البته اگه tier3 گرفتی به هیچ عنوان به امید یه چیز بهتر این کار رو نکن.![]()
البته اگه tier3 گرفتی به هیچ عنوان به امید یه چیز بهتر این کار رو نکن.![]()
من رو بگو رو سفارش اشتباه ریوت ، چون به گارن علاقه داشتم ، رفتم یک عالمه rune مخصوص CDR خریدم با قیمت سرسام آور ، بعد دیدم ریوت جرت گفته برای گارن چنین rune ی نمی بندند ، الآن رو دستم باد کرده ، جیفمم می آد چیزی به این گرونی رو نابود کنم به امید یک چیز شانسی.
به نظرتون میتونم تو مسابقه جایزه بگیرم؟
وقت نداشتم روی کیفیتش کار کنم بیشتر از این.روز آخره.
شما توی رای گیری بهم رای می دین؟
So grab your ghouls…sorry, tools, get creative and send your entries here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Entry will be closed by the 8th of November. We'll be announcing the best submissions on the 13th of November and you will choose the 10 winners by the 15th of November.
![]()
Last edited by lordthunder; 07-11-2013 at 17:16.
هرچند کارت قابل ستایش ست اما پیشنهاد میکنم واکنش ریوت رو با رجوع به (قسمت 13 دقیقه 13 فصل 5 انیمیشن family guy) ببینیدحجم فایل حدود 50 مگابایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه توضیح بدی؟
عزیزم ما داریم واسه پچ بعدی لول ترافیک ذخیره میکنیم50 mg زیاده،نمیشه همینجا به طور خلاصه بیان کنی
![]()
اگه نتت حجمیه پس بهتره اصلا دانلود نکنی ... به خاطر اینکه بعد از اینکه این یه قسمتش رو دیدی میری فول همه قسمت هاشو دانلود میکنی حسابی میری تو خرج ... ولی تو این قسمت یه تیکه جالبی پخش میکنه راجع به ایده های کوچک ولی آینده دار به صورت فوق العاده جالب و طنز آمیزی که دیدنش خالی از لطف نیست.
از کجا میشه از قسمت اول دانلود کرد ؟ لینک میدی؟![]()
سلام من لولو تو پی سی خودم میتونم اجرا کنم اما اینجا ( پیسی داداشم ) این ارورو میده : cannot connecet to pvp.net]
![]()
PLZ HELP MEE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)