تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 4105 اولاول ... 4538539039439499509519529539549559569579631003105314531953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان نگفتین آموزشی تو تهران کجاها خوبه ؟
    راستی برگ سفید چقدر طول میکشه بیاد ؟
    01 تهران ارتش
    10 روز

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وضعیت خدمتم بدفرم رو هواست.......5 سال پیش رفتم ..نیروی دریایی سیرجان...بعد از 2 هفته ...نتونستم تحمل کنم و زدم عینکم رو شکستم و یه مرخصی 2 ساعته تو شهری گرفتم واسه خرید عینک. و پیچیدم اومدم تهران.....

الان تو این 4-5 سال نه اومدن دنبالم...نه خبری شده..نه هیچی........وضعیت من الان 4-5 سال فرارم گذشته چیه؟ حمکش چیه؟ فرار ی که 5 سال گذشته باشه ا زشروع خدمتش چیکا رمیکنن باهاش؟ اونموقع که رفتم خدمت 19 سالم بود الان 24 سالمه ......

ولی خداییش خیلی سخت بود...چون ما 800 نفر بودیم ا زتهران هممون هم عادی بودیم....زیر دیپلم........خیلی سخت گذشت....2 نفر شاهرگشونو زدن تو هفته اول ....منم وزنم 100 کیلو بود یه روز که 500 تا بشین پاشو دادن تنبیهی و الکی...اصلا همش میرفتم و می خوردم زمین و خیل یدعوا م یکرد و بلند م یکرد ......... نم یخوام ا زسختیش تعرف کنم وگرنه 2 صفحه میتونم بنویسم که چی م یگذشت آب قطه بود 1 روز چند نفر غش کردن من از تشنگی تو صورتم میزدم ...خیلی خاطره شد اون 2 هفته و اینقدر زیاد بود که من تحمل نکردم و فرار کردم..ک

فقط م یخواستم بدونم الان وضعیتم چی میشه؟

با تشکر

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

10 روز بعد از چی ؟
    من الان 24 روزه پست کردم فقط برگ سبزم اومده برگ سفید نیومده هنوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من وضعیت خدمتم بدفرم رو هواست.......5 سال پیش رفتم ..نیروی دریایی سیرجان...بعد از 2 هفته ...نتونستم تحمل کنم و زدم عینکم رو شکستم و یه مرخصی 2 ساعته تو شهری گرفتم واسه خرید عینک. و پیچیدم اومدم تهران.....

الان تو این 4-5 سال نه اومدن دنبالم...نه خبری شده..نه هیچی........وضعیت من الان 4-5 سال فرارم گذشته چیه؟ حمکش چیه؟ فرار ی که 5 سال گذشته باشه ا زشروع خدمتش چیکا رمیکنن باهاش؟ اونموقع که رفتم خدمت 19 سالم بود الان 24 سالمه ......

ولی خداییش خیلی سخت بود...چون ما 800 نفر بودیم ا زتهران هممون هم عادی بودیم....زیر دیپلم........خیلی سخت گذشت....2 نفر شاهرگشونو زدن تو هفته اول ....منم وزنم 100 کیلو بود یه روز که 500 تا بشین پاشو دادن تنبیهی و الکی...اصلا همش میرفتم و می خوردم زمین و خیل یدعوا م یکرد و بلند م یکرد ......... نم یخوام ا زسختیش تعرف کنم وگرنه 2 صفحه میتونم بنویسم که چی م یگذشت آب قطه بود 1 روز چند نفر غش کردن من از تشنگی تو صورتم میزدم ...خیلی خاطره شد اون 2 هفته و اینقدر زیاد بود که من تحمل نکردم و فرار کردم..ک

با تشکر
    شما اگر خودتون رو معرفی کنید میرید دادگاه یه جریمه ای رو میپردازید و دوباره میرید اموزشی چون تو اموزشی بودید اضاف نمیزنند البته قبلا ها اینجوری بود فکر نکنم تغییری کرده باشه
    طبق قانون تا 15 روز غیبت میزنند و بعد از 15 روز فراری حساب میشید فرقی نمیکنه 15 روز یا 15 سال قانونش یکی هست
    ببین رفیق یه چیزی بگم مطمئن باش شرایطت به سختی من نبوده شما بر گرد صفحه های اول تاپیک رو بخون ببین اوضاع من تو اموزشی چی بوده هنوز هم دیر نشده اگه میتونی برو ما متولد59 هم داشتیم تو یگان

