تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 954 از 1126 اولاول ... 45485490494495095195295395495595695795896410041054 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,531 به 9,540 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام یک عکس از disk managment سیستم بدید

این اروری که گفتید میتونه هم از بدسکتور باشه یا از سکتور delay باید یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بشه تا وضعیت هارد مشخص بشه

در اون درایو مجوزهای دسترسی به درایو رو بررسی کنید و یک چک دیسک روش انجام بدید اگه درست نشد اطلاعات اون پارتیشن رو با نرم افزار easeus data recovery ریکاوری کنید

راه های تعمیر بدسکتور یکی استفاده از نرم افزار hdd regenerator است یکی فرمت سطح پایین
    میتونید اون پارتیشن رو wipe هم بکنید ببینید درست میشه یا نه البته قبلش اطلاعاتشو ریکاوری کنید
    چک دیسک که کار نکرد . درایو رسما از دسترسی خارج شده و اصلا تو دیسک منیجر هم نشونش نمیده ولی توی مربع آخری پایین سمت راست هستش که مشخصاتش را ننوشته و فقط حجمش هست! فقط تو my computer به عنوان یک پارتیشن غیرفعال هست .

اینم عکس :

3 تای اول که کم حجم هستن پارتیشن لینوکسین . اون حجمش 300 گیگه که اصلا نشونش نمیده . فقط تو اون مربع های پایین سمت راستیه هستش که فقط حجمش را نوشته.

با این شرایط بازم به اطلاعاتم میتونم برسم ؟ هارد دیگه خرابه یا درست میشه ؟

صبح لپتاپ روشن را زیاد جا به جا کردم فکر کنم بخاطر همینه
    Last edited by hosseinonline8000; 19-11-2014 at 21:18.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چک دیسک که کار نکرد . درایو رسما از دسترسی خارج شده و اصلا تو دیسک منیجر هم نشونش نمیده ولی توی مربع آخری پایین سمت راست هستش که مشخصاتش را ننوشته و فقط حجمش هست! فقط تو my computer به عنوان یک پارتیشن غیرفعال هست .

اینم عکس :

3 تای اول که کم حجم هستن پارتیشن لینوکسین . اون حجمش 300 گیگه که اصلا نشونش نمیده . فقط تو اون مربع های پایین سمت راستیه هستش که فقط حجمش را نوشته.

با این شرایط بازم به اطلاعاتم میتونم برسم ؟ هارد دیگه خرابه یا درست میشه ؟

صبح لپتاپ روشن را زیاد جا به جا کردم فکر کنم بخاطر همینه

با اون نرم افزاری که گفتم نتونستید اطلاعات پارتیشن مورد نظر رو ریکاوری کنید؟
    یک عمس از تب health نرم افزار hd tune بدید وضعیت هاردتون رو هم ببینم

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

کمک
    من یه هارد دارم حدود 7 8 ساله داره برام کار میکنه

جدیدا صداهایی ازش میاد . سرعت سیستم کم شده . برنامه میخوام باز کنم هنگ میکنه تا باز بشه ولی باز میشه برنامه

فک کنم بد سکتور گرفته

با برنامهHDD Regenerator تو بوت فلش رفتم تعمیر کنم ولی یکم ک اسکن میکنه ، هارد یه صدای ویژی میده و بعد ارور میده که : Drive Is Not Ready

چ کنم ؟بدبخت شدم ینی؟

=====

عکس از قسمت Health

Last edited by B3NYAMIN; 20-11-2014 at 16:14.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام

کمک
    من یه هارد دارم حدود 7 8 ساله داره برام کار میکنه

جدیدا صداهایی ازش میاد . سرعت سیستم کم شده . برنامه میخوام باز کنم هنگ میکنه تا باز بشه ولی باز میشه برنامه

فک کنم بد سکتور گرفته

با برنامهHDD Regenerator تو بوت فلش رفتم تعمیر کنم ولی یکم ک اسکن میکنه ، هارد یه صدای ویژی میده و بعد ارور میده که : Drive Is Not Ready

چ کنم ؟بدبخت شدم ینی؟

=====

عکس از قسمت Health

اولاا دمای هاردتون بالا میره حواستون به این موضوع باشه یک فن زیر هارد بزارید
    relocated sector هم دارید اگر تعدادش در حال زیاد شدن باشه نرم افزاری قابل حل نیست و باید ببرید به یک متخصص هارد نشون بدید

در مورد ارور آخر اتصالات هارد و کابل برق به همراه خود پاور رو چک کنید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید و فریم ویر هارد و بایوس مین رو آپدیت کنید و تست کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اولاا دمای هاردتون بالا میره حواستون به این موضوع باشه یک فن زیر هارد بزارید
    relocated sector هم دارید اگر تعدادش در حال زیاد شدن باشه نرم افزاری قابل حل نیست و باید ببرید به یک متخصص هارد نشون بدید

در مورد ارور آخر اتصالات هارد و کابل برق به همراه خود پاور رو چک کنید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید و فریم ویر هارد و بایوس مین رو آپدیت کنید و تست کنید
    اگه هارد رو فرمت ـه کلی کنم و از اول پارتیشن بندی کنم مشکلش کلا حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه هارد رو فرمت ـه کلی کنم و از اول پارتیشن بندی کنم مشکلش کلا حل میشه؟
    این موضوغ رو برای ارور آخری گفتم راه حل هایی که برای رفع این ارور مطرح شده این موارد است

برای ارور اول قابل تعمیر نیست اگه تعدادش در حال افزایش باشه باید هارد رو به یک کلینیک هارد نشون بدید

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این موضوغ رو برای ارور آخری گفتم راه حل هایی که برای رفع این ارور مطرح شده این موارد است

برای ارور اول قابل تعمیر نیست اگه تعدادش در حال افزایش باشه باید هارد رو به یک کلینیک هارد نشون بدید
    مشکل از سیمای ورودی ـه هارد بود :|

عوضش کردم سرعتش از قبلم بهتر شُد

ممنون که وقت گذاشتیـــــن

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخطار
    Current Pending Sector Count به شما می گوید که هارد دیسک شما بدسکتور دارد که یا این بدسکتور بخاطر کار کردن هارد است یا اینکه مشکلی در فریم ور هارد وجود داره که اصطلاحا ترنسلیتور هاردتون خرابه. با نرم افزار ریکاوری اطلاعات هاردت رو تست کن اگر نشد از متخصص بازیابی اطلاعات کمک بگیر.

------------

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با اون نرم افزاری که گفتم نتونستید اطلاعات پارتیشن مورد نظر رو ریکاوری کنید؟
    یک عمس از تب health نرم افزار hd tune بدید وضعیت هاردتون رو هم ببینم
    با hdd regenerator اسکن کردم حدود 12 ساعتی طول کشید و روی 90٪ 8 تا بدسکتور پیدا کرد و ترمیم کرد . بعد از اون پارتیشنم مشکلش حل شد و باز شد و به اطلاعاتم دسترسی پیدا کردم .

ولی هنوز اون ارور هست :

هارد من در چه مرحله ایی هست ؟ میشه بهش اعتماد کرد یا کم کم مرخصه ؟

من روی این لپتاپ پروژه های کاریم را انجام میدم . از دست رفتن اطلاعاتم یعنی برباد رفتن کلی زحمت و هزینه . اینا هیچی حتی فیلم هایی هم که دارم حاصل دانلود شبانه روزیه که برام خیلی مهمه

میشه این هارد را به عنوان اکسترنال استفاده کنم و یک هارد دیگه برای لپتاپ بگیرم ؟ (یعنی اون محفظه اش که هارد را داخلش میزاریم و به عنوان اکسترنال استفاده میشه گیر میاد ؟)
    Last edited by hosseinonline8000; 21-11-2014 at 02:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •