تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1805 اولاول ... 453853903943949950951952953954955956957963100310531453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

خب مخاطب مهم نیست مهم اینه که نباید بیایم مقایسه کنیم فیلمی که ما اینجا به هزار بدبختی (دورزدن فیلتر بگیر بیا بالا)
    دانلود میکنیم رو تو خارج با اون سرعت بالا استریمینگ میکنن لذت میبرن تازه دق دفه حجم ندارن!
    و یک چیز دیگه هم اینه که درامد اونا با ما یکیه یک کارمند خیلی خیلی ساده تو آمریکا کم کم چند سال پیش 3000 دلار میگیره اینجا چی؟

نرم افزار هم همینطوره طرف خرید این نرم افزار ها واسش به اندازه پولی هست که ما میدیم میریم چیپس میخریم (حس) اینجا همون نرم افزارو اینجا بخای بخری هم این که نسخه جدید پیدا نمیشه هم این که به اندازه نسخه اصلیش بهت میندازن کسیو میشناسم رفته 20 تومن داده آنتی ویروس کرکی خریده!

-----------راستی کسی رو نمیشناسین کارت ----s2 اکسترنال بفروشه تو مشهد من که سعدیو زیرو رو کردم چند تا آشنا هم داشتم گیر نیاوردم---
    تنها دلیلی که کمی از قبح اخلاقی استفاده از نرم افزار ها و محصولات کرک شده کم میکنه، همین اوضاع نابسامان اقتصاد ایران، قیمت بالای دلار و... والا من خودم گاهی کد مینویسم (در حال یادگیری) میدونم چقدر سخته تولید نرم افزار و واقعا ناعادلانست که محصولات رو بدون رضایت تولید کننده مصرف کنیم ولی خب چه کنم که تو باتلاق اینجا گیر افتادم.

در مورد سوالتون من هم فقط سعدی رو میشناسم، پیدا کردن این چیزا یکم سخته شاید بتونید از طریق مارکت های اینترنتی شانستون رو امتحان کنید الیته خود من بهشون اعتماد ندارم و تا حالا از فروشگاهای آنلاین ایرانی خرید نکردم از اون فروشگاهای معتبر خارجی هم که اصلا نمیشه بهش فکر کرد بخاطر گمرکی.

2. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آخه این چه حرفیه شما میزنید ؟؟! با این حرفتون دارید حق رو به مخابرات میدید . مگر اینترنت منابع طبیعی زمین که وقتی بهش وصلیم مصرف بی حد و اندازه نداشته باشیم ؟!! خب یکی لازم داره شبانه اگر بتونه ۷-۸ گیگ که هیچ ۱۰ گیگ دانلود میکنه . اپن شرکنی که خدمات رو ارایه می ده باید جلوتر فکر تقاضای مصرف کننده هاش باشه نه اینکه مشتری ها دغدغه این رو داشته باشن که کم مصرف کنند تا به سیستم های شرکت فشار نیاد !

این واقعیته که در ایران هست و شرکت های ارائه کننده اینترنت هم به دلایل مختلف از جمله تحریم و سیاست های شرکت ارتباطات زیرساخت تحت فشار هستند. مشکلات اینترنت رو به دو دسته سرویس دهنده و سرویس گیرنده تقسیم کردیم. باز میگید داریم به مخابرات حق میدیم؟! واقعا یعنی نمی بینید که چند عامل رو ذکر کردیم و گفتیم که هر دو طرف مقصر وضعیت نابسامان اینترنت هستند؟! مگه شما فکر کردید من به نمایندگی از طرف مخابرات اومدم اینجا صحبت میکنم یا اینکه منم جزو این کاربران نیستم؟ اصلا محل نزاع نیاز داشتن نیست بلکه در مورد استفاده بی رویه ست. حالا این سوال پیش میاد که شخصی که هفته ای حداقل 40 گیگ دانلود میکنه واقعا چه نیازی به این محتوا داره؟ اگر فیلم و سریال باشه که در عرض همین یک هفته به اندازه کل ماه اونقدر دانلود کرده که هر چی ببینه تموم نشه (البته به شرط اینکه طرف خیلی بیکار نباشه!)، اکثر این کاربران اونقدر دانلود میکنند تا یا هاردشون بسوزه یا پر بشه و گرنه دست از دانلود نمیکشن واقعا آیا فکر میکنید این همه دانلود نیاز اون شخصه؟

پ.ن: با فونت کوچک هم بنویسید قابل خوندن هست

4. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

ولی چیزی که در مورد اینترنت خودمون واضحه اینه که کاربرها دقیقا از جنس سرویس دهنده ها هستن . اگه واقعا هر دو طرف رو زیر ذره بین بزاری میبینی هر دو طرف طمع دارن .
    این چند ساله با اینکه تو همه چیز تورم بیداد کرده اما توی بحث اینترنت فقط کمی گرون شده . با توجه به این همه تحریم توی این سالها من فقط دیدم که قیمت اینترنت مخابرات افزایش پیدا کنه .
    خوب این از دو دیدگاه میتونه بررسی بشه .

اول از دید سرویس گیرنده هست . واقعا همین هزینه ADSL که در واقع مسئولین اصلا اعتقاد ندارن که هزینه ی زیادی هست کمر کاربرها رو میشکنه و وقتی با اینترنت خارج از ایران مقایسه میشه میبینن که هم از لحاظ محتوایی محدود شدن و هم از لحاظ هزینه دارن هزینه بیشتری رو میدن .
    و همین حس محدود شدن خودش باعث میشه که به سمت اینترنت بیشتر متمایل بشن . شما نگاه کنی الان خیلی از کاربرهای اینترنت توی ایران حجم اکثر دانلودهاشون مربوط به دانلود فیلم و سریال یا حتی بازیه . خوب کجای دنیا این همه حجم دانلود مربوط به این سه قلم میشه . در حالی توی خارج اکثر این موارد به صورت فیزیکی یا کلا رایگان تهیه میشه .
    دوم از دید سرویس دهنده . به خاطر کپی رایت و فرار از برخورد قانونی معمولا چنین منابعی در سرورهای خارج از کشوره و همین وارد کردن ترافیک از خارج کشور و در واقع همون اینترنت جهانی (نه اینترانت که ارزونتر در میاد) واسه سرویس دهنده گرونتر در میاد . و با توجه به این همه تورم توی این سالها سرویس دهنده ها حق نداشتن قیمتشون رو خیلی بالا ببرن در حالی که با توجه به تورم اینها صددرصد با این وضعی که گفتم ضرر میکنن . پس میان از طرف دیگه کیفیت رو کاهش میدن و وقتی میبینن این کاهش کیفیت واسشون سود داشت ناخوداگاه عادت میکنن به همچین کاری .

پس تا این رفتارها وجود داره هیچ چیز درست نمیشه . یکی دوتا هم نیست . واقعا زیاده این بی فرهنگیه کاربرهای ایرانی و تمامش هم ریشه اش توی محدودیتیه که روی ملت قائل میشن و فکر هم نمیکنم به همین راحتی درست بشه حتی با برداشتن این همه محدودیت . چون دیگه به این اخلاقها عادت کردیم .

الان دیگه حتی برای یک بازی مردم میرن اونو دانلود میکنن به جای اینکه دو یا 3 تومن برن از مغازه بخرن . حالا یا فکر میکنن ارزونتر واسشون در میاد یا مثل من اعتماد ندارن به این مغازه ها و dvdهاشون .
    یا حتی برای فیلم و سریال . ملت حتی فیلمها و سریالهای ایرانی رو هم دانلود میکنن . به خارجی ها که اصلا رحم نمیکنن . کار ما کاربرهای اینترنت شده جمع اوری ارشیو فیلمهای خارجی . سریالها . کنسرتها (قابل توجه امید ) یا ... که میبینی بعد از چندین سال چندین ترابایت فقط ارشیو جمع کردن . حتی میبینی تلویزیون یک ایتمی رو پخش میکنه ملت باز میرن همون رو بدون سانسور دانلود میکنن .
    درسته ایرانی ها پایین ترین سرعت اینترنت رو توی دنیا دارن ولی من فکر میکنم جزو پر مصرف ترین کاربرای دنیا هستیم ما .
    به این که بیشتر ماها از اینترنت سعی میکنیم نهایت استفاده رو ببریم موافقم،ولی این به بی فرهنگی ربطی نداره بخاطر اینکه:
    1.بیشتر ماها میخوایم نسبت به پولی که میدیم همونقدر استفاده ببریم،مثلا کسی میاد 90 تومان ماهانه میده به سرویس 512 نامحدود که سرعتش هم 60 هستش،خب معلومه که 24 ساعته دانلود میذاره چون حقش هستش،نکنه انتظار داریم کسی این سرویس رو برای وبگردی استفاده کنه؟
    2.سرویس دهنده های adsl هیچوقت سرعتشون تضمین نداشته،چه شبانه رایگان چه نامحدود ها،بخاطر همین موضوع کاربر سعی میکنه تا وقتی که سرعت مدنظرش هست استفاده لازم رو ببره که بعدا سرش بی کلاه نمونه! متاسفانه تمام شرکت ها سیاستشون همین هست،طرح های جدید،سرعت تا یه مدت بالا بعدش که مشتری جمع شد...
    3.خیلی از کسایی که دانلودر هستن فیلم و سریال خارجی میگیرن،خب این فیلم و سریال هارو از کجا غیر از دانلود از اینترنت میشه تهیه کرد؟ پس چاره ای به جز دانلود کردن نیست
    و آخر اینکه خیلی از ماها اگه سرویس مناسب در اختیار داشته باشیم،ممکنه تا یه مدت زیاده روی کنیم ولی وقتی بدونیم که این سرعت تضمین شده هستش و قیمت مناسبی هم داره مطمئنا خودمون هم از این همه دانلود کردن خسته میشیم.

6. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اوووووووووووووووه بابا چه خبره همه فیلسوف و جامعه شناس و حقوق دان و اینترنت شناس و .... شدن یه شبه

یکم پست های کوتاه بدین حوصله خوندن نداریم

پاش بیوفته خودم 10 تا از این پست ها می دم هااا (هر کدوم یه صفحه)

8. 7 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

موافقم چندی پیش با یکی از دوستان قدیمی سر همین موضوع بحث میکردم بهش گفتم وقتی کسی رو در محرومیت نگه دارید حرص و ولعش بیشتر میشه علاوه بر اون حس عدم اطمینان هم هست جوری که طرف میاد اینقدر دانلود میکنه که نت خشک میشه من از دوستان و اقوامی که خارج زندگی میکنند پرسیدم اصلا این چیزا براشون دیگه مهم نبود هر موقع اراده میکردند از هر جا که بودند وصل میشدند به اینترنت و کارشون رو انجام میدادند حالا چه پرداخت قبض باشه چه تماشای فیلم و چه بازی آنلاین ولی اینجا گاهی وقتا گوگل هم باز نمیشه
    اصلا قیاس مع الفارقه! نباید شاتل رو کنار مخابرات گذاشت. اونها حداقل به تعهداتی که به کاربر دادند پایبندند و اونطور نیست که همه رو از دم خفه کنند (فعلا). ولی یادمه زمانی که از این مخابرات طرح بعثت داشتم چقدر سرعتش ناپایدار بود و سرعت تک کانکشنش هم که فاجعه بود (در صورتیکه پایداری در کیفیت سرویس از اصلی ترین تعهدات یک شرکت ارائه دهنده اینترنته)

ولی این موردی که میگید به فردای خودمون اطمینان نداریم کاملا درسته ولی نباید کله خودمون رو هم زیر برف کنیم. یادمه زمانی که طرح بعثت هنوز تازه راه افتاده بود دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 8 صبح بود و سرعتش در حد 300 یا 400 کیلوبایت بود و شبانه میشد 8-7 گیگ دانلود کرد. اون زمان هر چی ما میگفتیم با این وضع مصرف بی حد و اندازه شما آخر این طرح بعثت هم فاتحه اش خونده ست کسی گوشش بدهکار نبود و همین حرف تکراری ای رو میزدن که "اگر الان دانلود نکنیم و فردا هم که محدود بشه دیگه دستمون از همه جا کوتاهه پس تا جاییکه میشه باید نهایت (سوء) استفاده رو کرد!" اما در حقیقت شرکت ها در صورتیکه ببینند روی سیستم هاشون فشار نمیاد محدودیتی رو اعمال نمیکنند در حقیقت هیچ دلیلی برای محدود کردن نیست. متاسفانه همیشه عده ای سوء استفاده گر وجود دارند که کاربران دیگه باید چوب اونها رو بخورند و همیشه این افراد انگشت شون به سمت بقیه ست و زمین و زمان رو مقصر خراب بودن اوضاع میدونن و غافل از اینکه با سه انگشت خودشون رو نشونه گرفتن! (منظورم صرفا مخابرات یا اینترنت نیست. این نوع فرهنگ در اقلیتی وجود داره که اکثریت استفاده رو دارند!)
    این که افراد نباید از فرصتهایی که بدست میارند سوء استفاده کنند درسته اما این نوع مشکلات هیچ وقت یک مقصر نداشته و همیشه مجموعه ای از علل و عوامل دست بدست هم میدهند تا چرخه ای معیوب رو بسازند.
    در مورد اینترنت کشور 30یاست های غلط، مدیریت اشتباه، انحصارگرایی، منفت طلبی افراطی شرکتها و فرهنگ مصرف کننده ها همگی باعث ایجاد چنین وضعی شدند.

اما در مورد شرکت های ارائه دهنده بد نیست بدانید این از روشهای جذب مشتری اوناست که در ابتدا سرعت و کیفیت عالی ارائه میدهند بعد که به اندازه کافی شهرت و سهمی از بازار را بدست آوردند تغییر رفتار میدهند. قبلا در همین تاپیک گقتم که این رفتار مشترک تمام شرکتهای داخلیست مثلا تولید کننده فلان کفش یا سس مایونز که محصولی با کیفیت بالا ارائه میکند وپس از مدتی شاهد کاهش کیفیت میشوید. بنابر این هم فرهنگ مصرف کننده ایراد دارد و هم تولید کننده و خدمات دهنده
    با تمام عللی که در زمینه اینترنت گفتید موافقم، قطعا یک عامل نداره. ما مشکلات رو تقسیم بندی کردیم به سرویس دهنده و سرویس گیرنده. این عاملی که ذکر کردم به نظر جدی ترین معضل در مورد سرویس گیرنده ست.

در این رابطه که اول خوبن و بعد خراب میشن در ایران خیلی پر رنگ تره ولی در تمام جهان چنین قانونی هست. به عنوان مثال به محصولات جدید شرکت های بزرگ نگاه کنید که به جای ساخت محصولات خلاقانه و با کیفیت تمام تمرکزشون رو گذاشتن روی بازاریابی و تبلیغات سنگین و یا در سینما هم چنین قانونی هست که هر وقت فیلم اول موفق بوده فیلم های بعدی صرفا به خاطر پول درآوردن بیشتر ساخته شده و از کیفیت فیلم کاسته و به کیفیت تبلیغات افزوده شده! البته این قضیه از جهاتی هم خوبه که باعث افزایش رقابت و خلاقیت میشه (در صورت وجود داشتن بازار رقابتی)
    تایید میشه
    افراط در دیدگاه مادی گرایانه و اصالت سرمایه چنین معضلاتی رو در جهان غرب هم بوجود میاره یک مثال ملموسش شرکت بازیسازی اکتیویژن که به مدد محبوبیت بازیش هر سال همون بازی تکراری رو با کمترین نوآوری و با افت کیفیت به بازار ارائه میکنه و مواردی از این دست اما بخاطر سختگیری های که قوانین تجارت آمریکا و اتحادیه اروپا دارند فضا رو برای چنین سوء استفاده هایی میبندند مثلا همین چند وقت پیش یکی از شرکتهای سازنده اپلیکیشن اندروید چون اطلاعات بدست آمده از مشتریان رو برای اهداف تبلیغاتی فروخته بود در دادگاه محکوم شد البته ربطی به موضوع کیفیت نداشت ولی این جدید ترین موردی بود که از سختگیری و اجرای قوانیین به ذهنم خطور کرد ولی در ایران قوانین ضعیف و انحصار طلبی به اقتصاد لطمه زیادی وارد کرده.
    در مورد انحصار گرایی(خصوصا از طرف زیر ساخت) و تاثیر منفی اون بر افزایش قیمت و کاهش کیفیت اینترنت ایران متنی رو برای ملک جعفریان آماده کرده بودم. ولی توی شلوغی اون شب و اونهمه بلبشو همه چیز از یادم رفت
    ولی چیزی که در مورد اینترنت خودمون واضحه اینه که کاربرها دقیقا از جنس سرویس دهنده ها هستن . اگه واقعا هر دو طرف رو زیر ذره بین بزاری میبینی هر دو طرف طمع دارن .
    این چند ساله با اینکه تو همه چیز تورم بیداد کرده اما توی بحث اینترنت فقط کمی گرون شده . با توجه به این همه تحریم توی این سالها من فقط دیدم که قیمت اینترنت مخابرات افزایش پیدا کنه .
    خوب این از دو دیدگاه میتونه بررسی بشه .

اول از دید سرویس گیرنده هست . واقعا همین هزینه ADSL که در واقع مسئولین اصلا اعتقاد ندارن که هزینه ی زیادی هست کمر کاربرها رو میشکنه و وقتی با اینترنت خارج از ایران مقایسه میشه میبینن که هم از لحاظ محتوایی محدود شدن و هم از لحاظ هزینه دارن هزینه بیشتری رو میدن .
    و همین حس محدود شدن خودش باعث میشه که به سمت اینترنت بیشتر متمایل بشن . شما نگاه کنی الان خیلی از کاربرهای اینترنت توی ایران حجم اکثر دانلودهاشون مربوط به دانلود فیلم و سریال یا حتی بازیه . خوب کجای دنیا این همه حجم دانلود مربوط به این سه قلم میشه . در حالی توی خارج اکثر این موارد به صورت فیزیکی یا کلا رایگان تهیه میشه .
    دوم از دید سرویس دهنده . به خاطر کپی رایت و فرار از برخورد قانونی معمولا چنین منابعی در سرورهای خارج از کشوره و همین وارد کردن ترافیک از خارج کشور و در واقع همون اینترنت جهانی (نه اینترانت که ارزونتر در میاد) واسه سرویس دهنده گرونتر در میاد . و با توجه به این همه تورم توی این سالها سرویس دهنده ها حق نداشتن قیمتشون رو خیلی بالا ببرن در حالی که با توجه به تورم اینها صددرصد با این وضعی که گفتم ضرر میکنن . پس میان از طرف دیگه کیفیت رو کاهش میدن و وقتی میبینن این کاهش کیفیت واسشون سود داشت ناخوداگاه عادت میکنن به همچین کاری .

پس تا این رفتارها وجود داره هیچ چیز درست نمیشه . یکی دوتا هم نیست . واقعا زیاده این بی فرهنگیه کاربرهای ایرانی و تمامش هم ریشه اش توی محدودیتیه که روی ملت قائل میشن و فکر هم نمیکنم به همین راحتی درست بشه حتی با برداشتن این همه محدودیت . چون دیگه به این اخلاقها عادت کردیم .

الان دیگه حتی برای یک بازی مردم میرن اونو دانلود میکنن به جای اینکه دو یا 3 تومن برن از مغازه بخرن . حالا یا فکر میکنن ارزونتر واسشون در میاد یا مثل من اعتماد ندارن به این مغازه ها و dvdهاشون .
    یا حتی برای فیلم و سریال . ملت حتی فیلمها و سریالهای ایرانی رو هم دانلود میکنن . به خارجی ها که اصلا رحم نمیکنن . کار ما کاربرهای اینترنت شده جمع اوری ارشیو فیلمهای خارجی . سریالها . کنسرتها (قابل توجه امید ) یا ... که میبینی بعد از چندین سال چندین ترابایت فقط ارشیو جمع کردن . حتی میبینی تلویزیون یک ایتمی رو پخش میکنه ملت باز میرن همون رو بدون سانسور دانلود میکنن .
    درسته ایرانی ها پایین ترین سرعت اینترنت رو توی دنیا دارن ولی من فکر میکنم جزو پر مصرف ترین کاربرای دنیا هستیم ما .
    آخه این چه حرفیه شما میزنید ؟؟! با این حرفتون دارید حق رو به مخابرات میدید . مگر اینترنت منابع طبیعی زمین که وقتی بهش وصلیم مصرف بی حد و اندازه نداشته باشیم ؟!! خب یکی لازم داره شبانه اگر بتونه ۷-۸ گیگ که هیچ ۱۰ گیگ دانلود میکنه . اپن شرکنی که خدمات رو ارایه می ده باید جلوتر فکر تقاضای مصرف کننده هاش باشه نه اینکه مشتری ها دغدغه این رو داشته باشن که کم مصرف کنند تا به سیستم های شرکت فشار نیاد !
    حرف شما درسته . ما پر مصرف ترین هستیم نسبت به سرعتمون . شاید تو اروپا و آمریکا انقدر دانلود فیلم نداشته باشن اما خیلی چیزهای دیگه هست که ما نداریم . دیدن برنامه های آنلاین ، بازی های آنلاین . الان اونجا از ذخیره ابری استفاده میشه که حتی ما فکرمون هم سمتش نمیره با این سرعت ها
    اینکه چرا بیشتر ترافیک نت کاربران اینترنت پرسرعت ایران رو فیلم و سریال تشکیل میده بخشی برمیگرده به صدا وسیما. در خارج تلویزیون های کابلی و خصوصی وجود دارند که برنامه های محبوب کاربران رو(اعم از کانال های فیلم و سریال،اسپورت، مستند،کودک و...) در قالب یک پکیج ارائه میکنند. و مشترکین از بین دهها بسته اونی که مطابق با سلیقه اونهاست رو باپرداخت هزینه کمی بدست میارند و نیازی به دانلود ندارند. اما اینجا ماه*واره که غیر قانونیه برنامه های صدا وسیما هم اگه تولیدات داخلی رو قلم بگیریم باقی میمونه چند تا فیلم و سریال و انیمیشن مشهور جهانی که ناقص پخش می کنند.

چند وقت پیش تلویزیون فیلم تهاجم رو گذاشته بود که قبلش اورجینالش رو دیده بودم. جدای از سانسور های متداول و اون وصله پینه های رنگی که رو دست و پای بازیگران میزنند، در یه سکانس حتی دیالوگها رو هم عوض کرده بودند منو میگی (حالا دیالوگ اصلی چیز بدی هم نداشت) پس با این اوصاف تنها سرگرمی افراد میشه اینترنت تا از طریق اون و دانلود فیلم های روز دنیا خلاء صدا و سیما رو پرکنند.

اما در مورد بازیها، الان روز بروز از عرضه نسخه فیزیکی فاصله میگیریم همین الان میلیون ها گیمر در دنیا از طریق سه شبکه Xbl,Psn,Steam بازیها رو دانلود میکنند منتها فرقشون با ایران اینه که یه سی دی کی اورجینال هم کنارش میخرند تا استفادشون قانونی باشه.

دیگه ترافیک یک تا دو گیگ در روز در دنیا پیش پا افتادس و بحثی سرش نیست ولی اینجا سرویس میفروشند با ترافیک مثلا 2 الی 6 گیگ برای یک ماه

آره با الگوی مصرف فعلی اگه الان کل ترافیک ژاپن و آمریکا رو بدهند به ایران واسه یه مدت کم میاد آخه ملت میخوان کل محتوای سرویس هایی مثل رپید شیر، مگا آپلود و... رو روی هاردشون تخلیه میکنند ولی بعد یه مدت براشون طبیعی میشه.

در مورد کپی رایت اتفاقا دانلود از سرورهای ایرانی راحت تره شما جدیدترین نرم افزار ها و بازیهای روز دنیا رو بصورت -- شده به همراه فیلم آهنگ و.. میتونی در سایت های دانلود ایرانی پیدا کنی و اینا هستند تا وقتی فضا کم بیارند ولی سرورهای خارجی گاهی بفاصله چند ساعت فایل آپلود شده رو حذف میکنند اونایی هم که نمیکنند محکوم به پرداخت خسارتهای چند میلیون دلاری میشن.
    ولی چون ایران معاهده مالیکت معنوی رو امضا نکرده پس خیلی راحت میشه تمام اون محتوا رو روی سرورهای ایرانی بدست آورد

پاورقی: از مغازه که DVD می خری تازه باید حداقل چند ساعت بگردی تو نت تا یه کرک سالم و بی عیب بهمراه آخرین پچ ها والحاقات واسش پیداکنی

خب مخاطب مهم نیست مهم اینه که نباید بیایم مقایسه کنیم فیلمی که ما اینجا به هزار بدبختی (دورزدن فیلتر بگیر بیا بالا)
    دانلود میکنیم رو تو خارج با اون سرعت بالا استریمینگ میکنن لذت میبرن تازه دق دفه حجم ندارن!
    و یک چیز دیگه هم اینه که درامد اونا با ما یکیه یک کارمند خیلی خیلی ساده تو آمریکا کم کم چند سال پیش 3000 دلار میگیره اینجا چی؟

نرم افزار هم همینطوره طرف خرید این نرم افزار ها واسش به اندازه پولی هست که ما میدیم میریم چیپس میخریم (حس) اینجا همون نرم افزارو اینجا بخای بخری هم این که نسخه جدید پیدا نمیشه هم این که به اندازه نسخه اصلیش بهت میندازن کسیو میشناسم رفته 20 تومن داده آنتی ویروس کرکی خریده!

-----------راستی کسی رو نمیشناسین کارت ----s2 اکسترنال بفروشه تو مشهد من که سعدیو زیرو رو کردم چند تا آشنا هم داشتم گیر نیاوردم---
    تنها دلیلی که کمی از قبح اخلاقی استفاده از نرم افزار ها و محصولات کرک شده کم میکنه، همین اوضاع نابسامان اقتصاد ایران، قیمت بالای دلار و... والا من خودم گاهی کد مینویسم (در حال یادگیری) میدونم چقدر سخته تولید نرم افزار و واقعا ناعادلانست که محصولات رو بدون رضایت تولید کننده مصرف کنیم ولی خب چه کنم که تو باتلاق اینجا گیر افتادم.

در مورد سوالتون من هم فقط سعدی رو میشناسم، پیدا کردن این چیزا یکم سخته شاید بتونید از طریق مارکت های اینترنتی شانستون رو امتحان کنید الیته خود من بهشون اعتماد ندارم و تا حالا از فروشگاهای آنلاین ایرانی خرید نکردم از اون فروشگاهای معتبر خارجی هم که اصلا نمیشه بهش فکر کرد بخاطر گمرکی.
    این واقعیته که در ایران هست و شرکت های ارائه کننده اینترنت هم به دلایل مختلف از جمله تحریم و سیاست های شرکت ارتباطات زیرساخت تحت فشار هستند. مشکلات اینترنت رو به دو دسته سرویس دهنده و سرویس گیرنده تقسیم کردیم. باز میگید داریم به مخابرات حق میدیم؟! واقعا یعنی نمی بینید که چند عامل رو ذکر کردیم و گفتیم که هر دو طرف مقصر وضعیت نابسامان اینترنت هستند؟! مگه شما فکر کردید من به نمایندگی از طرف مخابرات اومدم اینجا صحبت میکنم یا اینکه منم جزو این کاربران نیستم؟ اصلا محل نزاع نیاز داشتن نیست بلکه در مورد استفاده بی رویه ست. حالا این سوال پیش میاد که شخصی که هفته ای حداقل 40 گیگ دانلود میکنه واقعا چه نیازی به این محتوا داره؟ اگر فیلم و سریال باشه که در عرض همین یک هفته به اندازه کل ماه اونقدر دانلود کرده که هر چی ببینه تموم نشه (البته به شرط اینکه طرف خیلی بیکار نباشه!)، اکثر این کاربران اونقدر دانلود میکنند تا یا هاردشون بسوزه یا پر بشه و گرنه دست از دانلود نمیکشن واقعا آیا فکر میکنید این همه دانلود نیاز اون شخصه؟

پ.ن: با فونت کوچک هم بنویسید قابل خوندن هست
    به این که بیشتر ماها از اینترنت سعی میکنیم نهایت استفاده رو ببریم موافقم،ولی این به بی فرهنگی ربطی نداره بخاطر اینکه:
    1.بیشتر ماها میخوایم نسبت به پولی که میدیم همونقدر استفاده ببریم،مثلا کسی میاد 90 تومان ماهانه میده به سرویس 512 نامحدود که سرعتش هم 60 هستش،خب معلومه که 24 ساعته دانلود میذاره چون حقش هستش،نکنه انتظار داریم کسی این سرویس رو برای وبگردی استفاده کنه؟
    2.سرویس دهنده های adsl هیچوقت سرعتشون تضمین نداشته،چه شبانه رایگان چه نامحدود ها،بخاطر همین موضوع کاربر سعی میکنه تا وقتی که سرعت مدنظرش هست استفاده لازم رو ببره که بعدا سرش بی کلاه نمونه! متاسفانه تمام شرکت ها سیاستشون همین هست،طرح های جدید،سرعت تا یه مدت بالا بعدش که مشتری جمع شد...
    3.خیلی از کسایی که دانلودر هستن فیلم و سریال خارجی میگیرن،خب این فیلم و سریال هارو از کجا غیر از دانلود از اینترنت میشه تهیه کرد؟ پس چاره ای به جز دانلود کردن نیست
    و آخر اینکه خیلی از ماها اگه سرویس مناسب در اختیار داشته باشیم،ممکنه تا یه مدت زیاده روی کنیم ولی وقتی بدونیم که این سرعت تضمین شده هستش و قیمت مناسبی هم داره مطمئنا خودمون هم از این همه دانلود کردن خسته میشیم.
    جواب همه این پست ها توی یه پست

چیزی که واضحه اینه که همیشه ما وقتی یه جایی یه مشکل می بینیم سخنران های خوبی می شیم

سریع مسائل رو تجزیه تحلیل می کنیم مقصرها رو با 1000 تا دلیل و مدرک پیدا می کنیم و با خودمون می گیم دیدید من چه باهوشم سریع همه چیزو رو کردم (البته 90% دلیل و مدرکهامون هم مقایسه با فلان کشور توی خارجه )

حالا کاری نداریم چقدر این دلیل و مدرک ها درسته ولی همیشه یه نکته رو سعی می کنیم از زیرش در بریم و توی انتقادهامون تا می تونیم کم رنگش کنیم ، و اونم اینکه ما خودمون چقدر توی کار خودمون به حرفهایی که می زنیم عمل کردیم و می کنیم

بله ما توی خیلی از زمینه ها از جمله یکیش اینترنت از خیلی از جاهای دنیا عقبیم ، ولی آیا فکر کردیم که چرا؟

منم قبول دارم توی همه جای دنیا اینترنت حداقل 20مگ رو دارن تجربه می کنن ولی آیا چه کسی داره از این سرعت و امکانات استفاده می کنه؟ 100% و مطمئنا یکی مثل ما نیست . مثل مایی که توی یه درس خوندن ساده به عنوان یه دانشجو با این سطح پایین توی دانشگاه هامون بازم تا بتونیم از زیرش در می ریم ، فکر می کنم اکثرتون یا دانشجو هستین یا بودین ، چند نفر تا بحال به شما گفته که برین از درس خوندن های خارجی ها یاد بگیرین اینم درس خوندن شما دارین؟

ولی همین ماها تا بتونیم از عالم و ادم ایراد می گیریم

این مثال دانشجو بود حالا شما توی باقی زمینه ها و کارهایی که داریم انجام می دیم فکر کنین و خودمونو با همون خارجی که اینجا میایم و مثالشو می زنیم مقایسه کنیم بعد بیایم اینجا صفحه پر کنیم

پس خواهشا بیایم تفسیر و تحلیل و پیدا کردن مقصر رو کنار بزاریم و به فکر حل همین اوضاعی که هممون تو به وجود آوردنش سهیم هستیم باشیم.

وسلام

10. 4 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

جواب همه این پست ها توی یه پست

چیزی که واضحه اینه که همیشه ما وقتی یه جایی یه مشکل می بینیم سخنران های خوبی می شیم

سریع مسائل رو تجزیه تحلیل می کنیم مقصرها رو با 1000 تا دلیل و مدرک پیدا می کنیم و با خودمون می گیم دیدید من چه باهوشم سریع همه چیزو رو کردم (البته 90% دلیل و مدرکهامون هم مقایسه با فلان کشور توی خارجه )

حالا کاری نداریم چقدر این دلیل و مدرک ها درسته ولی همیشه یه نکته رو سعی می کنیم از زیرش در بریم و توی انتقادهامون تا می تونیم کم رنگش کنیم ، و اونم اینکه ما خودمون چقدر توی کار خودمون به حرفهایی که می زنیم عمل کردیم و می کنیم

بله ما توی خیلی از زمینه ها از جمله یکیش اینترنت از خیلی از جاهای دنیا عقبیم ، ولی آیا فکر کردیم که چرا؟

منم قبول دارم توی همه جای دنیا اینترنت حداقل 20مگ رو دارن تجربه می کنن ولی آیا چه کسی داره از این سرعت و امکانات استفاده می کنه؟ 100% و مطمئنا یکی مثل ما نیست . مثل مایی که توی یه درس خوندن ساده به عنوان یه دانشجو با این سطح پایین توی دانشگاه هامون بازم تا بتونیم از زیرش در می ریم ، فکر می کنم اکثرتون یا دانشجو هستین یا بودین ، چند نفر تا بحال به شما گفته که برین از درس خوندن های خارجی ها یاد بگیرین اینم درس خوندن شما دارین؟

این مثال دانشجو بود حالا شما توی باقی زمینه ها و کارهایی که داریم انجام می دیم فکر کنین و خودمونو با همون خارجی که اینجا میایم و مثالشو می زنیم مقایسه کنیم بعد بیایم اینجا صفحه پر کنیم

پس خواهشا بیایم تفسیر و تحلیل و پیدا کردن مقصر رو کنار بزاریم و به فکر حل همین اوضاعی که هممون تو به وجود آوردنش سهیم هستیم باشیم.

وسلام
    دوست عزیز مسایلی که مطرح شده بود هرکدام بسته به موضوع زمان ومکان بود الان بااین نقل قول کلی شما جواب دادن خیلی سخته چون شما موضوع رو خیلی گسترده تر در نظر گرفتین و جواب کاملتون چند صفحه میخواد شما هم که حوصله خوندن مطالب طولانی رو ندارید

عجالتا خلاصه میگم :

1- برای حل هر مشکلی بالاخره باید اون رو موشکافی و تجزیه و تحلیل کرد مخصوصا در تصمیمات مدیریتی حالا شما ببین تو ایران طرف از رو باد شکم میاد طرح میده دستور صادر میکنه دو روز بعد که دید اشتباهه تصمیمشو عوض میکنه این نشون میده که پشت تصمیم اولیه اش فکر درست و تجزیه تحلیل دقیق وجود نداشته.

2- فکر کنم برداشت شما از مباحث مطرح شده این بود که نشستیم گفتیم زمین و زمان مقصره و ما آدم خوبه. در حالیکه گفتم همه مقصریم هر کسی به نوعی.

3- اینکه چه کاری انجام دادیم در راستای درست شدن امور خب من تلاشهایی در حد خودم کردم (اینجا نمیگم ریا نشه) ولی باید به موقعیت افراد هم توجه کنید. مثلا وقتی هدفمندی رایانه ها اجرا شد من اول از همه گفتم این کار اونهم با این روش اشتباه محضه. حالا شما بیا بپرس خب عملا چیکار کردی و اما جواب من:

"عده ای از اساتید دانشگاه و اقتصاد دانان مطرح و نمایندگان مجلس سعی کردند به 2لت قبل بفهمونند که اینکار غلطه ولی مگه زیر بار میرفتند، حالا من تنها، آدم یه لا قبا چه کاری از دستم بر میومد برای اجرا نشد این قانون؟ نکنه مثل اون بابای تونسی باید خودم آتیش میزدم تا یه بیداری هم اینجا اتفاق بیفته اگه جوابت مثبته که من از این جرئت ها ندارم"

4- در مورد دانشگاه من در حد خودم در فضای علمی سعی میکنم بروز باشم ولی همین رو بدونید خیلی از اساتید دانشگاه اطلاعاتشون فسیله و اصلا بروز نیستند کتابهایی رو در دانشگاه تدریس میکنند که در دنیا منسوخ شده.
    Last edited by omid_zendegi; 14-12-2013 at 20:08.

12. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

داشتم فک میکردم ااز راه زمینی که نمیشه اینترنت درست درمون داشت گفتم بیام تونل هوایی بزنم

ایاشاالله خدا قسمت کنه یک سفر دوبی برم واستون دانلود میکنم فیلم میارم
    فقط اینترنت بالونی گوگل تو این پست گفته بودم فقط اگه خود گوگل ناز نکنه و قوانین بین المللی مانعش نباشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دووستان یک سایت پیدا کردم واسه دانلود افلاین
    قیمتش خیلی خوبه !!!
    یک نگاه بندازین!!
    آخرین پستش مال 1389

16. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

به نظر شما مشکلی تو سخنرانی کردن وجود داره؟میخواین کاربر های بیان تو فروم چی بگن؟جوک؟بحث هایی که اصلا به تاپیک ربطی نداره(همین دو صحفه 70-80 درصد پست هاش اصلا ربطی به مخابرات استان خراسان رضوی نداره!
    اینجا فرومه نه چت روم

به بقیه کاری ندارم ولی پست بنده ربطی به این حرف شما نداره،حرفی نزدم که بخوام بگم،نه من نکردم.
    اتفاقا بنده هم با این وضع فعلی اینترنت و تعرفه هاش سعی میکنم نهایت استفاده رو ببرم چون به هر حال فرقی نمیکنه

شما بگین،چرا؟

اصلا سرعت اینترنت،ربطی به اینکه دانجشجو میخواد تنبل باشه،زرنگ باشه نداره،مقایسه اشتباه هستش
    پس اگه طبق حرف شما پیش بریم نباید خودمونو تو هیچ چیز با بقیه کشور ها مقایسه کنیم چون دانشجو هامون از درس خوندن در میرن!!!!!!
    مقایسه میکنیم برای پیشرفت

من،صد تا،هزارتا،یک ملیون از ماهم هرکاری بکنیم نمیتونیم کاری کنیم که وضعیت اینترنت این کشور بهبود پیدا کنه،مشکل از ماها نیست جای دیگه ای هست

18. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حدف شود ..........
    Last edited by amin1374; 14-12-2013 at 21:14. دليل: به علت عدم رعایت قوانین لطفا حذف شود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •