تشکر می کنم اقا علی
یک سوال داشتم علی جون
راسیتش من تازه پی اس پی خریدم
از کجا باید بدونم که چه برنامه ای به دستگاه اسیب نمی رسونه و می تونم رو دستگاه بریزم؟
تشکر می کنم اقا علی
یک سوال داشتم علی جون
راسیتش من تازه پی اس پی خریدم
از کجا باید بدونم که چه برنامه ای به دستگاه اسیب نمی رسونه و می تونم رو دستگاه بریزم؟
خواهش میکنم.
وظیفه هست.
معمولا برنامه هایی که با حافظه های داخلی دستگاه ( flash 0-flash 1-flash 2-flash 3) در ارتباط هستند میتوانند خطر ناک باشند.
شما سعی کن از سایت های با اعتبار برنامه ها را تهیه کنی.(مثل همین جا)
من خودم هر اموزش و برنامه ای میزارم قبلش تست میکنم و حتما ذکر میکنم که روی چه دستگاه هایی نصب بشود.
راستی وقتی کلید Select را بزنی یک منو به نام VSH MENU باز میشه.که یکی از گزینه ها USB DEVICE هست و باید همیشه روی حالت Memory Stick باشد.در صورتی که مثلا روی حالت Flash 0 باشه وقتی کابل usb را به دستگاه وصل کنی محتویات flash 0 به جای مموری کارت نشان داده میشود و در صورتی که فایلی کم یا زیاد کنی دستگاه بریک میشه.(فعلا راهی برای برطرف کردن دستگاه های جدید بریک شده نیست)
کلا از آموزش های معتبر استفاده کن و قبلش اینجا از دوستان یک سوال درباره برنامه یا آموزش بکن تا با مشکلی رویرو نشوی.
از کجا باید فهمید که مربوط به حافظه های داخلی دستگاه (flash 0-flash 1-flash 2-flash 3 )هست؟
برنامه های که فقط برای کپی خور کردن psp های سری قبل بودند بیشتر با این حافظه ها در ارتباط بودند چون یک سری اطلاعات را داخل این حافظه ها فلش میکردند.
برنامه ها و بازی های اجرایی مشکلی ندارند.
کلا اگر اموزش با برنامه ای خطر ناک باشه من خودم ذکر میکنم.
[quote=choory;4094316]
شما دقیقا بگو چیکار کردی.از چه آموزشی استفاده کردی.(آموزش را از این فروم برداشتی یا نه) نه از این فروم بر نداشتم .
فقط خواهشا دقیق بگو چیکار کردی و از کدام آموزش رفتی تا راهنماییت کنم. یه تم دانلود کردم که توش 3 تا فولدر بود vsh و resorce و یکی دیگه که یادم نمیاد . PSP رو روشن کردم وقتی اومد بالا کلید select (بغل استارت) رو زدم ، قسمتی که مشخص میشه دستگاه وقتی به usb نصب میشه با حافظه رم بیاد رو به flash0 تغییر دادم . و تو my computer به جای حافظه رم ، حافظه flash0 اومد و من اون 3 تا فولدر رو کپی کردم توش . وقتی هم که روشن کردم اومد بالا ، یهو هنگ کردحالا هم که روشنش میکنم چراغ سبزه 15 ثانیه اینطورها روشن میمونه و بدون اینکه هیچ تصویری بیاد خاموش میشه
لینک آموزش و تمی که استفاده کردی را برام بفرست.
اینطور که تو پستت هات خوندم psp از این مدل جدید ها هست که با CHikHEN کپی خور میشه.درسته؟ درسته
آخه توی کدام یک از آموزش ها نوشته شده تم های ctf را داخل فلش 0 دستگا بریزید؟ من خود تم رو نریختم ، اون 3 تا فولدر رو ریختم
راستی به دلیل اینکه محدودیت حجمی اینترنتم رو به پایان هست (زیر 10 مگابایت) روز ها نمیتونم On شم تا دوباره اینترنتم را شارژ کنم.هر شب 1 به بعد تا 2-3 on هستم.
ترخدا بیا به دادم برسمن به آیدیت هم پیغام دادم . شماره ات رو اگه میشه بده باهات تماس بگیرم . به خدا انقدر اذیت شدم که حد نداره . اول امیدم به خداست ، بعد به شما علی آقا .
کمکم کن . . .
5.50gen موقته ؟و اگه آپگرید کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد(یعنی داگرید دوباره به 5.00m33 ؟
Last edited by generaltj; 17-08-2009 at 08:12.
[QUOTE=16130;4094737]شما یک تم flash 0 دانلود کردید که مربوط به فریمور دستگاه شما نبوده.(تم های flash 0 پر خطر ترین تم ها هستند.)
شما متاسفانه محتویات حافظه flash 0 که اصلی ترین حافظه داخلی psp هست رات تغییر داده اید.
دلم نمیخواد این را بگم ولی دستگاه شما بریک شده هست.و فعلا هیچ UnBrick ری برای این مدل ها منتشر نشده.
معلوم هم نیست منتشر میشه یا نه چون هنوز همین ورژن ها را هم نتوانستند کامل هک کنند چه برسه به ساختن UnBricker
متاسفانه شما تنها کاری که با psp میکنی میتونی اون را بزاری داخل ویترین اتاقت.
یا بفروشیش که با این شرایط کسی بیشتر از 40-50 نمیخره.(خواستی من خودم خریدارم-برای یک سری تحقیقات راجب به مدار های داخلی psp و...)
شماره هم واسط پ . خ کردم.
دلم میخواهد کاری واسط کنم اما هیچ کاری از دست من برنمیاد.حتی کسایی که برنامه ChickHEN را نوشتند هم فعلا کاری نمیتوانند بکنند.
باور کن اگر کاری از دستم بر میامد دریغ نمیکردم.
متاسفم.![]()
Last edited by choory; 17-08-2009 at 09:56.
خیر فرمور 5.50gen کامل هک شده و مشکلی ندارد.
اما فقط روی دستگاه های مدل 1000 و 2000 که با پاندورا کپی خور میشوند نصب میشه.
الان فریمور شما چند هست؟
در صورتی که روی دستگاه هایی که با ChickHEN کپی خور میشوند نصب شود دستگاه بریک میشه.
اگر شما به 5.50GEN آپدیت کنید در صورتی که گروه MHU یا M33 فرمور بالاتری را هک کنند و خواستید به آن ورژن آپدیت کنید ابتدا باید به یکی از فریمور های m33 دانگرید سپس به فریمور جدید آپگیرید کنید.(البته بعید هست چون فعلا دارک الکس دیگه به فکر psp نیست-شایعه هایی هست که همکار سونی شده- پس در نتیجه هکی از گروه M33 نمیاد.و
گروه MHU هم که یکم ضعیف هست.آخرین فرموری که هک کرد (5.50MHU) پر از باگ و اشکالات بود.)
[quote=choory;4095022]
الان فریمور شما چند هست؟
5.00 m33-6
ok
مشکلی نیست.اگر میخواهی آپدیت کنی میتونی انجام دهی.آموزش داخل تاپیک مربوطه هست.
البته این را هم بگم 5.50gen تفاوت چندانی با 5.00m33 ندارد.
----------------------------------------------------------------------
دوستا تا ساعت 1 شب خداحافظ.فکر نکنم امروز دیگه بتونم on شم.
Last edited by choory; 17-08-2009 at 10:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)