بعله عزیز جان میتونی ، این داستان کد یک شایعه گذرا بود رد شد رفت پی کارش چون بازاریابهای شرکتها به این نتیجه رسیدند این سیستم فروش کنسول و بازی اورجینال رو نزدیک صفر میرسونه .
بعله عزیز جان میتونی ، این داستان کد یک شایعه گذرا بود رد شد رفت پی کارش چون بازاریابهای شرکتها به این نتیجه رسیدند این سیستم فروش کنسول و بازی اورجینال رو نزدیک صفر میرسونه .
بچه ها 3.70 گویا هَک شده ، میتونید از اینجا دانلودش کنید :
آموزش نصبش هم همونجا هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نمیشه اعتماد کرد....
تو هیچ سایتی خبرشو نزده (,ps3-hacks.com , ps3hax.net , psx-scene.com)با اینکه خبر ماله August 10th, 2011.........
همه ی خبرای این سایتا حول همون دانگرید 3.7 هست
Last edited by MH_FashisT; 18-08-2011 at 01:09.
چه حالي ميده![]()
یه مقداری صبر کنید ، تکلیفش روشن میشه - چون کسی که هَکش کرده آدم معروفیه .
من یه فیلم هم از مراحل نصبش توی یو تیوب دیدم .
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
یه مقداری توی نصبش عجله نکنید ، صبر کنید O.K بشه بعد .
يكي تست كنه بگه![]()
Last edited by shahin_mp3; 18-08-2011 at 00:28.
لینکشو بده منم ببینم
البته لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک آخری زده برای دانگرید ، ولی در حقیقت JailBreak هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میلاد جون مثل اینکه یکی اومده ادامه راه KMEAW . فکر کنم سونی دوباره متحمل شکست بزرگی شد ...
البته فکر کنم خود سونی داره یه جورایی این ه-کرها رو راهنمایی میکنه ....!!!
میلاد جون فقط یه چیزی تکلیف این 50 تا بازی که ایبوت 3.55 اش رو دارم و رو 3.55 اجرا میشه چی میشه. eboot 3.70 هاشو از کجا گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟به این زودیم فکر نکنم ایبوت جدید بیاد !!!!
فکر می کنم چون تازه اومده ریسکش بالاست باید وای سیم بقیه تست کنن ببینیم رو کنسول جواب میده و بریکی چیزی نمیشه.
میلاد جون دمت گرم. با معرفی این سایت حال بزرگی به ما دادی ....
خب پس هیچی ولی این سایتی که میلاد جان گذاشته چیه ؟
Last edited by hamed-akbarie; 18-08-2011 at 02:00.
راستی دوستان اگر کسی آدرس داره بده من این فریمور رسمی سونی OFW 3.70 رو دانلود کنم باسه اینکه قبلش نصب کنم دم همه گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)