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

10 روز بعد از چی ؟
    من الان 24 روزه پست کردم فقط برگ سبزم اومده برگ سفید نیومده هنوز
    ده روز بعد از برگ سفید معمولا میاد شما احتمالا 18/6 اعزامید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با تشکر

ديگه از من كه بدتر نبودي؟ من مدارك دانشگاهيم رو بهم تحويل ندادن و با مدرك ديپلم رفتم سربازي. حالا بماند كه چرا!
    منم سيرجان بودم . بهمن 89. تازه هم تموم كردم.
    زمان ما سختي داشت .خيلي هم زياد. مثلا ما خيلي وقتا آب نداشتيم. چون آونجا آب لوله كشي نبود تانكر پر ميكردن.
    بعدش اينكه دهن ما سرويس شد واسه زيباسازي ورودي درب كلاه. من 20 كيلو وزن كم كردم وقتي اومدم خونه.
    اردوگاه بچه ها از تشنگي حلاك ميشدن. آب تو تانكرها يخ ميزد. يخ ميزدا!!!‌
    8 روز اردوگاه رو ما تجربه كرديم .بيشتر از خيلي هاي ديگه./
    ولي الا ن كه فكر ميكنم مي بينم كه با تمام سختي هايي كه داشت خاطراتي توش بود كه هر روزش واسم شيرينه. ماسه تسويه حساب من و يكي از دوستام كه تو سيرجان با هم بوديم رفتيم واسه امضا گرفتن.
    اون خاطرات رو ياد آوري ميكرديم واسه خودمون. تكرار نشدنيه.
    -
    شما اگه الان بري 2 تا حالت داره. يكي اينكه ممكنه دادگاهيت كنن. يكي اينكه دادگاهي نميشي فقط دوباره خدمتت رو از اول تو همون سيرجان ادامه ميدي.
    ولي هرچقدر بگذره بدتره.
    شما زودتر برو. الان بهتر شده. نزار بشه 24 ماه . اون موقع ديگه واسه فرار توجيه مناسبتري داري...

9. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ديگه از من كه بدتر نبودي؟ من مدارك دانشگاهيم رو بهم تحويل ندادن و با مدرك ديپلم رفتم سربازي. حالا بماند كه چرا!
    زمان ما سختي داشت .خيلي هم زياد. مثلا ما خيلي وقتا آب نداشتيم. چون آونجا آب لوله كشي نبود تانكر پر ميكردن.
    بعدش اينكه دهن ما سرويس شد واسه زيباسازي ورودي درب كلاه. من 20 كيلو وزن كم كردم وقتي اومدم خونه.
    ولي الا ن كه فكر ميكنم مي بينم كه با تمام سختي هايي كه داشت خاطراتي توش بود كه هر روزش واسم شيرينه. ماسه تسويه حساب من و يكي از دوستام كه تو سيرجان با هم بوديم رفتيم واسه امضا گرفتن.
    -
    شما اگه الان بري 2 تا حالت داره. يكي اينكه ممكنه دادگاهيت كنن. يكي اينكه دادگاهي نميشي فقط دوباره خدمتت رو از اول تو همون سيرجان ادامه ميدي.
    ولي هرچقدر بگذره بدتره.
    شما زودتر برو. الان بهتر شده. نزار بشه 24 ماه . اون موقع ديگه واسه فرار توجيه مناسبتري داري...
    سلام چه خاطرااتی رو زنده کردی........یادش بخیر.......اصلا یادم رفته بود تانکرها رو.........والا اون موقع ما رفتیم آب نداشت تانکرها........از تو خود دستشوییها آب م یخوردیم...انوم خودت که میدونی روزی 2 بار بیشتر نمیزاشتن بری دستشویی تو آموزشی..تو سالن غذاخوری هم که 1 تانکر بود واسه 400 نفر..نمی شد آب بخوری.2-3 بار نزدیک بود د

دندونم بشکنه لب تانکر...اکا رینداریم حالا به سختیهاش ولی...منو یاده اونجا انداختی....درب کلاه. یادش بخیر.........

