عابدزاده:نبايد فقط دروازه بانها را مقصر دانست
مربي دروازه بانان تيم فوتبال پرسپوليس، با وجود ۱۸گل خورده در ۱۲بازي، آمادگي دروازه بانهاي تيمش را در شرايط مطلوب دانست .
احمدرضا عابدزاده در خصوص آمادگي دروازه بانان تيم پرسپوليس و شرايط اين تيم در جدول رده بندي ليگ برتر روز سه شنبه به سوالات خبرنگار ايرنا پاسخ داد كه در زير ميآيد.
* س : ۱۸گل خورده در ۱۲بازي، زياد نيست؟
- ج : براي تيمي كه فصل قبل قهرمان ليگ برتر شده است و براي دفاع از آن بازي ميكند، ۱۸گل خورده نميتواند آمار خوبي باشد.
* س : براي آماده تر شدن درواز ه بانان چه فكري كرده ايد؟
- نميدانم چرا همه دروازه بانها را تنها مقصر گلهاي خورده تيم مي دانند، وقتي دروازه يك تيم باز ميشود ، همه بازيكنان با اشتباه خود در به گل رسيدن حريف نقش دارند.
* س : به هر حال دروازه بان، آخرين نفري است كه بايد از باز شدن دروازه جلوگيري كند.
ج : من اين حرف را قبول دارم اما نميتوان با مطرح كردن اين مساله دروازه بانها را مقصران هميشگي گلهاي خورده دانست. مدافعان و حتي بازيكنان خط مياني هم بايد در برنامههاي دفاعي تيم شركت كنند تا يك تيم بتواند به انسجام لازم دفاعي برسد.
* س : به نظر ميرسد سياست حمايت از دروازه بانها را در پيش گرفته ايد.
ج : اصلا دوست ندارم بيمورد از كسي حمايت و يا كسي را زير سووال ببرم، حرف من اين است كه دروازه بان به تنهايي نميتواند در همه ديدارها دروازه اش را بسته نگه دارد.
* س : در مورد عملكرد واعظي چه نظري داريد؟
ج : مهدي واعظي يكي از بازيكنان با تجربه است و ميتواند براي پرسپوليس دروازه باني مطمئن باشد. متاسفانه او خيلي مصدوم ميشود و همين باعث شده تا نتواند آنطور كه بايد در خدمت پرسپوليس باشد.
* س : قبول داريد كه دروازه بانان در برخي از بازيها متزلزل نشان داده اند؟
ج : هر بازيكني روز خوب و روز بد دارد، با اين حال عملكرد كلي واعظي خوب است و حتي ميتواند در رقابتهاي جام جهاني به تيم ملي ايران كمك كند.
* س :حقيقي را چطور ديديد؟
ج :- حقيقي نسبت به واعظي تجربه كمتري دارد و براي اينكه يك دروازه بان خوب شود به فرصت بيشتري نياز دارد، او اگر توجه لازم را در تمرينات از خود نشان دهد، ميتواند در آينده يكي از دروازه بانان مطرح و ملي پوش ايران شود.
* س : علت ضعف دروازه بانان ايران را در چه چيزي ميبينيد؟
ج :- متاسفانه براي تربيت دروازه بان كار خاصي انجام نگرفته است و حتي تيمها براي آماده شدن دروازه بانهاي خود برنامه مشخصي نداشته اند.
* س : براي خارج شدن از اين شرايط چه راه كاري لازم است؟
ج :- به نظر من بايد نگاهي جدي تر به برنامههاي تمريني دروازه بان ها داشت. دروازه بانهاي ايراني استعداد خوبي دارند و اگر بتوان آنها را كشف كرد، ميتوان اميدوار شد كه در سالهاي آينده تيم ملي مشكلي از بابت دروازه نداشته باشد.