کنایه را کنار بگذارید.
برای تنظیم سوپاپ کادیلاک هر مدل که انجام دادید را توضیح بدید فرقی نمیکنه
جناب پیمان گرامی
توی نت چندتا عکس از قطعه مورد نظر پیدا کردم.
البته به نظر میرسه در خود آمریکا هم این مشکل فرسودگی بوشهای اتصال لینگ شیفتر دنده ( چه در کنسول یا فرمان) وجود داشته باشه چون روشهای متعددی برای ساختن قطعات بادوام انجام دادن، مثل این نمونه برنجی که دوام بالاتری داره.
و نمونه ای دیگه که از مدل اولیه بیشتر دوام داره. از این نمونه اکثرا در وانتهای آمریکایی دهه های 50 و 60 میلادی بیشتر استفاده میشه چون اکثرا دارای دنده فرمانی بودن
این قطعه چیز خاصی نیست و فکر میکنم اگر کمی در بازار جستجو کنین قطعات مشابه متعددی پیدا بشه که بتوانید جایگزین کنید. مثل بوشهای رام گیربکس پیکان ( که البته بزرگتر از این نمونه است) و یا با مراجعه به فروشندگان اتصالات لاستیکی و بوش و خار و اورینگ و.. نمونه مشابه یا نزدیک به مشابه را پیدا کنید.
توصیه میکنم اگر قصد جستجو در بازار داشتید، حتما بخشی از لینکها که محل نصب این بوشها را داره، همراه ببرید تا انتخاب دقیقتری داشته باشد و اگر خواستید بسازید به تراشکاری مراجعه کنید و از جنس تفلن که دوام فوق العاده ای داره، این قطعه را سفارش بدید تا بسازند.
Last edited by camaro lt; 29-08-2016 at 22:57.
امکان داره برای توربین گیربکس اتومات پیچ تخلیه ایحاد کرد ؟
توربین از بالانس حارج نمیشه ؟
مشگلی نداره ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)