ولی شما دیپلم بودی.... من عادی ...زیر دیپلم..ما تو جمع 800 نفرمون 2 تا دیپلم داشتیم که همون اول جداشون کردن بردن یعن با ما قاطی نکردنشون...نمیدونم رفتن کجا...ولی فکر کنم بهتراز عادیها با دیپلمه ها رفتا رمیشه...

من حقیقتش دیگه نمی تونم برگردم......دارم تشکیل زندگی میدم و ایشالله به زرودی....ضمن اینکه گواهینامه هم دارم...فقط واسه یکار یاحتیاج داشتم پایان خدمت...که اونم به زندانی شدن و ..نمی ارزه....

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

-
    میلاد من سال 85 اونجا بودم.ببر سیرجون هم فرمانده مون بود.چنان بلایی سر ما اورد که هنوز خواب سیرجان میبینم.تو کوهپیمایی از 6 صبح تا 3 بعد از ظهر تو گرما یک قطره اب نخوردیم و همش با وسایل تو کوهها بودم.اموزش که بحثش جداست.
    کلا سیرجان جزو سخت ترین مراکز اموزشی هست.البته الان بهتر شده.اون زمان مرخصی شهری هم نمی دادن.

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دویستان این سوال رو چند بار پرسیدم کسی جواب نداده هنوز،اگه ممکنه جواب بدین رفقا: من افتادم 04 بیرجند نیروی زمینی ارتش،دوره اموزشیش چطوریه؟ سختییش چیه؟ دوره آموزشی اونجا ورزش و سختی های جسمی زیاد داره؟ کلا ورزش و صبحگاه و این حرفا توی دروه آموزشی چطوریه؟
    نه عزیز این همه هم ترس نداره.خودم 2 تا پادگانشم رفتم.پادگان بیرون از شهر بیرجند که واقعا هتله به معنای اصلی خودش!فوق العاده امکانات خوبی داره.هر شب می توینین حموم برین.(زیر خوابگاتون حمومه! ما تو پادگان تو شهر هفته ای دوبار 5 مین می رفتیم فقط !)تازه ساخته شده پادگان و امکاناتش عالی. امسال جز بهترین پادگان های آموزشی از لحاظ امکانات اعلام شد.
    بعدشم ممکنه روزای اول سخت بگذره بهتون ولی یه هفته بگذره عادت می کنین به سختی هاشون ولی خیلی آموزشی دوران شیرینیه .بیای تو یگان بعد می فهمی آموزشی چی بود.(به خاطر موتوری بودنی که ازت می کشن!البته لیسانس باشی زیاد غمی نیست.خدمت سختی نداشه باشه که خدمت نیست!)

سلام چه خاطرااتی رو زنده کردی........یادش بخیر.......اصلا یادم رفته بود تانکرها رو.........والا اون موقع ما رفتیم آب نداشت تانکرها........از تو خود دستشوییها آب م یخوردیم...انوم خودت که میدونی روزی 2 بار بیشتر نمیزاشتن بری دستشویی تو آموزشی..تو سالن غذاخوری هم که 1 تانکر بود واسه 400 نفر..نمی شد آب بخوری.2-3 بار نزدیک بود د

دندونم بشکنه لب تانکر...اکا رینداریم حالا به سختیهاش ولی...منو یاده اونجا انداختی....درب کلاه. یادش بخیر.........

ولی شما دیپلم بودی.... من عادی ...زیر دیپلم..ما تو جمع 800 نفرمون 2 تا دیپلم داشتیم که همون اول جداشون کردن بردن یعن با ما قاطی نکردنشون...نمیدونم رفتن کجا...ولی فکر کنم بهتراز عادیها با دیپلمه ها رفتا رمیشه...

من حقیقتش دیگه نمی تونم برگردم......دارم تشکیل زندگی میدم و ایشالله به زرودی....ضمن اینکه گواهینامه هم دارم...فقط واسه یکار یاحتیاج داشتم پایان خدمت...که اونم به زندانی شدن و ..نمی ارزه....
    سختی خدمترو شما چشیدین نه ماها! که جولو در خونمون داریم خدمت می کنیم.بازم خدارو شکر.خدا پشت پناه همه سربازا باشه.خودمم افسر وظیفه تو ستاد فرماندهی هستم و خداروشکر سختی خیلی کمه.
    Last edited by a6543210; 09-08-2012 at 17:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •