دوستان من هم دقیقا همین مشکل را دارم ... سیستم هم همینه فقط کارت گرافیک ATI 4890 هست ... باید چکار کنم ؟؟؟
دوستان من هم دقیقا همین مشکل را دارم ... سیستم هم همینه فقط کارت گرافیک ATI 4890 هست ... باید چکار کنم ؟؟؟
سلام من يه نرم افزار مربوط به بازي نصب ميكنم
ولي موقع اجرا اين ارور رو ميده
راستي نرم افزار خودش در مسير بازي نصب شد و من بازي رو به صورت zip شده نصب كرده بودم
يعني ميشه از بازي باشه
((يه سؤال: باگ چيه))
Last edited by Amir Hossein; 28-07-2009 at 16:07.
متاسفانه هرچی تو گوگل سرچ کردم یکی دو تا کرک بیشتر نبود که با اونا هم جواب نداد.واقعا اعصابم خراب شده.بهر حال ممنون.
کسی میتونه در مورده لن کردن بازی red alert2 بهم بگه . مینویسه ipx وصل نشده . واسه همین شبکه نمیشه !!!!!
خودم راه حل را پیدا کردم ... بخونید :
--------------------
برای این که بازی GRID بتونه از 4 یا 8 هسته سی پی یو شما استفاده کنه و به راحتی اجرا بشه باید تغییرات زیر را اعمال کنید ...
معمولا مشکل این بازی برای سی پی یو های 4 و 8 هسته ای این هست که تو لودینگ اول بازی گیر می کنه و جلو نمیره .
و اما راه حل :
در مسیری که بازی را نصب کرده اید ، این دو فایل را پیدا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* بکاپ گیری از فایل ها فراموش نشود
فایل hardware_settings_config.xml را با Notepad باز کنید .
در قسمت CPU مقدار False را به True تغییر دهید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل را سیو کنید و ببندید.
حالا فایل hardware_settings_restrictions.xml را باز کنید.
تمام مقادیر 2 را با توجه به CPUـتان به 4 یا 8 تغییر دهید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل را سیو کرده و ببندید.
پایان!
دوستان فهمیدم چرا ایکس من X-men اجرا نمیشد .
به خاطر این بود که این بازی فقط با دایرکت ایکس 9 اجرا میشه ، اما من 10 رو داشتم .
کارت گرافیکم Geforce 8800GT XXX 512
کلاً بعضی از بازی ها اینطوری میشه
حتی مانیتور رو هم عوض کردم و LCD گرفتم
بازم همونطوریه
مثلاً اول بازی یه تیزر از لوگوی بازی میاد.با اینگه گرافیک نیست و فقط یه فایل ویدئویی ولی بازم وسط تصویر نویز پیدا می کنه
دوست عزیز من کرک red alert3 از کجا بگیرم
من پچ 1.2.2 grid رو که 198 mb هست رو دانلود کردم لی وقتی میخوام نصب کنم ارور میده میگه : there is n o version of grid is installed.
با اینکه تو فولدر بازی ریختم و بعد میخوام نصبش کنم مشکل چیه؟
اینجا درخواست بدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)