تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1783 اولاول ... 453853903943949950951952953954955956957963100310531453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من بعد از مدتی که از اینترنت شبانه دور بودم سیستم رو برای دانلود گذاشتم از ساعت 2 شب تا 7 صبح.از اونجایی که فکر میکردم سرعت پایین باشه فقط یه فیلم 1400 مگابایتی در 5 پارت گذاشتم که یه شبه دانلود کرد و احتمالا هم 1500 تارو میتونه شبی دانلود کنه که بنظر من با وضعیت فعلی بدک نیس چون سرعت روزانه من شبیه شبانه شده!! حالا بنظر شما برم سمت پارس آنلاین یا صبانت بمونم؟؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه رو 30 هستش. الان هم تو ساعات رایگان تست کردم دانلود 30 بود. یعنی نصف سرعت قراردادی
    هم بهم ندادند. کاشان هم هستم.سرویس 3 ماهه 2 مگ دارم حجم هم بالای 2 گیگ ولی بازم سرعت شبانه حداکثر 30 تا 40 هستش.
    بازم خوبه من برای این سرویس 11ت+5ت پول رانژه دادم خیلی دلم نمیسوزه.(سرویس ویژه مشترکین جدید هستش که ارزونه) تا یه هفته دیگه درست نکنن سرعتها رو تخلیه کردم
    چیه باو مسخره ست سرعت 30.
    عزیز شما چند فایل هم زمان برای دانلود بذارید ببینید سرعت مجموع دانلود اونا از حالت تک فایلی بیشتر هست یا نیست؟ چون یکی از ترفند های صبانت گذاشتن چند فایل همزمان برای دانلوده...

3. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

عزیز شما چند فایل هم زمان برای دانلود بذارید ببینید سرعت مجموع دانلود اونا از حالت تک فایلی بیشتر هست یا نیست؟ چون یکی از ترفند های صبانت گذاشتن چند فایل همزمان برای دانلوده...

دقیقا همین مورد رو هم تست کردم ولی اصلا جواب نمیده. درسته در کل صبا اینطوریه که باید چندتا همزمان زد
    تا از تمام پهنای باند استفاده کنه ولی تو این چند شب فایده نداشت. همون سرعت 30 بین تمام فایلها تقسیم میشه.
    این عکس مربوط به 2 شب پیش. دانلود همزمان:

امیدوارم برگرده به حالت قبل. چه امیدی به شبانه صبا داشتم ولی...

5. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دقیقا همین مورد رو هم تست کردم ولی اصلا جواب نمیده. درسته در کل صبا اینطوریه که باید چندتا همزمان زد
    تا از تمام پهنای باند استفاده کنه ولی تو این چند شب فایده نداشت. همون سرعت 30 بین تمام فایلها تقسیم میشه.
    این عکس مربوط به 2 شب پیش. دانلود همزمان:

امیدوارم برگرده به حالت قبل. چه امیدی به شبانه صبا داشتم ولی...
    اوه شما چقدر وضعتون خرابه قبل از این موضوع سرعت شبانتون در چه حد بوده؟؟ البته ما به مرکز مخابراتی خیلی نزدیکیم یعنی نویز خط خیلی کم و عالی هست...
    Last edited by ArashMiniStar; 18-01-2014 at 13:01.

7. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اوه شما چقدر وضعتون خرابه قبل از این موضوع سرعت شبانتون در چه حد بوده؟؟ البته ما به مرکز مخابراتی خیلی نزدیکیم یعنی نویز خط خیلی کم و عالی هست...
    آره عزیز اوضاع شبانه اصلا خوب نیست. راستش من حدود 1 سال پیش صبانت داشتم.
    شبانه دانلود 220 تا 250 با چند لینک همزمان به راحتی میداد. پینگش خراب شد بعد تخلیه کردم رفتم جای دیگه.
    الان حدود 3 روزه دوباره اومدم صبانت از همون روز اول تا حالا شبانه اینطوریه. اینطور که معلومه بعضی از بچه های دیگه هم
    در شهرهای دیگه همین مشکل رو دارند. باز از شما خوبه 1.5 گیگ میگیری شب.
    از مرکز مخابراتی هم به نسبت دور هستیم ولی خوب توی روز سرعتم بین 450 تا 550 بدون افت زیاد در سرعت.
    ولی شبانه اینطوریه. 100درصد بخاطر محدود کردن از طرف خودشونه. فقط امیدوارم درست بشه. :/

9. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من سه ساله دارم صبانت استفاده میکنم تمام ترفندهاشو بلدم
    اما الان چند شبه سرعت رو از 120 رسوندن به 30 ، تازه همین 30 هم ثابت نیست تا 4-5 کیلوبایت میره پایین بعد یکی دو ثانیه نزدیک 40 میشه بعد میره حدود 24-25
    اگر هم دوتا دانلود با هم باشه به هرکدوم حدود 10 -15 تا میرسه

11. 3 کاربر از ahmadpnu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آره عزیز اوضاع شبانه اصلا خوب نیست. راستش من حدود 1 سال پیش صبانت داشتم.
    شبانه دانلود 220 تا 250 با چند لینک همزمان به راحتی میداد. پینگش خراب شد بعد تخلیه کردم رفتم جای دیگه.
    الان حدود 3 روزه دوباره اومدم صبانت از همون روز اول تا حالا شبانه اینطوریه. اینطور که معلومه بعضی از بچه های دیگه هم
    در شهرهای دیگه همین مشکل رو دارند. باز از شما خوبه 1.5 گیگ میگیری شب.
    از مرکز مخابراتی هم به نسبت دور هستیم ولی خوب توی روز سرعتم بین 450 تا 550 بدون افت زیاد در سرعت.
    ولی شبانه اینطوریه. 100درصد بخاطر محدود کردن از طرف خودشونه. فقط امیدوارم درست بشه. :/
    من خودم 3 ساله پشت سر هم از صبانت دارم.ایشالا که درست میشه.ولی فک کنم چون روز اینقدره شبانه رو محدود کردن از قصدما هم میخوایم خونمون رو عوض کنیم موندم صبانت بگیرم برای خونه دیگه یا پارس آنلاین واقعا موندم... الان که صبانت به نسبت پولی که میدم شبانش خوبه و فکرم نکنم سرعت بالاتر از 128 هم بگیرم فرقی تو شبانه بکنه؟ یا من اشتباه میکنم؟؟

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من خودم 3 ساله پشت سر هم از صبانت دارم.ایشالا که درست میشه.ولی فک کنم چون روز اینقدره شبانه رو محدود کردن از قصدما هم میخوایم خونمون رو عوض کنیم موندم صبانت بگیرم برای خونه دیگه یا پارس آنلاین واقعا موندم... الان که صبانت به نسبت پولی که میدم شبانش خوبه و فکرم نکنم سرعت بالاتر از 128 هم بگیرم فرقی تو شبانه بکنه؟ یا من اشتباه میکنم؟؟
    من پهنای باند 6 مگ صبانت دارم در روز تا 700 کیلو بایت به راحتی میرسه (تا یک مگا بایت هم میره)اما شبانه اش در بهترین حالتها بین 60 تا 70 کیلو بایت که اونم گاهی تا 30 پایین میاد.بنابراین پهنای باند هیچ ربطی به سرعت شبانه نداره.خیالت راحت.قبلا هم که پهنای باندم 4 مگ بود سرعت شبانه ام همینطور بود.سرعت شبانه خوب میخواهی وایمکس مبین نت با پهنای باند 2مگ بگیر.هم تو روز و هم تو شب 260 کیلو بایت در ثانیه سرعت داره.

15. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من سرویس 128 دارم، با دانلود منیجر تا 130 کیلوبیت دانلود می کنم و شبا به نظرم خوب دانلود می کنه. حداکثر 1.2 گیگ ( یا نمی دونم شاید هم 1.6 گیگ)شبی دانلود می کنه. سرعتش هم ساعت 6 دیدم، بین 60 تا 120 بود.(با دانلود منیجر)
    الان من سرویسم داره تموم می شه. می خوام این دفعه 15 گیگ 512 بگیرم.(3 ماهه)
    به نظرتون خوبه؟
    راستی اینا هم نمی دونم چیه ولی چند صفحه خوندم و دیدم انگار مهمه برا همین می زارم اینجا...

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    14.7 16.0 db
    Line Attenuation
    :
    49.0 30.4 db
    Data Rate
    :
    4094 1023 kbps
    Max Rate
    :
    6632 1652 kbps
    CRC
    :
    90 0

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من پهنای باند 6 مگ صبانت دارم در روز تا 700 کیلو بایت به راحتی میرسه (تا یک مگا بایت هم میره)اما شبانه اش در بهترین حالتها بین 60 تا 70 کیلو بایت که اونم گاهی تا 30 پایین میاد.بنابراین پهنای باند هیچ ربطی به سرعت شبانه نداره.خیالت راحت.قبلا هم که پهنای باندم 4 مگ بود سرعت شبانه ام همینطور بود.سرعت شبانه خوب میخواهی وایمکس مبین نت با پهنای باند 2مگ بگیر.هم تو روز و هم تو شب 260 کیلو بایت در ثانیه سرعت داره.
    خوب وایمکس مبین نت اونم 2 مگ برام گرون در میاد اگرم بخوام اونقدر پول بدم گزینه های دیگه ای هم دارم با این حال دو دلم
    (موردی هم که از مبین نت شنیدم تو تاپیکیش این بوده که تعمیراتش رو میندازه شب ها موقعی که اینترنت رایگانه ////)
    Last edited by ArashMiniStar; 18-01-2014 at 17:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •